Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Kolega hvala puno! [emoji4] [emoji4]
Vlado imao sam isti problem, ali stvarno ne mogu da se setim sta je zezalo tad......
Ako neko ima problema na lizalici sa trajanjem baterije samo neka iskljuci undefined daemon eur

Postadoh i ja vlasnik Note 3 telefona. Interesuje me da li je izašao oficijelni Lolipop ili se još mora čekati?

Postadoh i ja vlasnik Note 3 telefona. Interesuje me da li je izašao oficijelni Lolipop ili se još mora čekati?
Izasao je samo zavisi koj ti je region tvoj softver mozes manuelno fledhovati skini firmware od sammobile i fleshuj preko odin imas na youtube kako se fleshuje

Hvala na odgovoru. Kako da vidim za koji je region? Inače telefon je kupljen u Austriji(ako to nešto znači).

Imam ga već instaliranog, koju stavku da gledam?

Poslednja izmena:
Imam ga već instaliranog, koju stavku da gledam?
5a11376d472b5418905e787b18b9a98f.jpg

Nista vidi dali ima pusteno update za taj region idi u settings i check for update ako nema update moraces manuelno da flesujes preko odina bilo koj region samo vidis da ne bude brindiran od operatora

Nema još update, probao sam čim sam ga uzeo. Inače telefon je rutovan.

uploadfromtaptalk1433608804824.png

Epa zato ne moze da napravi update poradi root moraces manuelno da fleshujes preko odin ama onda izgubis i root pa moraces odnovo rutirati

U redu. Samo sad mogu neki custom rom da stavim, ima li neki koji je identičan ili sličan fabričkom, odnosno da mu sve radi kako treba...

Ima da mozes da probas omega alex oni su stock romove ali moraces da flesujues prvo fw lolipop

Znači prvo fabrički LO, pa onda neki custom. Ako je tako, onda ću i ostati na tom oficijelnom.
Imaš li možda link na YT ka proverenom uputstvu za flešovanje fabričkog LO?

Piše uputstvo na sammobile kad skidaš rom, ima i link za odin

Idi slobodno na onaj poslki, svicarski mislim da trazi pit fajl za flesovanje

Verovatno ne, nego je to ROM za njihov brendiran n3.

Nece biti zaklucan nego ces imati aplikacija od operatora polski onaj bez plus sto je taj spusti

Kolega hvala puno! [emoji4] [emoji4]
Vlado imao sam isti problem, ali stvarno ne mogu da se setim sta je zezalo tad......
Ako neko ima problema na lizalici sa trajanjem baterije samo neka iskljuci undefined daemon eur
Isključi samo prognozu sa lockscreen i možeš da ostaviš Daemon uključen. Ako imaš S View futrolu isključi iz S View prozora.

Pozdrav ljudi!
Zanima me vase misljenje,da li je Note 3 i dalje dobra kupovina? Cena po oglasima mu se krece sada od 250-300 evra sto je okej cena po meni.

Jedino ako nadjes nov, jeste ovo zver od telefona ali ne bih nikome preporucio da neko uzme telefon star godinu i vise dana

Nazad
Vrh Dno