Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To sam valjda ja ''ti neki' '. Osvetljenje na auto 5... Kao da sada nešto lažem i izmišljam... Svašta...

Ja sam 6 sot izvlačio sa auto osvetljenjem na 5...

Ostao sam duzan dva izvestaja. Bio u telenoru vezani za probleme sa lte i tamo su mi zamenili karticu,ali su znali sta rade pa su pre nego sto su mi dali drugu uradili nesto sa njom,mislim da je radnik rekao flesovali,ali nisam siguran i za sada telefon radi normlano. Nema ispadanja iz mreze,gubljenje signala itd...u servis zbog laga nisam nosio i to ne mogu da obecam da cu skoro da uradim.

Ja koliko znam wifi je uvek na 100% u potrosnji, cak iako nijednom nije upaljen. Oduvek mi je tako pokazivalo, kako na note3 tako sada i na 4.

Elem, izvukao sam danas 5h screen on, 27 total. Uz sasvim solidno koriscenje. Nekada imam utisak, da baterija traje dosta manje u skoro identicnim uslovima. Npr danas, 5h, juce 3ipo h uz skoro identicno koriscenje, cak sta vise danas sam ga archio vise.

U wifi treba ici na advanced pa prebaciti keep wi-fi on during sleap sa always na never...bar je tako kod mene,da bi resili to sto pominjete!

Našao sam na xda, meni je ovo rešilo problem, odštiklirao sam network notification i always allow scanning... Dosta ljudi se žalilo na to i tamo...
fc1e9acdc13bd078b75b1f17102573a8.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi zanima me vase misljenje da li je vredno prelaska sa lg g2 na note 4. Koliko sam pratio temu neko je presao bas sa g2 na ovaj i zanima me sta je otprilike bolje a sta losije i da li ima uopste nesto sto je da kazem problematicno na ovom modelu. Da li je baterija tu negde da kazem sa g2. Poprilicno zadovoljan sa g2 osim mozda recimo kamere u nekim slucajevima, trebalo bi da ima dosta bolju kameru note 4 zar ne, a i privlaci me veci ekran 🙂

Ljudi zanima me vase misljenje da li je vredno prelaska sa lg g2 na note 4. Koliko sam pratio temu neko je presao bas sa g2 na ovaj i zanima me sta je otprilike bolje a sta losije i da li ima uopste nesto sto je da kazem problematicno na ovom modelu. Da li je baterija tu negde da kazem sa g2. Poprilicno zadovoljan sa g2 osim mozda recimo kamere u nekim slucajevima, trebalo bi da ima dosta bolju kameru note 4 zar ne, a i privlaci me veci ekran 🙂
Ja sam presao sa g3 zbog ekrana i olovcice. Mocan je note uredjaj, a i g2 ti je super telefon osim eto kamere koja je nocu losa.

Ma znam, super je g2 u svakom aspektu osim eto u kameri, i zbog toga bih najvise da menjam, a i kod note 4 me privlaci taj veliki amoled ekran 🙂 samo me zanima da li je baterija otprilike na istom nivou, znam da ja da to sve zavisi od upotrebe al eto. I neko je presao kazem cini mi se bas sa g2 pa bi najbolje bilo da mi prenese utiske 🙂 zanima me takodje da li postoji metod za root bez da se okine knox

Ja sam presao sa g3 zbog ekrana i olovcice. Mocan je note uredjaj, a i g2 ti je super telefon osim eto kamere koja je nocu losa.

i ja isto presao sa G3 i prezadovoljan, G3 ima prednosti u odnosu na G2, a Note ima prednosti u odnosu na G3 😀 meni najvise na G2 smeta dosta los (tih) zvuk.

Eto i ja sam taj slučaj 🙂
Brate pitanje ti je u stilu šta je bolje Fiat 500L ili VW Passat 🙂
Različite klase uređaja, različito vreme izlaska , ogromna razlika u ceni ...

Uzeo si, a ne učestvuješ ovde i ne hvališ se 😀

Eto i ja sam taj slučaj 🙂
Brate pitanje ti je u stilu šta je bolje Fiat 500L ili VW Passat 🙂
Različite klase uređaja, različito vreme izlaska , ogromna razlika u ceni ...

