Šta je novo?

GTA V

DirectX rekao bih, u prvi mah mi se ucinilo neko gleda kroz zalozine.:D

@Bajica ukljuci msi afterburner i aktiviraj u monitoringu stavku pagefile usage.
Pogledaj da ne raste konstantno.

Probacu, reinstalirao sam windows jutros... posle 2 godine :D , pa cemo vidjet

Poslednja izmena:
drugari imam problem sa online, uvek kada udjem udje mi na skoro prazan server ili bas prazan gde sam sam ja sve zavisi, drugo, kad vec skupim igrace za haist onaj prvi prison break, i skupim taman igrace krenem i samo mi izbaci gore not enought players to play haist, a msm da je do mene problem jer je nemoguce da mi uvek neko izadje.. inace evo slike da sam otvorio sve portove, i ne znam vise sta da radim, kad god uvek izbacuje zeza baguje, znam da je i do njihovih servera ali ovo je nepodnosljivo.

izvinjavam se za dupli post sada sam i ovde otvorio portove
malo je bolja situacija imam igrace ali taman se jedva skupimo za haist odaberem outfit i samo izbaci kao gore predhodna slika, ako neko zna nek pomaze

Dobro mimo hardvera, cime se zanimavate ? U online sam se smorio, nisam jos uradio sve pljacke ali i ne mogu sa random likovima dok ne nalazim nase raspolozne za hard challenge i te fore. Ovako trke i random misije su mi dosadile na oko 50-om levelu.

U SP jedino zabavno sto sam nasao je malo cheatova za helikopter/avion pa igranje sa vojnom bazom..nesto drugo ? :(

Mozda sam previse ocekivao i nisam razmisljao da je igra na rockstar serveru, pa sam se nadao raznim game modovima..

castim pljesku admina koji banuje zauvek ovog smaraca nevidjenog

Da li ova tema uopšte treba da služi za svrhu da ti dobiješ odgovor da si u svojoj glavi ispao pametan ? ja sam u istoj poziciji kao ti pa me uopšte ne interesuje dal drugi misle da sam lud ili da li su oni, ja znam da sam ja lud iako igram pirata a drugi valjda troše pare kako oni hoće

Poslednja izmena:
I na kraju dolazimo do zakljuca da vi koji ste kupili original osim sto ste presli main story nesto se bas niste naigrali online? Po mome zakljucku bacene pare za nesto sto ne moze da se iskoristi u podpunosti nije da ne moze ali dok se okupite i nakanite da igrate prodje sat vremena!

I na kraju pitam ja vas ko je ovde sada lud, vi koji ste kupili igru i presli je i bacili pare ili mi koji smo skinuli pirat presli i uzivali isto kao i vi ali pare ostadose u novcaniku!?

Pare nisu bacene, daleko od toga. Naigrao sam se ja 20-ak sati do 50-og levela minimum, nisam radio pljacke koje su tek ostale a opet sam se ismejao kao u nijednoj drugoj igri kada sam imao druga pored sebe. Tako da pare nisu bacene. Da li bacas pare na ostale SP igre ? Ako gledas na to kao bacanje para onda..lepo idi na torentu pa tamo diskutuj. Bice jos pljacki kao i uvek custom trka tako da vecinu to ne smara, indivudualno je i u mom slucaju solo igranje nije najzabavnije.

I na kraju pitam ja vas ko je ovde sada lud, vi koji ste kupili igru i presli je i bacili pare ili mi koji smo skinuli pirat presli i uzivali isto kao i vi ali pare ostadose u novcaniku!?

Sva sreca pa ne razmisljamo svi kao ti Damirbaj-e, ti si degenerik svoje vrste.

DObio je zasluzeni ban.

Samo molim vas sledeci put, nemojte odgovarati i nastavljati diskusiju, to takvi i zele.
Samo ignore i report.

ne hranite ovog gadnog smrdljivog trola nego ga samo ignorisite,elem, dodajte me da opalimo neki heist :D frost12348

Addam te sutra, kad bi se skupilo 4 eh.

1hr = 1 dollar meni deluje razumno i realna je cena ukoliko ima mogucnosti beskonacnog igranja bez dosade, bolje nego igraona :D

Poslednja izmena:
ljudi, jel moze neko da me usmeri da mi pomogne za online ili ne? stavio sam 2 posta na predhodnoj strani potpuno su ignorisana, i nastala je rasprava oko gluposti, volim ovu igru i generalno ceo gta serijal, ali mi ovo ide na zivce, razumem da je delimicno do servera, ali mislim da je i do mene nesto problem, jer nemoguce svaki put kad startujem haist, da me izbaci, ili posle nekog vremena igranja isto to.

ljudi, jel moze neko da me usmeri da mi pomogne za online ili ne? stavio sam 2 posta na predhodnoj strani potpuno su ignorisana, i nastala je rasprava oko gluposti, volim ovu igru i generalno ceo gta serijal, ali mi ovo ide na zivce, razumem da je delimicno do servera, ali mislim da je i do mene nesto problem, jer nemoguce svaki put kad startujem haist, da me izbaci, ili posle nekog vremena igranja isto to.

Imam druga koji ima slican problem. Jedino sto mu je pomoglo ali ne znam koliko je sigurno jer nije mogao na duze vreme da pozajmi, je bar 8gb rama. Ali vidim da ih ti imas..

Zapravo dvaput bolje izgleda svuda, osim nocu. :D Mnogo to tamno bre.

Mod izgleda lepo, nisam primetio odvratno ostre ivice u daljini, al' od koga dolazi konstatacija, ni ne cudi me.
Jedina mana po meni sto saturation jeste malo jaci nego sto bi trebalo, samim tim je nocu mnogo mracno.

To je vrlo subjektivno, ali eto ja se bavim fotografijom i volim solidno jak kontrast ali sto je previse previse je. Inace, samo dodavanje kontrasta vec pojavaca saturaciju, a problem sa ovim modom je noc gde je uzasno sabijen dinamicki opseg, senke su potpuno crne, tako da ako ni zbog cega drugog, zbog toga je fail. Inace i meni Vanilla deluje malo isprano, ali resenje nije samo napucati kontrast jer u igri gde imas toliko razlicitih scena, toliko promena svetla, ne postoji jedno resenje za sve, tj negde ce da radi savrseno, negde ce da kvari dojam.

Mod je fenomenalan. Komotno sam dobio 5 fps-a dodao malo draw distance impodigao za jednu rezoluciku. Magla na minimum i naravno bez sweetfx-a i reshade. Sweetfx je uzasno nastelovan. Bio sam u kancelariji striptiz kluba kad sam probao kao da sam u nekoj tamnici izasao napolje oci me zabolese. Mislim da sweetfx samostalno bez reshadea i stelovanje kako kome odgovara je dobitna kombinacija. Lepo i pishe sweetfx i reshade su najbolji drugari ali nisu vencani.

Nazad
Vrh Dno