Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

i od mene :d
ja trenutno kopam FTC... :S:

Poslednja izmena:
sa bilo kojim minerom i podesavanjima sve su to male razlike, probaj w 128 g 2 ili 4 i 18 ili 19 i to je to a sto se tice programiranja jednom se wolf izlanuo da je puno djubreta nepotrebnih petlji i dosta se ubrzava proces kada se ocisti eto ti neka vodilja ciki a sad *** zavisi koliko si dobar u c++ i ostalim stvarima...inace sa 2x750ti isplaceno za 5 sati 0.0016btc, max brzina u poolu 11.8mh/s nije lose samo sad je zaribao pool...

Poslednja izmena:
nisam imao nesto vremena juce ali ne uspevam preko bat fajla da pokrenem kopanje ovog quark-a, stalno mi izbacuje:

bat.jpg

kad pokrenem preko konfig fajla onda baca samo rejected....

conf.jpg

EDIT:

resio problem sa prve slike, instalirao auto dijagnostiku pa sam menjao system variables i do toga je bio problem sa prve (gornje) slike ali sad kad pokrenem preko bata i dalje dobijam sve rejected kao i na drugoj slici... HELPPPP!!!

Poslednja izmena:
napravi jednostavan conf fajl sta ce ti tolike nule sigurno se buni ako to sve automatika radi postavi rucno parametre, probaj i bez conf fajla sa g2 ako nece. Evo ti za 270 nije fino podeseno malo promeni ako nesto treba ali brzina za 280x je 11.4mh/s sa placenim minerom tako da ne znam da li vredi sa tom trenutnom brzinom da se mlatis i predji na nicehash ovaj yaamp malo malo pa padne. Inace trenutno sa 2x750ti ovde cepa 0.01btc na dan kradu oko 1mh/s ali sta da se radi
quark.jpg

Poslednja izmena:
@shaolin
ma jel mi koristimo isti miner??? kod mene je 4.1.0-103

ma nije u pitanju brzina u pitanju je sto baca se rejected, prijavljuje low difficulty share i sto je najveca stvar baci po par desetina serova koji su dobri i onda ponovo nastavi po starom...

lds.jpg

EDIT:

NAMUNJIO!!!!
nisam se skoro ovolko sexao oko necega...
hvala...

Poslednja izmena:
nego kako se vrsi isplata sa ovog yaamp-a ???

automatski na btc adresu koju si stavio u mineru i sa kojom kontrolises trenutnu brzinu i stanje, otprilike 2x na dan je isplata

automatski na btc adresu koju si stavio u mineru i sa kojom kontrolises trenutnu brzinu i stanje, otprilike 2x na dan je isplata

:hair:

BTC adresu!!!, ja stavio quark adresu :d , idem dole majci da kazem da je rodila ******a !!!

dali postoji nacin da isplatim ovih 20h kopanja???

Poslednja izmena:
pool ce ti automatski isplatiti to sto si iskopao u roku od 24h

ccc, ja stavio kvark adresu i sad mi pise na stanju 327QTL kojih ce verovatno da mi isplati gde, kad sam ja stavio quark adresu...
nema veze skola se placa, nema nikakva mail adresa da im se ljubazno obratim ... :S:

probaj da ih kontaktiras na tviteru a evo za nicehash rez za nvidie u zadnja 24h, bio je jedan prekid ne znam zbog cega nisam bio pri rigu
chart.jpeg

Hvala clanu sam633 za modovane bios-e za msi 280x...sad je grafa mnogo hladnija...svaka cast i sve pohvale

Najbolje poslati meni, na editovanje, pošto ima više serija karti. U skladu sa politikom MSI-ja, da ne pravimo kupus. ;)

Uz donaciju, nadam se. :)

Poslednja izmena:
Možeš adresu da iskoristis...
u password stavi c=btc tj ovo btc promeni u skraćenicu za kvark

Da li postoji brži sgminer za lyra2re algoritam, sa postojećim, poslednjim sgminer-om 5.1.1, dobijam 740 khs sa 280x, a 400 khs sa 270 ?
Naravno, ne pitam za onaj koji se debelo plaća ( ako uopšte postoji )

Ima sgminer 5.0.0. 280X daje oko 950-1000 kh/s na drajverima 14.6, a na 13.11 daje oko 850. Upakujem da postavljam link kroz 5-10 minuta.

Nisam napomenuo da su moje vrednosti na default taktovima, 960/1500 za 280x i 945/1250 za 270

Pa sta ocekujes onda sa tim klokovima. Na 1100/1500 karte daju od 930 pa navise ...

Oce al kad odšrafi karte :p

Ali poprilicno je zahvalan ovaj lyra2 algoritam. Ne przi puno karte, a i potrosnja je ok. 600-650 W 4X R9 280X Vapor TRI-X.

Vrh Dno