Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Pozdrav ljudi!
Zanima me vase misljenje,da li je Note 3 i dalje dobra kupovina? Cena po oglasima mu se krece sada od 250-300 evra sto je okej cena po meni.
Telefon sa 3 gb ram i jos do dan danas mocni procesor s800 pa moze li da ne nije dobra kupovina

Ti ispod 300 su mozda neo varijante. Ali jeste dobro pala cena.

Nisu Neo varijanta,to sam i ja mislio isprva ali nisu,n9005 su.Iskoci po neki ali relativno brzo ode po toj ceni
Pokusacu da naletim na neki koji nije star,a da li postoji nacin da proverim starost nekog Note-a? Preko nekog serijskog broja ili kako?

Nisu Neo varijanta,to sam i ja mislio isprva ali nisu,n9005 su.Iskoci po neki ali relativno brzo ode po toj ceni
Pokusacu da naletim na neki koji nije star,a da li postoji nacin da proverim starost nekog Note-a? Preko nekog serijskog broja ili kako?
Da instaliras phone info samsung i tamo pise koje godine je proizveden
eec24676be2ba3139af19e2c7cb59799.jpg

ili ako je preko neta neki oglas onda tražiš baš taj serial (ne imei) iz settingsa i na sndeep.info ga upišeš i dobiješ datum proizvodnje

Trebao je vec, zbog LTE podrske?

Kod Samsung-a ti je jako bitan burn na ekranu. To obavezno proveri sa nekom aplikacijom.

Proveri telefon estetski spolja, instaliraj aplikaciju za burn in ekrana i ovu koja meri broj kačenja na punjač.

Baterija je nerelevantna jer možeš da kupiš novu. Telefon ima fantastičnu autonomiju sa dobrom baterijom i šteta bi bilo da se to maksimalno ne iskoristi.

Ja bih rizikovao sa polovnim ako je dobar. Što da ne. Izuzetno robustan uređaj sa malo reklamacija.

I sa prilicno zgodnih funkcija. InApp window (ne onaj glupi multi-window) je prilicno zgodna stvar. Reading mode pravi boje stvarno prijatnijim za oci (probao sam i u MX Playeru, vidi se boljitak).

Sad mi je krivo sto nisam iskesirao za dual SIM NOte 3 umesto S5 Duos :D

kako se zove senzor koji ugasi ekran kad primaknem uvetu i upali kad odmaknem?
mislim da je izdahnuo :(
kako mogu da testiram?

92dcb442bad8c75b53e154d8cca06f47.jpg

cc43dd8ab98cb7f6165b32b607f6117d.jpg

cini mi se da radi
kad primaknem prst gore pise 1004 a kad odmaknem 100 i nesto...

Meni se zaglupio isti posle dizanja sa 4.3 na 4.4 ako me secanje sluzi!

Meni se zaglupio isti posle dizanja sa 4.3 na 4.4 ako me secanje sluzi!

Jao i meni isto, i posle full formata i stavljanja lollipop-a i dalje isto. Inace test pokazuje da radi ali ovako jok.
Ne znam sta bi moglo biti,poprilicno iritira....

Krale, e super je prolong fusion uz Note 3, pro rezove pravi :D

Pitanje:

Imate li ideju kako mogu da promenim datum nastanka S Note-a.

Problem je što sam prilikom čitanja tog Note-a video par slovnih grešaka, korigovao ih i Note je odmah stavio da je taj dokument nastao dana kada sam vršio korekcije, a jako mi je bitno da se vidi datum kada je isti nastao :S

Telefon je rootovan tako da sve opcije dolaze u obzir.

+1, i za S Memo me ista stvar nervira!

Imam 5.0, večeras oko 8 je stigao apdejt veličine oko 150mb

Ima li negdje detaljno šta je ispravljeno u njemu, vidim mute regulisan

Da li je neko odradio root na L bez okidanja knoxa?

Da li vredi kupiti Tempered glass za Note 3 ili da kupim obicnu foliju? Da li je ekran i dalje isto osetljiv za koriscenje olovke? Da li se vama koji imate telefon duzi vremenski period ekran izgrebao, a da niste imali zastitnu foliju?

Ja sam stavio tempered glass, posle nekih 6 meseci korišćenja. Ekran se nije ogrebao ni malo, a staklo kao da nemam, sve radi super

Da stavaj tempered glass nema da imas nikakvi problema a i stiti dosta dobro tako da i da ti padne nema sanse da pukne ekran ili tac samo zamenis staklo i to je to

Hvala na odgovorima. Samo jos nesto. Vidim da ima razlicitih cena za TG. Ima li tu boljih i losijih proizvodjaca ili je svejedno koji kupim?

Nazad
Vrh Dno