Šta je novo?

LG G2

Drustvo i meni se desava onaj bug sa led lampicom, u pocetku nije ali sad sve vise i vise. Isto sam resenje nasao samo da resetujem, inace na 5.0.2 sam oficijalnom. Zna li neko kako da se resi to ako je nekako moguce ili za to nema leka? :/

Nije to toliko opasno, ali me iritira nekako...

Drustvo i meni se desava onaj bug sa led lampicom, u pocetku nije ali sad sve vise i vise. Isto sam resenje nasao samo da resetujem, inace na 5.0.2 sam oficijalnom. Zna li neko kako da se resi to ako je nekako moguce ili za to nema leka? :/

Nije to toliko opasno, ali me iritira nekako...
Već sam pisao,rešio sam taj problem kad sam flešnuo v30 D Vodafon. Sad sam na v30e i nemam takodje taj problem. Mnogo nervira jer stalno misliš da ti nešto stiglo, a nije.

Kako ubija baterija na 30b. Sve normalno koristim kao uvek, čak sam i Greenify skroz isključio, a jedino blokirao u AFWall+ dosta toga da se ne spaja za svaku glupost na net.

7h SOT prosek. Još dva dana i mogu da ga dam na servis za onu žutu fleku koja je još malo narasla :D

Dva pitanja. Imam v30b a hteo bih da instaliram v30d (najvise zbog LED bug-a). Mogu li da skinem Madjarski/Spanski/Hrvatski vodafone, s obzirom da koliko vidim "d" nema open? Drugo, da li mora, odnosno da li je preporucljivo da se i posle instalacija u okviru verzije radi factory reset?

Jel moze za primljenu poruku da se vidi vreme kad je poslata?

Mislim da po default ne postoji opcija. Ali imaš na plejstoru aplikacija kao npr. sms send time i sl. pa probaj

OT. Definitivno najbolja zajednica, uvijek netko za pomoc :), drago mi je sto sam clan, makar ponajvise ovog "malog" lg g2 suba. OT

Sta mislite o snapdragon 810.. Razmisljam da uzmem na jesen LG G Flex 2? Mozda i Samsung Galaxy S6 Edge, ali sve zavisi od cene tih modela :D

Ovo jeste dobra tema, ali si promasio. Imas deo foruma koji sluzi bas da ti da odgovor na postavljeno pitanje.

Jel smo mi zavrsili sto se tice oficijalne podrske? 5.1 necemo dobiti?

Nov sam na ovom forumu pa ne zna da li je vec bilo rijeci o ovome pa se unaprijed izvinjavam ako jeste. Imam LG G2 vec 8 mjeseci i od update-a na 5.0.2 cesto mi se desava da telefon laguje, uspori se, ustopa po nekada... Ima li nos neko problema sa tim?

Nov sam na ovom forumu pa ne zna da li je vec bilo rijeci o ovome pa se unaprijed izvinjavam ako jeste. Imam LG G2 vec 8 mjeseci i od update-a na 5.0.2 cesto mi se desava da telefon laguje, uspori se, ustopa po nekada... Ima li nos neko problema sa tim?
Meni nikad. Imas li mozda master cleaner, neki antivirus ili nesto sto cuva/meri bateriju? Ako imas ists od toga ili svez izbrisi.

Nemam nista od toga, znam da takce aplikacije prave vise problem nego sto pomazu tako da nikada nisam instalirao takce aplikacije. Na 4.4 je radio odlicno a sad mi nesto tako poludi nekada. Kad sam update-ovao cak odradio factory reset ali opet se desava

Kdz mozda pomogne? Ja sam doduse na 30e i debloatovanom i mnoooogo radi bolje i baterija je neverovatno bolja.

Imam G2 više od godinu dana, prešao je put od JB, preko KK i evo sada sam na LP v30e. Nikad mi telefon nije bagovao, usporavao i slično. Do duše, ne igram igrice a i slabo puštam video na YT a to su zahtevne radnje. Koristio sam mnoge romove na KK i nisam nikad imao te probleme. Jedini problem mi je bio poludela led lampica na v30a i v30b, već sa v30d vodafon a evo i sad na v30e sve radi kao podmazano. Takodje baterija mi je potpuno ista kao na KK, tako da se na KK ne vraćam ni pod razno.

Ja sam uzeo telefon u radnji i fabricki je otkljucan nije ni sa jedne mreze, i kada sam preko IMEI-a provjeravao kaze da je Italy-open. V30b je softwer na njemu, mogu li instalirati i ja taj v30e mozda bude malo bolja situacija? Nisam bas neki strucnjak za te stvari, znam neke osnovne stvari pa zato pitam:)

Ja sam uzeo telefon u radnji i fabricki je otkljucan nije ni sa jedne mreze, i kada sam preko IMEI-a provjeravao kaze da je Italy-open. V30b je softwer na njemu, mogu li instalirati i ja taj v30e mozda bude malo bolja situacija? Nisam bas neki strucnjak za te stvari, znam neke osnovne stvari pa zato pitam:)
moraš da ga rutuješ, pa sa benderovim autorecom da instaliraš twrp (imaš ga na play store). onda flešaš v30e. ili kdz metodom pomoću lg flash tools 2014 na v30d vodafon.

Pa prema svemu, izgleda petak ali prekjucer smo pricali da treba sto prije. Ovaj vikend moguce

Vrh Dno