Uzeo si, a ne učestvuješ ovde i ne hvališ se 😀
Ma ne koristim ga jos, danas mi je stigao a ujutru cu uzeti staklo, cisto zbog ove folije lakse ga je staviti. Deluje fino sta znam, svakako za ove pare ne sme mnogo da zeza 🙂 Taman cemo da se druzimo i ovde. I hvala na savetima 🙂

Sto se tice g2 samo zvuk, presao bih i preko kamere ali me zvuk i onaj mikrofon izludjuju. Inace telefon bombona, za ono vreme, a i dan danas zver.

Poslednja izmena:
Da li moze predlog za neki dobar case ?

I primetih sledece, imam Xiaomi powerbank 10400mah (output 2.1 Ah) i kada ga prikljucim na G3 prepozna ga kao AC punjac i on puni brze/isto kao originalni punjac a kada ga prikljucim na Note 4, telefon ga prepozna kao USB i puni toliko lose da ako koristim telefon procenti se ne dizu vec opadaju.

Probao sam i da palim i da gasim Fast Charging da li ima nekog leka da ga telefon ne prepoznaje kao USB i ne ogranici ga sam, vec pusti PB da gura koliko moze ?

Ma ne koristim ga jos, danas mi je stigao a ujutru cu uzeti staklo, cisto zbog ove folije lakse ga je staviti. Deluje fino sta znam, svakako za ove pare ne sme mnogo da zeza 🙂 Taman cemo da se druzimo i ovde. I hvala na savetima 🙂

Sto se tice g2 samo zvuk, presao bih i preko kamere ali me zvuk i onaj mikrofon izludjuju. Inace telefon bombona, za ono vreme, a i dan danas zver.

Da definitivno nije za neko ozbiljnije snimanje zvuka - tipa koncert 🙂

Da li moze predlog za neki dobar case ?

http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4?limit=all

Poslednja izmena:
Pa i ciljam na spigen i to na onu Neo Hybrid Metal, ali ne mogu nigde da nadjem kod nas 🙁

I meni se baš ta maska najviše sviđa 🙂
Mada to se kupuje kada se uzme telefon, ja već mesecima nosim bez ičega pa mi je sada glupo da stavljam...

note4_NH_Metal_title_gold_grande.jpg

Od ovog prodavca sam uzeo spigen za G2 , a vidim da ima baš i za Note 4 - http://www.ebay.com/itm/Spigen-Neo-...Frame-for-Samsung-Galaxy-Note4-/291353298469?
Provereno je ® - dobiješ šifru koji ukucaš na sajtu i nema greške .

Bice passat tj note 4 🙂 hvala

Moj ti je savet da prodaš G2 i da dodaš za N4 - tako sam ja uradio ...
Jedino se isplati kupiti preko oglasa, inače ko kupuje ovaj telefon preko operatera opasno se zeznuo 😀

Poslednja izmena:
More ima da ga nosim bez icega. Ovi nasi lopovi na carini su poceli i ovo da carine, pa kad udari na 35 dolara jos pdv, otvaranje i postu izadje to jedno 5000 minimum. Kaljeno staklo, eventualno neki tanki silikon i to je to. Pa ako pukne onda *** 😀

Stigli su mi nillkin silikoni. Jesu malo skuplji od ostalih na aliju ali vrede svaki $. Za dve nedelje su stigli iz Kine. Drago mi je što nisam naručivao original spigen jer bi telefon bio dosta glomazniji... Jeste da bolje štiti ali baš čudno izgleda telefon.

Spigen, čak šta više daje kvalitetaniji aluminijum za 35$ nego Samsung 🙂

Nema carine na ovo - 10 dana i stiže...

Ma slažem se da je vrh kvalitet i da su ovi mogli bolje da odrade lajsnu. Ali nemam pojma, kao da imaš ogromne bezele, tako izgleda kada se stavi. 🙂

*** mora malo da uveća dimenzije, ali stvarno štiti i nema glavobolje kada ispadne telefon 🙂

Daco nema carine ali udare pdv sto je obavezno, a onda naplate otvaranje paketa i postu. Poceli su i na stvari od dolar da stavljaju 100 dinara.

Nazad
Vrh Dno