Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A .m3u/.pls plejer za online radio stanice? :)

Kako lepo izgleda i radi nova launcher, ja sam baš zadovoljan.
Sve radi baš glatko.

Nova najbolja aplikacija za kupovinu!
Jednostavno sve radi i isplati se kupiti :)

Ja je kupio nekad a ne koristim je, mada nije jedina. Koristim Trebuchet. ***, skontao da mi ne treba toliko opcija. Minimalizam u tom sam tripu.[emoji109] [emoji12]

Samo jos kada bi se malo vise potrudili oko unread counta.

Inace ja odavno furam ovu novu jer sam u nekom beta test timu.. Ne znam ni kada sam se prijavio za to.. Zna li neko kako da izadjem ? :)

Pa i ja - tako da su mi jedino novi ove pozadine što dolaze uz v4.0 :D

Samo jos kada bi se malo vise potrudili oko unread counta.

Inace ja odavno furam ovu novu jer sam u nekom beta test timu.. Ne znam ni kada sam se prijavio za to.. Zna li neko kako da izadjem ? :)
U opcijama nove dole gde je check for updates ideš na 3 tačke pa se prebaciš na play store

Postoji li neka adblock apk koja radi na ne root-ovanim telefonima? Ne bih bas odmah da rutujem nov telefon, dok ne budem siguran da knox nece da okine :).

Ne.

Ako koristis s6 sacekaj jos malo pa zvekni onaj root sa xda. Kazu da ne okida knox

Šta treba da otkačim u ex dialeru ili gde već da mi ne bude ekran crn do pola kad me neko zove?

Treba mi neka app za meizu za notifikacije, posto u flyme uopste ne pali ekran kad stigne nova poruka, probao sam svasta, nista korisno i prakticno nisam nasao

Treba mi aplikacija za upload slika na fb, ali da nije fb aplikacija i da nije my album, jer iste koristim za privatni fb, a treba mi sad jos jedna apk za upload za poslovni fb, da se stalno ne logujem, nego sa jedne da stavljam na jedan profil, a sa druge na drugi. Hvala

Novi apdejt za SwiftKey, jel u njemu srpska ćirilica? Neću biti u mogućnosti da ga apdejgujem do sutra zato i pitam.

Poslednja izmena:
Zna li neko, ima li Lock screen program koji pri ukucavanju ispravne šifre, automatski otključa telefon? Znači da ne moram da potvrđujem na ok nakon ukucavanja.

ako koristiš xposed, gravity box ima to što ti treba. kod mene radi bez problema.

Poslednja izmena:
Zna li neko, ima li Lock screen program koji pri ukucavanju ispravne šifre, automatski otključa telefon? Znači da ne moram da potvrđujem na ok nakon ukucavanja.
Ako imas G3 ili G2 sa cloudijem i xposed,imas u g3 tweaksboxu u lockscreen tweaks opciju enable quick unlock koja radi bas to. Mozda ima i drugih modula,da ne stavljas drugi lockscreen samo zbog toga.

A imaš i Hi Locker koji otključava posle tačnog PINa, kao i neke dodatke, da recimo na određenim mrežama (Wi-Fi) ne traži uopšte PIN.

Ako imas G3 ili G2 sa cloudijem i xposed,imas u g3 tweaksboxu u lockscreen tweaks opciju enable quick unlock koja radi bas to. Mozda ima i drugih modula,da ne stavljas drugi lockscreen samo zbog toga.

Imam G2 i koristim tu kombinaciju ali mislim da ne radi na Lollipop-u. Verovatno ću koristiti GravityBox kao što je spomenuo @whatgives.

A imaš i Hi Locker koji otključava posle tačnog PINa, kao i neke dodatke, da recimo na određenim mrežama (Wi-Fi) ne traži uopšte PIN.

Probaću tu aplikaciju. Deluje ok.

Hvala na preporukama.

Koristim smart launcher vec 2 dana i ubedljivo najbolji launcher po mom misljenju, odlicno radi sa meizu i flyme sistemom, i jedini lockscreen koji je potpuno funkcionalan, u prevodu odusevljen sam
E sad, ocu da uzmem ovu pro verziju, pre toga bih voleo da je probam, jel ima neka mozda narodna verzija da se skine?

Postoji refund vreme. Probas ga 10,15min i ako ti se ne svidja vratis pare nazad.

Kako ti izgleda smart bar/nav bar na meizu dok koristis ovaj launcher ?

Poslednja izmena:
Od kada sam azurirao najnoviju verziju nova launcher nemam vise u meniju widget karticu gore gde sam obeležio, jel moguce da se ubaci to nekako?
http://i.imgur.com/6WitBvh.jpg

Izgleda da više nisu tu... Taj menu bar možeš i da ugasiš a widgete imaš na long press na desktop

Nemam online karticu pa bi mi bio problem da cimam nekog, pa eventualno da refundiram, zato sam mislio neka narodna verzija, da utvrdim gradivo pre nego sto budem uzeo
Sto se tice izgleda evo slike, status bar sam jos pre preko flyme toolsa sredio
S50516-185723.jpg

Vrh Dno