Jedino što ja sada mogu je da ti predložim da malo poradiš na sebi, na kulturi komunikacije i lepom ponašanju.
tag :trust:
Uz ona dva, usput bi mogao da odgovoris i na ovo pitanje upuceno licno tebi posle tvog lupetanja - mislim, ako ti mentalne sposobnosti dozvoljavaju :type:
A šta sad ta izjava treba da znači? I šta je to "neophodno"? Da bi mogli da živimo neophodna nam je hrana i piće možda i skloništa, možda, znači sve ostalo je nepotrebno, džabe su pravili
Sledeci put kad budes vredjao nekog dobies ban, obzirom da sam upozorio 3 posta iznad a ti nastavljas.
Samim tim ta izjava onda nema smisla.
Platne kartice su daleko bolje od keša, nisu sklone klasičnoj krađi, niti kad se izgube nije potpuni gubitak kao kod živih para, manje mesta zauzima, nema kusura i slično....čip koji je u telefonu, privesku, prstenu ili pod kožom je samo sledeći nivo istog, zamisli kao da je keš dobio xp za dva lvl-a, pa prešao u karticu pa u čip. Drugo kod kartice je sve čisto, zna se ulaz izlaz, kod keša to nije slučaj
Sve pomenute "nove tehnologije" koristim, ali prvenstveno jer sam primoran. Da se ja pitam, ne bi bilo ni platnih kartica a bogami ni banaka. ALi to je već neka sasvim druga priča![]()
Ja nisam pristalica ni platnih kartica, ali prosto moram da ih koristim jer je sistem osmisljen da ne mozes bez njih, kao i bez racuna u banci.
Vidim ja da si ti mlad dečko koji mnogo voli da filozofira, svi smo bili takvi u prvih par godina na forumu. Kada se budeš zaposlio negde (posao u firmi, ne fizički rad za gazdu), shvatićeš kako stvari funkcionišu.
Kada smo već kod toga, baš bi voleo da se javi neko ko radi na mestu gde se plate uplaćuju na račun a on(a) sam(a) su našli način da primaju u kešu.
Naravno da treba sve ovo da ostane izbor individue.
Ali sto se mene tice, sve bih ugradio. Hocu cip (mora da ima i IR blaster da mi ne treba za tv daljinac), hocu google eye. ali integrisan u ocima da se ne vidi. Hocu i bionicke ruke, pa kad me smaraju neki "old school - no tech" tipovi, mogu da im pokazem bionicki srednji prst, bez nasilja naravno
![]()
A onda kad te neki "new school-yes tech" hakuju i nateraju da nabiješ sam sebi prst u pedu pa ćeš se pitati "što mi je ovo trebalo u životu" :-devil-:![]()
A onda kad te neki "new school-yes tech" hakuju i nateraju da nabiješ sam sebi prst u pedu pa ćeš se pitati "što mi je ovo trebalo u životu" :-devil-:![]()
U medicini bi bila odlicna primena takvog cipa.Desi se napad, osoba se srusi, nema dokumenta, lekar ocita, vidi istoriju bolesti, vidi sta bi prvo mogao biti uzrok umesto da se pacijent, koji je u agoniji, ispituje ili da se nagadja i gubi dragoveno vreme do urgentnog centra.
krdo krava koje su sve imale utisnute neke identifikacione oznake na ušima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari