Ja od 3D-a prvo očekujem da sam film bude sniman 3D kamerama, a ne digitalno konvertovan u postprodukciji. Pogledaj TRON Legacy, koji je sniman unapređenim Avatar kamerama, i uporedi sa ovim ili bilo kojim MARVEL 3D filmom. Ovde (MAX) nema čak ni dubine u scenama, a jedini efekat koji sam primetio je totalno zamračenje svih scena, zbog čega sam manje uživao u filmu. Ja sam i hteo na 2D da idem, ali ovi u NS ga stavili u 21:30, što je meni zbog posla nemoguća misija.
+1CGI robota je abnormalno dobar. Ultron naspram Chappi-ja izgleda kao da sam ga ja crtao u Paint-u.
I on se zaljubio 😛Pa nije ona ljud
Ex machine...i ja bi mu dao jaku 6icu,očekivao sam više kolko ste ga nafalili
priča nam o tome kakvi smo ljudi,podmukli,zli,prevaranti sve u svrhu preživljavanja
Mislim film ko film je dobro odrađen,jesd već viđen,u biti je dobar
btw,neznam dal je scena ili ta kuća stvarno postoji....kuća je mrak 🙂
Nisam te stigao, super ti je video.
A sto se MadMax-a tice evo ga isecak iz casopisa American Cinemaph0t0grapher jun 2015 gde govore malo o nameri za 3D:
Trebalo je da bude snimano sa specijalnim 3D kamerama ali John Seale "nikad nije snimao sa digitalnim kamerama" pa je projekat pao u vodu a 3D je uradjen u post produkciji...
Da li je gledao neko Sundjer Boba?
Pa ti ih nemoj gledati.American Sniper (2014) - film kao film mi je držao pažnju i stvarno je dobar ali generalno smaraju pomalo ovi Američki patriotski filmovi. 7/10
Da li je gledao neko Sundjer Boba?
Nije los, ocekivao sama vise Patrika u celoj prici, ali je klinac zadovoljan tako da sam i ja hepi. 8/11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari