- Učlanjen(a)
- 21.10.2010
- Poena
- 199
@Bahati virtuelni siledzijo, lazovu i manipulatoru! Nemam vrednosni sud o tvojoj korisnosti kao OBICNOG diskutanta na jednom internet forumu ali imam vrednosni sud o tebi kao moderatoru jednog takvog foruma. Ti si poguban! Stetis ugledu sajta koji moderiras! Tvoja neistrazena a sveprisutna potreba da ljude omalovazavas i vredjas zloupotrebljavajuci adminpow je nesto sto je svojstveno samo sitnim dusama i nesto sto je mnoge KORISNE clanove zajednice kostalo naloga a sto je sa druge strane sam forum kostalo i kosta srozanoscu kvaliteta postova ...jer mnogi pametni ljudi, kao Vlasterx sa ove teme, radije biraju da vise ne pisu nego da trpe maltretman jednog neizivljenog siledzije!@marxista, lažovu, n'umeš logično da razmišljaš, skoro beskoristan si na jednom ...forumu....
Inace, upravo na tom linku koji mi stavljas na dusu kao lazovu, na samom pocetku imas par pasusa teksta upucenih tebi koji bi svakome sem tebi bili jasni. I svako sem tebe se na njih ne bi oglusio i prokomentarisao bi ih da su mu upuceni. Ako sam ja tradicionalista a ti pomodar, te ako se ja tradicije drzim kao pijan plota a ti zelis promene onda TI TREBA DA DOKAZUJES zasto je novotarija bolja od Status Quo i nikako, ako si posten sagovornik, na mene neces prebacivati tu svoju obavezu!
Meni je jasno zasto to radis - da bi imao korist od "crnih figura" ...a bez prenesenog znacenja, to radis kako bi mogao da "logicki onanises" i "seciras zabu" maltretirajuci oponente tvrdnjama o NJIHOVIM "logickim greskama i lazima" iako je svima jasno da te iste "logicke greske" pa samim tim i lazi ti pravis neprestano samo iz suprotne pozicije, pozicije onoga ko PROPAGIRA NOVOTARIJU.
LAZES! Poen sam dobio od siledzije @Bahati jer mu je to bilo potrebno da povrati poljuljani ego a usput pripreti i ostalim oponentima! EDIT: a drugi poen (koji precutkujes) sam dobio posle par minuta, verovatno kako bi me dodatno isprepad'oBahati je napisao(la):Ipak, za sada, nijedan post ti nije izbrisan, pa služiš samo kao primer da sloboda govora, iako na prvi pogled uzvišen cilj, kao i mnogi drugi koji se kroz ovaj tred provlače, nije praktičan bez određenih granica. Ne vredi trošiti previše vremena na ljude koji taj koncept zloupotrebljavaju, lažima i demonstriranom nesposobnošću da diskutuju na logičan i razuman način. Ili pokušavaju da, protiv zakona, vrše govor mržnje, za šta si dobio poen.
...I ovu tvrdnju cu objasniti naravno - ...jedan od mojih postova kao potporu za negativan stav o cipovanju koristi uproscen primer sa iskustvom danasnjeg stanja na KiM kao onome sto se stvarno jeste desilo i Siptarskim demonstracijama 81. U kojima oni traze SAMO Kosovo Republiku. Jasno je da je iskustvo pokazalo da nije trebalo verovati tadasnjim proklamovanim Siptarskim ciljevima vec da je trebalo biti mudar i predvideti i spreciti stvarni scenario kome teze. Primer se u potpunosti uklapa u ovu temu vezanu za cipovanje ljudi ali ti, koristeci ABCD "logicku onaniju" vredjas moj intelekt govoreci o obaveznoj sprezi svih tih elemenata koja ne postoji te njihovoj banalnosti, gluposti, "nidje veze - mantri", logickoj gresci N°xx pod nazivom ........., prozivajuci me za neznanje i sta ti znam sta vec...
....ali sad ide ono vazno - na tom linku mi, kao uproscen primer, dajes objasnjenje po kome je logicka greska tvrditi da ce neko ko je danas usao u istopolni brak sutra ozeniti i tatu i mamu i kola i majmuna... a posto TO NIJE LOGICKA GRESKA, a kako bih ti pokazao da sam te prozreo da me teras da ili budem politicki korektan i dozvolim ti da me matiras (tako glupim) argumentom ili prihvatim kaznu za svoj stvarni i iskreni stav. Tada ti ja naglasavam da sam te prozreo i da biram iskrenost i doslednost sto tebi leze kao kec na deset da nastavis da me trolujes sto i radis NESUVISLIM pitanjem tipa - pa sta, zasto da ne ozeni i caleta i kevu i auto, sve u paketu, ako mu se zeni ...primecujem kako si nizak i znajuci sta mi spremas odgovaram nesto tipa - zato sto moralne norme na planeti zemlji na srecu postavljaju zdravi i pravi ljudi a ne horda maloumnih pedera
Poene dakle ne bih popio da mi ih nisi unapred namenio znajuci moj odgovor!
Cekaj bre slinavce jedan! Ti si mislio da cu ja lagati, da cu se povuci, DA CU REVIDIRATI STAV, da ces me poniziti pretnjom poenima ili banom? Pa tebi onda stvarno nije dobro.
Evo sad cu izreci jos jednu tvrdnju bas da vidim da li si tako dosledan kada je govor mrznje u pitanju. "GRUPA PIJANIH I RAZULARENIH NAVIJACA JE UBILA FRANCUSKOG PEDERA. Ako ne bude sankcionisana, ta grupa razularenih navijaca moze ubiti jos nekog npr. AMERICKOG pedera."
Jesam li uvredio navijace? Zasluzujem li poene? Postoji li bojazan od predvidjenog eventualnog desavanja? Treba li delovati ili pustiti da se stvari odvijaju haoticno i bez plana? ...i konacno - zasto je sa cipovanjem drukcije ako je drukcije?
I sada cu napraviti preskok u navodjenju i odgovaranju na sledecih par recenica jer sam o njima na neki nacin u ocom postu vec odgovorio pa zato prelazimo na:
Pises o sebi! Ovim sredstvima si se samo ti sluzio na ovoj temi!Bahati je napisao(la):...Smatram da oni koji se služe demagogijom i širenjem straha imaju lakši posao i nezaslužen uticaj u društvu, pa volim da im otežam...
...ja sam banalizovao, bio neprijatan, bio mozda i vulgaran ...ma bio sam svakakav ali nisam nikoga od sagovornika (sem tebe vrlo svesno jer si tiranin!) niti uvredio, niti plasio niti mu pretio poenima, banovima... nikome nisam rekao da Benchmark nije mesto na kome se moze slobodno misliti, pisati... a ti jesi!
I da znas, da nije bilo onog tvog osionog posta upucenog Vlastrexu u kome kazes da si u soku sto ima pojedinaca koji i dalje nastavljaju, ja ne bih pisao na temi - boli me uvo ko je za cipovanje a ko nije i zbog cega. Tu se nema sta dokazivati, prosto imas neki "osecaj za filing" i picis ...ali, eto nisam mogao da izdrzim da tako kvarno trolujes i mrcvaris coveka sa verovatno najkvalitetnijim komentima na temi. Tvoje zaoke sam samo vrlo svesno primio na sebe.
Poslednja izmena: