Šta je novo?

HTC One M9

@DoX

Ne vidim zbog cega ti je kamera toliko bitna? Ako smem da pitam, sta planiras da fotografises? Kamere na mobilnim telefonima su sasvim zadovoljavajuce za amatersku upotrebu (Selfi, rodjendani, *******cija, instagram, more, kafici, zurke....) Ne vidim poentu koristiti mobilni telefon za neko ozbiljnije fotografisanje. To mobilni telefoni nece ispunjavati bar jos jedno 4-5 godina. Mozda ni tad. Jednostavno to nije primarna funkcija telefona. Jer, da jeste, zvalibi se foto aparati a ne mobilni telefoni. Mozda sam subjektivan, ali nikada nisam razumeo pitanje ljudi kada neko kupi telefon "Kakva je kamera?" "Koliko ima mega pixela?" Kupi tel. radice ti savrseno u naredne dve godine budi siguran.

Upravo to! ili kupi fotoaparat pa slikaj... Sto sam ja upravo i uradio mada i dalje ima kad nesto fotkam mobom i to ispadne sasvim zadovoljavajuce, jer dzaba nekom i najbolja kamera tipa ip6 plus kada ce je koristiti za snapshotove i selfije pa to moze bilo koji noviji telefon :D

Pa onda neka maknu kameru skroz. Vratimo se svi na Nokiu 3210. Sta tamo neka konkurencija ima napredovati i stavljati sve bolje i bolje kamere u svoje flagshipe nego HTC; tja, pa nisu normalni.

Što da se vraćam na nokiu kada nije smart phone? Ne brkaj pojmove i ne pričaj gluposti. Lepo je čovek rekao, kome je baš bitna kamera on kupi DSLR i cepa.

Što ne menja da M9 ima najlošiju cam od konkurencije sudeći po testovima.

Taj ko kupuje M9 ne uzima zbog kamere. Toliko toga M9 ima sto ostali nemaju tako da glupo je reci da je svima prioritet kada uzimaju mob kamera :D

Lol, tako mozemo da kazemo za sve. Zasto ne bi bilo i sa baterijom? Sta ce ti veca baterija od 500 mAh? Kome je bas baterija bitna on kupi akumulator.
Cemu ekran veci od 2"? Kome treba veci, on kupi monitor ili TV. Itd.
Takva besmislena opravdanja ne piju vodu. Ima losu kameru dok konkurencija ima puno bolju. I za to nema opravdanja.

Pa nzm samo sam naveo :D ni ja ga ne bi sad kupio pored m8 ali da imam m7 i lovu za nov fon sigurno bi razmotrio m9 :D

pa opet bolje uzeti M8, na to sam ciljao :)

Kod nas da ali u evropi malo teze. Tamo vise verovatno ni nema da se kupi nov m8 pa ti ostaje samo m9

Nema 4k, slabiji hardver - preveliki ekran - ne svidja mi se dizajn(izgled)/UI ..... Stvarno sam polagao velike nade u M9 ove godine :/

Ja bi ovako nesto:
http://www.pcworld.com/article/2923092/spec-showdown-htcs-j-butterfly-flies-past-its-one-m9.html
i ja polagao, i evo jos cekam nesto meni zanimljivo, a do tad m7... Razmotricu G4 sa koznim ledjima, a najradije Moto X (cak i proslogodisnji model), al tesko cu ga nabaviti ovdje...
Lol, tako mozemo da kazemo za sve. Zasto ne bi bilo i sa baterijom? Sta ce ti veca baterija od 500 mAh? Kome je bas baterija bitna on kupi akumulator.
Cemu ekran veci od 2"? Kome treba veci, on kupi monitor ili TV. Itd.
Takva besmislena opravdanja ne piju vodu. Ima losu kameru dok konkurencija ima puno bolju. I za to nema opravdanja.
upravo tako... I ova prica "koga interesuje fotografija, kupice DSLR". Heeelouuu?? Imam DSLR, jel sad treba stalno da ga teglim, jer imam m9 sa krsh kamerom?
Kod nas da ali u evropi malo teze. Tamo vise verovatno ni nema da se kupi nov m8 pa ti ostaje samo m9

aaaajjaoooo... Evo jos jedna totalno neprovjerena teorija zavjere! :D :d Ma sigurno ne moze da se kupi m8 u Evropi, samo u SRB i CG se moze naci, bas kao sto je HTC radio 90% M8 samo u gunmetal gray boji :S:

Evo opet ti... Idi malo procesljaj sajtove po evropi i okani se srbije i cg. Ne vrti se sve oko nas.

