Šta je novo?

Wolfenstein: The Old Blood

• Začetnik teme Začetnik teme hamvas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je bas prenela taj smek iz originalnog wolfija,bas mi je legla!

My bad :d Izgleda da kada sam promeni rezoluciju da se igra vratila na medium. Sad kada je sve na ultra i 1440p imam oko 30-40FPS 😀 U 1080p je 55-60FPS u zavisnosti koliko dima ima 😀
EDIT: Posto igra nije prihvatila bila podesavanja kada i do sada sam igrao na Medium izgleda. Kada je sve do daske odvrnuto, igra jede 3,5GB VRAMA i 5,7GB rama i baca prosecnih 50FPS u Chapter 6 na 1080p, dok je 1440p previse za ovo sto ja imam, i daje solidnih 30FPS 😀

Poslednja izmena:
U advanced opcijama za grafiku moras da kliknes na apply kako bi sacuvao podesavanja. Dugme je *****ski postavljeno i stapa se grafickim opcijama (nije pri dnu, vec je prva stavka u podesavanjima).

U advanced opcijama za grafiku moras da kliknes na apply kako bi sacuvao podesavanja. Dugme je *****ski postavljeno i stapa se grafickim opcijama (nije pri dnu, vec je prva stavka u podesavanjima).

To sam tek skoro provalio 😀 Privi put u igri da vidim da je to prva stavka, ili bar da je izdvojen u dnu :d Ja kada sam podesavao, mislih da kada ubodem podesavanja da ce sama ostati, ali jok 😀

Odavno nisam igrao bolje optimizovanu igru

Igra je fantasticna, ali grafika i nije nesto. Standard, prosjek itd.

Meni je grafika recimo na momente jako lepa za oko,kompletan kolorit,i posebno prostornost kako je odradjena (kad recimo gledas u hol neke ogromne dvorane,ona bas deluje nekako veliko i prostrano) jedina zamerka sa moje strane ide na texture,da su texture napucane kako treba,grafika bi po meni bila cista desetka!

Kakav uzas, ja i na mediumu nemam 60 fps-a a kao imam dobru grafiku.

Igra jede toliko resursa a izgleda kao da je iz 2005 god.

Igra sve na ultra i 1080p jede 3,5GB VRAM-a i oko 4GB RAM-a, zauzece grafike je 100% uvek, dok procesor kulira na nekih 40% po jezgru 😀 1440p je ne igrivo na ultra bez CF 290(x), dok medium ima solidnih 60FPS uvek 🙂

Poslednja izmena:
Lagano zavrsena igra na medium - high podesavanjima , prosek 45 frejma , optimizovana igra bez greske. Ima neku pricu tako da i nije dosadno , a na momente neke scene podsecaju na Thifa ili Tomb Raidera, grafika pristojna mada je to stvar ukusa i da budemo realni ne moze se porediti sa igrom "Project CARS".
Napucavanje sa ponekim dronom u 1946.😛, izbor oruzja odlican, ona opcija X za snajper i prigusivac je perfektna. Chapteri tj . misije su bolji jedna za drugom i vidi se namera da iz nivoa u nivo grafika je sve bolja i bolja. Iz pocetno pocetnog sivila postepeno se prelazi u sarenilo boja i malo bolje tekstrure u 5,6,7 chapteru.
Do sada u raznim igrama cpu zauzece je islo 30-40% , a ovde prvi put ide preko 40%, a grafika sto kaze Kasa5033 je zahtevna, i mada sam igrao sa integrusom islo je oko 2gb na medium - high.
Sve u svemu ko ima viska vremena za razonodu eto dobre prilike.
Kako je u zadnje vreme neka moda da igre izlaze ze neoptimiozivane ovo je pravi pogodak mada opet kazem stvar ukusa .

Kraj je glup k'o noć, igram na Uber i ovo je smiješno. Šta oni misle sa ovim? R A Z O Č A R A N sam, ovo je najbezidejniji, najteži mogući kraj da završim igru u kojoj sam uživao. Jednostavno nemam živaca 6000x da ponavljam zadnju misiju.

Ista prica, Uber na kraju i nema sanse da prodjem:trust: , i prebacim na bejbi i prodjem iz prve .......

Pucas iz raketnog pistolja u usta.
Bezis, pokupis shield, municiju i tako 5 puta u krug.
Endind scene.

Pucas iz raketnog pistolja u usta.
Bezis, pokupis shield, municiju i tako 5 puta u krug.
Endind scene.

Prešao sam nekako. Uglavnom ovakvi krajevi igara su prestali biti zanimljivi negdje 2003. Sledeći nastavak im neću igrati ako bude ovakva bezidejna glupost na kraju.

Ne znam zasto ali sta kod da stavim u opcijama meni je grafika ista. I kad napucam neke nerealne opcije radi mi zakucano na 60fps a sam prikaz se ne menja ni najmanje. Jedina stvar gde sam video promene je kod Antialiasing i to samo vidim razliku izmedju iskljucenog i ukljucenog, sve ostalo je isto. Da li se jos nekome cini da mu igra ne prihvata promene ili stvarno nema neke velike razlike izmedju medium/high/ultra podesavanja?

E da, kliknuo sam na Apply dugme 🙂.

Ne znam zasto ali sta kod da stavim u opcijama meni je grafika ista. I kad napucam neke nerealne opcije radi mi zakucano na 60fps a sam prikaz se ne menja ni najmanje. Jedina stvar gde sam video promene je kod Antialiasing i to samo vidim razliku izmedju iskljucenog i ukljucenog, sve ostalo je isto. Da li se jos nekome cini da mu igra ne prihvata promene ili stvarno nema neke velike razlike izmedju medium/high/ultra podesavanja?

E da, kliknuo sam na Apply dugme 🙂.

E sada uzmi pa iskljuci virtual texture compression jer ti sada trenutno stoji na enable a ti stavi da je disable pa pokusaj onda sve da drzis tako ukljuceno.

Predjeno. Igra je prekratka. Sto se tice optimizacije i nije toliko lose kao sto mi je bilo na prvom paljenju. A sto se tice same igre uopste ne deluje kao ne znam sta i prethodni wolfenstein je daleko bolji. Ovo mi je deluje kao "e imamo endzin ajde zbrzajte nesto i izbacite neku igru".

Predjeno. Igra je prekratka. Sto se tice optimizacije i nije toliko lose kao sto mi je bilo na prvom paljenju. A sto se tice same igre uopste ne deluje kao ne znam sta i prethodni wolfenstein je daleko bolji. Ovo mi je deluje kao "e imamo endzin ajde zbrzajte nesto i izbacite neku igru".

Upravo tako. Kao i zivot u Srbijastanu. Od 15.og do sledeceg 15.og u mesecu. I tako ceo zivot.

Igra kao prvo nije inovativna, sve vec vidjeno i poprilicno izlizano, a jos je i kratka. Kraj vise licio na God of War nego na Wulfena.

Samo pripazi sa aa - drzi 2x
Ukljuci kompresiju tekstura obavezno iii... da, ultra preset i dodaj lod u shortcut.
Sto se same igre tice, meni je skroz kul, bolja mi je i od crysisa i od codova i od bla bla iz prostog razloga sto je id. Vecni sam fan tog razvojnog tima, uvek su izbacivali dobre endzine za fps, po meni cak i najbolje.
Ne razumem kakvu inovaciju hocete, ja npr hocu stari dobri fps. Te inovacije su, od nekada meni najboljeg zanra, napravile katastrofu koja ima "kao" pricu, a gameplay smece. Neka hvala. Radije cu alte schule pucacinu svega mi... od 2004 nisam igrao dobro rokanje do wolfija. Far Cry mi je, izuzev prvog dela, npr djubre djubreta, a dizu ga u nebesa. Genericki tresh koji nije ni fps ni avantura nego neka skrnava mesavina sa kao grafikom (koja je isto smece, pogotovo u poredjenju sa npr ovom igrom).

Poslednja izmena:
Far Cry ima mozda losije definisanu pricu, a gameplay, grafiku i misije daleko interesantnije od ovoga. Ovo je meni ista igra kao i prosle godine, a jednostavno ovo mi je jedan od omiljenih naslova.

Takodje, sto se wolfa tice, samo imamo drugaciju viziju fpsa danas. Posteno.

Igrica je simpaticna u najmanju ruku. Ono sto me fascinira je sto imam stablinih 60fps u svakom trenutku sa svim podesavanjima na max!!! Samo mi krivo sto ne mogu da pokrenem afterburner za ovu igricu da detaljnije vidim iskoristenje procesora i grafickih.

Nazad
Vrh Dno