Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja imam sledeći problem, od kako sam prebacio bekap lokaciju za TiBackup na karticu, prijavljuje mi za svaki bekapovan program da vidi samo data, a ne i samu app. Što to?

Ovim putem sam uspeo da dodjem do aplikacije. Odradio sam backup bez problema ali sada ne mogu nikako restore... Carbon folder sam prebacio za svaki slucaj i na komp, ali kada iskopiram folder na telefon aplikacija ne prepoznaje. Da li je neko imao slicnu situaciju?
Ne bih znao, helium backup nije univerzalno rešenje, ne radi uredno baš na svim uredjajima, možda je to u pitanju.
Ili je to ili si ti nešto pogrešio.

Ja imam sledeći problem, od kako sam prebacio bekap lokaciju za TiBackup na karticu, prijavljuje mi za svaki bekapovan program da vidi samo data, a ne i samu app. Što to?
Kad udjes u podesavanja za lokaciju jel ti stoji gore broj backupovanih fajlova ili this folder is not writable? Ako je ovo drugo onda je problem sa permisijama za sd karticu.

Stoji broj uredno, rešio sam problem sa permisijama odmah u početku.

Vidim recimo u spisku fajlova backup Sunrisea, 3 fajla, kako i treba, međutim u detaljima za bekap prikazuje da je samo jedan fajl prisutan i naravno ne mogu vratiti backup kako treba.

Stoji broj uredno, rešio sam problem sa permisijama odmah u početku.

Vidim recimo u spisku fajlova backup Sunrisea, 3 fajla, kako i treba, međutim u detaljima za bekap prikazuje da je samo jedan fajl prisutan i naravno ne mogu vratiti backup kako treba.
Ako ne smislis nista pametnije,mozes da instaliras aplikacije redovno sa play stora,a vratis data preko titaniuma,imas u batch restore da biras data only,pa kad vratis sve,uradis novi backup.

Ne bih znao, helium backup nije univerzalno rešenje, ne radi uredno baš na svim uredjajima, možda je to u pitanju.
Ili je to ili si ti nešto pogrešio.
Sve je odradjeno kako treba, moguce da zeza zato sto nije istaliran preko marketa i u principu nije "regularna" verzija.
Hvala u svakom slucaju :D

Ako ne smislis nista pametnije,mozes da instaliras aplikacije redovno sa play stora,a vratis data preko titaniuma,imas u batch restore da biras data only,pa kad vratis sve,uradis novi backup.

Tako sada i radim, ali mi je smor to potencijalno raditi ubuduće za 100 aplikacija :)

Ista je stvar preko marketa ili apk ručnim instaliranjem, funkcionišu potpuno isto a takođe i legalne su obe aplikacije/načina instaliranja.
Jeste, ali je google play vrsi nadzor i proveru konstantno. Moguce da zbog toga dolazi do nekih smetnji, a moguce da je i neko klasicno bagovanje...

Jeste, ali je google play vrsi nadzor i proveru konstantno. Moguce da zbog toga dolazi do nekih smetnji, a moguce da je i neko klasicno bagovanje...

Druže, lepo sam ti rekao.

Imaš i prethodne verzije Heliuma na apkmirroru pa možeš probati i sa njima
.
Helium backup ne radi dobro na svim uređajima, tako da možeš isprobati apk na nekom drugom modelu/marki telefona te saznati da li je to u pitanju.

Zna li neko koja apliakcija okretanjem ekrana na dole stišava zvono ,kao na samsungu

GravityBox (Xposed modul) u Telephone tweaks ima tu mogućnost.

0d663acbe5c3947dfaa38cb2fd25c557.jpg

Ispravljena fotka.

Ima ih gomila, kucaj na store flip to silence ili flip to mute

Da li je nekako moguce da mi youtube app pusta automatski klipove u 720p kolika je rez telefona a ne u 360p?

Zavisi koliko ti je dobra mreza. Youtube kada proceni da je nesto slabija automatsku pusta klip u losijoj rez.

ma wifi mreza, 50mb protok

Posle zadnjeg update-a Nova launchera, ostaje mi nekakva sijenka ikonica kad izlazim iz app drawera.

Ima li jos neko taj simptom? Nexus 5 je u pitanju.

Mislim da nemam nista slicno, ali napravi screenshot?

Zna li neko koja apliakcija okretanjem ekrana na dole stišava zvono ,kao na samsungu
Moj Samsung (Galaxy S Advance) nema tu opciju ugrađenu, pa zato koristim FlipSilent.

Odlična aplikacija: besplatna bez reklama, mala, radi ono što treba... Super :)

Nazad
Vrh Dno