Šta je novo?

Sony Xperia Z2

5.5 je meni neki prosek :) čak šta mislim da mi duže drži uz 4g nego 3g :)

I ja sam cuo da baterija duze drzi na 4G :) eh kad ce 4G stici kod mene u La pitanje je :)

Kakva su iskustva sa tim magnetnim kablovima, jel pune brzo kao punjac, i kakvi su oni sto ih ima na KP? Koliki vam je neki prosecni SOT, sa nekim normalnim koriscenjem?

Magnetni punjac bi principijelno trebao da puni istom brzinom, jer on nije nista drugo vec produzni kabl obicnog punjaca sa dva pina, plus i minus pola izlaza 5V. Magnet sa svojim kontra polovima sluzi da omoguci pripajanje kontakata. Neko se zalio da mu ne napuni nikad do kraja, to moze da bude da se radi o losem spoju pri cemu napon moze biti manji od 5v, a to nije dobro po bateriju. s druge strane struja punjena nije bitna, tj bitna je samo za brzinu punjenja, sto manja struja bolje, ali i sporije punjenje.
kad budem uzeo magnetni punjac licno cu proveriti izlazni napon, posto imam instrument laboratorijske preciznosti za DC U.

Kolega me zamolio da mu instaliram lollipop na z2...e sad, pošto sam noob, recite mi koji je najjednostavniji način? Na g2 sam nedavno instalirao preko lg pc suite, jel ima nešto na taj fazon, da samo kliknem nekoliko dugmića :D ?

Sta se desava sa OTA nakon root-a? :) Bio sam ubedjen da ne moze, ali neko sa g3 je skoro rekao da mu je prosao ota i sa root-ovanim fonom.

Ne možeš ota, možeš preko pcc da odradiš update(čitao na xda)...
Čekam niabonic da izbaci update existenz roma, sad će za koji dan :)

Poslednja izmena:
Aha, sa gomilu tweakova, jedva čekam :)

Nesto se neckam da probam ovaj root :D Ne znam ni flashtool da upalim, tako da mi nema popravnog :D

Ajdeee kako android bez ruta ne ide tooo

Skini poslednji recovery, pa udri po njemu mora da prodje...

Ne znam dal me ne zeza ovaj busybox.. Mogu njega uninstal pa da opet probam instal?

Cek je l prošla ona metoda? Imas supersu? Je l si testirao sa root checker?

Ma imam ovaj kingroot.. Supersu nece da instalira, imam root. Al sad ne znam kako na supersu da se prebacim, da ne budem na ovom kingu. U recovery nece da udje a u XZR kaze da ga je instalirao i idem reboot to recovery i on odradi obican reboot

Skini poslednji xcr rec... I meni tako nije hteo u rec, pa sam opet uradio instalaciju rec i prošlo...

nut.xperia-files.com/ skini odavde za z2

Znaci stize Existenz 5.0.2 za koji dan,odlicno.I ovaj zadnji za 4.4.4 je odlican,cenim da ce i ovaj biti.Sto kazes ti ima gomilu tweakova.

Da, da pre toga povežeš telefon s kompom... Lagano, jesi uspeo u međuvremenu?

Da, da pre toga povežeš telefon s kompom... Lagano, jesi uspeo u međuvremenu?

Ma nisam, tu mi trazi da imam supersu ili towelroot :) A ona aplikacija kingroot mi bleji u fonu i ne mogu delete ni unroot. Rootchecker pokazuje root access, a ja ne mogu nista da uradim kao da nisam root-ovan. Onaj u temi na xda kaze kao flash stock pa ispocetka. Jel moze na pc companion neki repair pa da mi osvezi i system(da ne ostaje ovaj "root")?

Pa idi flashtoolom onda, stvarno nikakva nauka :) forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/stock-d6502-6503-23-1-1-28-complete-t3104145

Isprati, nema greške

Moracu to da odradim, samo da uhvatim vremena :) Kakva je ovo glupost.. Zato je Sams tata, udjem u odin i imam root za 10s

Vrh Dno