Npr. Dva najveca nemacka sajta za tehniku nemaju m8 vise u ponudi,dovoljno za pametnog coveka da izvuce neke zakljucke

Poslednja izmena:
Dosao ovde da skace po zivcima :D pa ako imas DSLR i bas ti je bitan kvalitet fotki ti namesti na RAW ili uzmi G4 ili S6 i neki bilo koji drugi fon :D Mene m8 sasvim zadovoljava sto se tice kamere daleko je od krsha kako je ti nazivas a na m9 predpostavljam da je jos bolje ako se koristi RAW.... I ovo je zadnji post da ti odg [emoji14]

Realno, za moje potrebe odlično. I ne vidim razlog da menjam m8 u skorije vreme.

Evo opet ti... Idi malo procesljaj sajtove po evropi i okani se srbije i cg. Ne vrti se sve oko nas.

Npr. Dva najveca nemacka sajta za tehniku nemaju m8 vise u ponudi,dovoljno za pametnog coveka da izvuce neke zakljucke
Na mediamarkt ima u svim zemljama gde sam gledao

Dosao ovde da skace po zivcima :D pa ako imas DSLR i bas ti je bitan kvalitet fotki ti namesti na RAW ili uzmi G4 ili S6 i neki bilo koji drugi fon :D Mene m8 sasvim zadovoljava sto se tice kamere daleko je od krsha kako je ti nazivas a na m9 predpostavljam da je jos bolje ako se koristi RAW.... I ovo je zadnji post da ti odg [emoji14]

M8 nije krš kamera... A M9 uopšte ne bih rekao da je bolja, a telefon skuplji 150€. Na to dodaj lošiji ekran, slabiju bateriju, snap 810 koji throttluje kao blesav i dolazimo na ono moje pitanje od pre neki dan - ko i zašto kupuje M9? :)

Poslednja izmena:
Ja gledao pre neki dan i nisam ga nasao. Znam da saturn.de nema.

Uglavnom mozda je ostalo par komada,nije dzabe htc izbacio m8s,jeftiniju zamenu za m8..
Cak i kod nas se u vipu pojavio m8s a m8 je tu dok traju zalihe.

Moraju se terati ljudi na m9. Hteo sam samo da kazem da se slazem sa napisanim da se sa m7 isplati ici na m9 ako imas para ali sa m8 nikako.

Poslednja izmena:
Au.. Nije ga bilo kada sam gledao pre 5dana. :)

Eto bolje kupovine od m9 iako je star god dana.
50e skuplji od s5 ;)

Poslednja izmena:
Mogu li da postavim nekoliko pitanja korisnicima foruma. Navedite 5 stvari koje najcesce koristite na telefonu. Evo pocecu od sebe.

1.Internet (3GB+ mesecno przim)
2.Viber & Whatsapp
3.Pozivi
4.Cash of Clans (games)
5.E-mail

Nije tema za to,al ajde :)

1. Internet
2. Wa
3. Pozivi
4. Youtube
5 jedna igra od 20min na dan :)

Pa za tebe je onda idealan m9.. Zbog broja 4 i zvucnika napred :)

A ti ko lud zapeo za g4..

napomeni joj da g4 ne snima tako dobro zvuk, nemoj da ti prebacuje posle :d

1. Surf(fb, tw, Instagram, broswer, flash score, youtube, tt)
2. Sms, messanger(fb), wa, ho, viber, mail
3. Kamera
4. Pozivi
5. Muzika(online radio, Player)

eto su procesljali drugi umjesto mene, pa te demantovali, tako daaaa, sto bi ti rekao, "dovoljno za pametnog coveka da izvuce neke zakljucke"

kad sam za m8 rekao da je krsh kamera? Rekao sam za m9 da je, i stojim iza toga, jer je izhajpovana sa 20 mpix i "nevidjenom" kolicinom detalja, a ispostavilo se da je mnooogo loshija od citave konkurencije: s6, G4, z3+, ip6, a za video i low light mnooogo losija od dede m8 i pradede m7 cak! Da, rekao bih da to znaci da je krsh...

Kada sam ja gledao nije ga bilo u prodaji,sta da se radi... Ali to ne menja cinjenicu da tebi niko nista ne moze da objasni makar ti nacrtao dva kruga na papiru i rekao ti da su to krugovi :)

Zamolio bih te da me stavis na ignore listu ili da me malo manje quotujes jer to ocito radis iz cistog kontriranja i zabave radi.. Hvala ;)

P.s. stavio bih ja tebe na ignore ali to nazalost ne pomaze kada me quotujes..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno