Izgleda je neki bug sa WiFi. Isključim ga, upalim 3g a on i dalje stoji u potrošnji baterije. Kao da se ne gasi uopšte. Ne bih ni obratio pažnju da ti nisi rekao 100% WiFi...Pa to 100% WiFi i 50 aplikacija 🙂
Osvetljenje auto ?
U wifi treba ici na advanced pa prebaciti keep wi-fi on during sleap sa always na never...bar je tako kod mene,da bi resili to sto pominjete!
Znaci da cim ode u sleep wifi se gasi sto je realno *****izam. Cemu sluzi nego da bude upaljen, nece notifikacije preko sms-a stizati 😀Ako se to promeni da li znaci da kada je telefon zakljucan on sam iskljucuje wifi ? A ako nije sta tacno znaci ?
Ja sam presao sa g3 zbog ekrana i olovcice. Mocan je note uredjaj, a i g2 ti je super telefon osim eto kamere koja je nocu losa.Ljudi zanima me vase misljenje da li je vredno prelaska sa lg g2 na note 4. Koliko sam pratio temu neko je presao bas sa g2 na ovaj i zanima me sta je otprilike bolje a sta losije i da li ima uopste nesto sto je da kazem problematicno na ovom modelu. Da li je baterija tu negde da kazem sa g2. Poprilicno zadovoljan sa g2 osim mozda recimo kamere u nekim slucajevima, trebalo bi da ima dosta bolju kameru note 4 zar ne, a i privlaci me veci ekran 🙂
Ja sam presao sa g3 zbog ekrana i olovcice. Mocan je note uredjaj, a i g2 ti je super telefon osim eto kamere koja je nocu losa.
Ljudi zanima me vase misljenje da li je vredno prelaska sa lg g2 na note 4. Koliko sam pratio temu neko je presao bas sa g2 na ovaj i zanima me sta je otprilike bolje a sta losije i da li ima uopste nesto sto je da kazem problematicno na ovom modelu. Da li je baterija tu negde da kazem sa g2. Poprilicno zadovoljan sa g2 osim mozda recimo kamere u nekim slucajevima, trebalo bi da ima dosta bolju kameru note 4 zar ne, a i privlaci me veci ekran 🙂
Ja sam presao sa g3 zbog ekrana i olovcice. Mocan je note uredjaj, a i g2 ti je super telefon osim eto kamere koja je nocu losa.
Ma ne koristim ga jos, danas mi je stigao a ujutru cu uzeti staklo, cisto zbog ove folije lakse ga je staviti. Deluje fino sta znam, svakako za ove pare ne sme mnogo da zeza 🙂 Taman cemo da se druzimo i ovde. I hvala na savetima 🙂Eto i ja sam taj slučaj 🙂
Brate pitanje ti je u stilu šta je bolje Fiat 500L ili VW Passat 🙂
Različite klase uređaja, različito vreme izlaska , ogromna razlika u ceni ...
Uzeo si, a ne učestvuješ ovde i ne hvališ se 😀
Ma ne koristim ga jos, danas mi je stigao a ujutru cu uzeti staklo, cisto zbog ove folije lakse ga je staviti. Deluje fino sta znam, svakako za ove pare ne sme mnogo da zeza 🙂 Taman cemo da se druzimo i ovde. I hvala na savetima 🙂
Sto se tice g2 samo zvuk, presao bih i preko kamere ali me zvuk i onaj mikrofon izludjuju. Inace telefon bombona, za ono vreme, a i dan danas zver.
Da li moze predlog za neki dobar case ?
Bice passat tj note 4 🙂 hvalaEto i ja sam taj slučaj 🙂
Brate pitanje ti je u stilu šta je bolje Fiat 500L ili VW Passat 🙂
Različite klase uređaja, različito vreme izlaska , ogromna razlika u ceni ...
Uzeo si, a ne učestvuješ ovde i ne hvališ se 😀
Pa i ciljam na spigen i to na onu Neo Hybrid Metal, ali ne mogu nigde da nadjem kod nas 🙁
Bice passat tj note 4 🙂 hvala
Uvek je bilo ako nije poklon i ispod 50e je, pisu samo pdv. Ako je iznad onda ide i carina. E sad vecinu paketa nisu otvarali ni gledali vec samo pecatirali. Sad su poceli i na sitnice da traze harac od 100 dinara.To jedino u međuvremenu ako su poludeli 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari