U opcijama nove dole gde je check for updates ideš na 3 tačke pa se prebaciš na play storeSamo jos kada bi se malo vise potrudili oko unread counta.
Inace ja odavno furam ovu novu jer sam u nekom beta test timu.. Ne znam ni kada sam se prijavio za to.. Zna li neko kako da izadjem ?![]()
http://adguard.com/en/adguard-android/overview.htmlPostoji li neka adblock apk koja radi na ne root-ovanim telefonima?
FB lite?Treba mi aplikacija za upload slika na fb, ali da nije fb aplikacija i da nije my album
Ako imas G3 ili G2 sa cloudijem i xposed,imas u g3 tweaksboxu u lockscreen tweaks opciju enable quick unlock koja radi bas to. Mozda ima i drugih modula,da ne stavljas drugi lockscreen samo zbog toga.Zna li neko, ima li Lock screen program koji pri ukucavanju ispravne šifre, automatski otključa telefon? Znači da ne moram da potvrđujem na ok nakon ukucavanja.
Ako imas G3 ili G2 sa cloudijem i xposed,imas u g3 tweaksboxu u lockscreen tweaks opciju enable quick unlock koja radi bas to. Mozda ima i drugih modula,da ne stavljas drugi lockscreen samo zbog toga.
A imaš i Hi Locker koji otključava posle tačnog PINa, kao i neke dodatke, da recimo na određenim mrežama (Wi-Fi) ne traži uopšte PIN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari