Šta je novo?

LG G2

kad krene flešanje u lg flash tool izlazi problem u prozoru, ništa ne prekidaj dok se ne odradi do kraja u fonu, da ne brikuješ.

Probao sam prvo na g2 mini ali nisam nasao lollipop za njega, a ovo sto si mi napisao, dogodilo mi se ali sam pricao na drugom telefonu i pukim slucajem nisam video pa nisam prekinuo, u protivnom garant bi stopirao kada mi je error izbacio. :/

Probao sam prvo na g2 mini ali nisam nasao lollipop za njega, a ovo sto si mi napisao, dogodilo mi se ali sam pricao na drugom telefonu i pukim slucajem nisam video pa nisam prekinuo, u protivnom garant bi stopirao kada mi je error izbacio. :/
Dobro je da nisi prekinuo, a za G2 mini još nema LP.

ako imam 30A a hocu da ubacim 30B ili 30D jel treba da radim cse flash ili moze i normal?

Možeš i Normal (ako želiš da ti ostanu aplikacije i podaci) ali se meni jednom desilo da mi posle telefon baguje i onda našao da se i ne preporučuje sem ako nemaš neke sistemske greške pa praktično da popraviš postojeću instalaciju. Zato je preporučljivo da odradiš čistu instalaciju sa CSE gde ti obriše sve sa telefona.

Hvala.. Probacu...fb lite je djubre trosi dosta bateriju

Poslednja izmena:
Troši i Tinfoil ali, prema mom iskustvu, vidno manje od "konkurencije". A nije ni loš, dapače. Baš sam gledao odnosno slušao Pocketnow podcast pa se i oni svi žale na FB (i Instagram) app da pojede bateriju bez pardona :D

Šta tinfoil troši? To je običan wrapper za website.

Ima li način da na stock LP menjam aplikaciju koja se pokreće pritiskom na Volume Down, kada je telefon zaključan. Tačnije, stavio bih xdabbeb kameru umesto stock kamere. G2 tweaksbox ne podržava LP.

Čini mi se da u opcijama ima ta mogućnost. Mogu da se promene volume up i down long press precice,ali ne znam gde napamet,nabasao sam to par puta. Pregledaj opcije temeljno

Ima jedino da upali ili ugasi te prečice. Nema podešavanja.

Našao sam u Accessibility, Switch Access za sličnu namenu ali nema za podešavanje kamere. To mi je verovatno deo neke aplikacije. Bem li ga koje. :)

Ima li način da na stock LP menjam aplikaciju koja se pokreće pritiskom na Volume Down, kada je telefon zaključan. Tačnije, stavio bih xdabbeb kameru umesto stock kamere. G2 tweaksbox ne podržava LP.
Mozda g3 tweaksbox?

Evo solucija za tu tipku iza: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=55371611&highlight=framework#post55371611
Meni je radilo na KK bez problema.

The way LG implements that feature in their firmware/rom is that it is hardcoded to turn on the screen ONLY when their app is set as the default. If you set ANY 3rd party app to default it won't turn the screen on.

It's a relatively easy change in the rom framework, which I implemented on my own firmware, and if other devs want to do so as well they just have to change the putExtra package string reference for the SECURE_CAMERA_INTENT in com.android.internal.policy.impl.PhoneWindowManage rEx

Poslednja izmena:
kako na 30a da ukinem ono ping kada se baterija napuni do kraja?

kada mi se baterija napuni do kraja čuje se zvučna notifikacija i led pređe u zeleno

Ima li neki link za xposed sa uputstvom za instalaciju, na xda sam video neku alfa verziju, nisam siguran da je to dovoljno provereno, a kažu da pravi problem sa weather aplikacijom?

neverovatno mi je da nema neki drugi način, kako god, hvala ti ☺

Ima li neki link za xposed sa uputstvom za instalaciju, na xda sam video neku alfa verziju, nisam siguran da je to dovoljno provereno, a kažu da pravi problem sa weather aplikacijom?
Installer for xposed na gplay-u. Autor nas bender :D Sve brise sam, pravi back up i instalira :) Samo moras da imas twrp, sto opet preko njegove auto rec aplikacije mozes da uradis, a pre toga ti treba root koji mozes preko skripte :D

Dok sam bio na KK, telefon radio na sve mreze. Kako sam lupio madjara 5.0 , zakljucan:(

Sim free je bio od pocetka, uzet u vipu. Bzvz juce probam telenor, kad prc! Locked

Vrh Dno