Šta je novo?

LG G2

OMG, pa sta je bio los standby na KK?? Meni je trosio jedva 1% baterije u 7-8h kad bih spavao. Sad mi ode tocno 1% u 3h.

Kod mene se čini da je situacija upravo obrnuta, ali moći ću sa sigurnošću da ti kažem za koji dan.

Root pa sa Titanium Backupom "rucno" obrisao sve sta se da naci u ovoj temi u prvom postu kao i u onom #17. Jos i onaj LGWernicker (tako nesto), VoiceMate, Chrome, YouTube, Maps, Google Plus, Newsstand, Google Music, Games, Movies (to lako kasnije opet instalirat ako treba) i one gluposti kao LG Smart World i to. Daj okaci screenshot od svega jer ne pamtim sve napamet pa ako sam nesto propustio :D

Au, ostavi li ti nešto na tom telefonu? LG je ovaj put bio korektan, pa je za većinu svojih preinstaliranih aplikacija na LP dozvolio da se obrišu ili disejbluju iz app settings. Postoji samo nekoliko kao što su VoiceMate koje se ne mogu srediti tako. Nije da mi nešto mnogo smeta, čisto mi zauzima mesto u listi kad tražim neki app.

Trenutno sam na N5. Imam mogućnost u kompenzaciji nabaviti G2.
Može li mi neko reći kakva je situacija sa softverom za ovaj telefon?
Da li je izašao zvanični LP?
Da li ima problem sa memory leak-om kao i N5 (do verzije 5.1.1)?
Ima li nekih hardverskih problema?

Dva pitanja ako neko zna...
Hocu da ubacim Dorimanx karnel na LP.Nasao ga na XDA i tamo pise da mi treba kk bootloader 20A ili noviji.Kako da znam koji bootloader imam?
Takodje pise da uvek u telefonu treba da imam STOCK Kernel ako nesto podje naopako.Gde mogu da nadjem instalaciju za STOCK Kernel ako zabrljam nesto?

Trenutno sam na N5. Imam mogućnost u kompenzaciji nabaviti G2.
Može li mi neko reći kakva je situacija sa softverom za ovaj telefon?
Da li je izašao zvanični LP?
Da li ima problem sa memory leak-om kao i N5 (do verzije 5.1.1)?
Ima li nekih hardverskih problema?

Znaš kako, "svaki Ciga svoga konja hvali" ali probaću da budem objektivan.
Ja sam ga kupio pre cca 3 meseca, pre njega sam imao Galaxy S2. Telefon je odličan. Izašao je zvanični LP, a koliko sam ja primetio nema memory leak.
Velika prednost mu je odlična baterija. Sve u svemu nećeš pogrešiti

Ljudi problem. :-( :-( flesnuo dorinmax-a lp i non stop mi se gubi mreza ne znam sta mi je ciniti, zbunjen sam..

Ne mogu nikako na stock.... Necu biti pored racunara sigurno par dana a kao za inat tel mi treba..

Jedino tako...trebao si pre flesovanja da bekapujes sve u twrp...da znas ubuduce...

Imam samo boot bekapovan od pre neki dan.. ostalo sam zbog mesta prebacio na komp i aada vratio samo taj boot i lagano radi bez greske...

Koristim BlissPop rom 5.1 LP. Često kada zaključam ekran, sam se upali posle 1 sekunde. Zna li neko šta može da zeza?

То се мени дешавало на Аicp-u, нисам нашао решење па сам прешао опет на stock.

Nece nesto,kada stavim da se update pojavi se neki crni prozor,to stoji nista se ne desava,telfon je rutovan mozda zato pravi problem?

Da li bez problema snima kamera na G2 nekih 45-50 minuta jer hoću neki koncert da snimim? Proveravao sam, na rezoluciji 1920x1080 30 fps mi treba 7,5 GB i to nije realno. Na 1280x720 mi treba 4,5 GB i to bi moglo. Samo me brine grejanje telefona, da li je izvodljivo?

Posle par dana zezanja rekao bih da je trajanje baterije na LP kod mene približno jednako kao na KK. Možda eventualno malčice bolje, al to je verovatno zato što je auto osvetljenje ekrana malo tamnije na LP.

Nego kao da LP sisa bateriju kada ga ostavim sa aktivnim wi-fi. Da li je neko primetio nešto slično kod sebe?

Posle par dana zezanja rekao bih da je trajanje baterije na LP kod mene približno jednako kao na KK. Možda eventualno malčice bolje, al to je verovatno zato što je auto osvetljenje ekrana malo tamnije na LP.

Nego kao da LP sisa bateriju kada ga ostavim sa aktivnim wi-fi. Da li je neko primetio nešto slično kod sebe?
WiFi stalno upaljen kod kuće ili na poslu
uploadfromtaptalk1432311450505.pnguploadfromtaptalk1432311459957.png

I dalje mi nije jasno kako izvlacite ove rezultate... Meni na 3G ceo dan 14-15h uz 4-4.5h SOT. Na wifi-u kada je to bude nekih 20ak h uz 5-5.5h SOT.. Kako bih mogao da proverim bateriju, sumnjam da je do nje, telefon je star 10ak meseci.. LP 30D

I dalje mi nije jasno kako izvlacite ove rezultate... Meni na 3G ceo dan 14-15h uz 4-4.5h SOT. Na wifi-u kada je to bude nekih 20ak h uz 5-5.5h SOT.. Kako bih mogao da proverim bateriju, sumnjam da je do nje, telefon je star 10ak meseci.. LP 30D
Jedino što sam ja malo na mreži 3g, h, e, uglavnom sam na WI FI, možda je to razlog. Inače sam i ja na V30d. Moj fon je nešto više od godinu, tako da nije to.

Nazad
Vrh Dno