Šta je novo?

The Witcher 3

Kad se ova vec blizi izlasku da li daju neke vesti za Cyberpunk 2077? Zadnje informacije na sajtu su od pre 2 godine...

Još jesenas su gotovo svo ljudstvo sa 2077 prebacili na TW3, tek kada izbace TW3 prešaltaće se na 2077.

Ove godine se nastavlja Cyberpunk ali datum izlaska se ne zna, znam samo da nije ove godine 100%...

[YOUTUBE]cOSG-JyPz4w[/YOUTUBE]

Instalirao, sad samo da sacekam...
Nadam se da se ova moja kanta nece zgrcnuti..:d

^sweet :d

Kako god ja sam spreman...:D

Screenshot (176).jpg

Mislim da je do preview PS4 verzija koja ima frame dropova.

@Borat :p

Nego pogledajte ovaj video...shvatite kako hocete :)

Da je grafika kao iz onog 35 minutnog gameplaya igrica bi bila bas bas jaka , ovako verovatno dobra igra sto se tice gameplaya ali grafika je bas prosecna , steta

Ko se bude igrao na PS4/Xbone, nista narocito ne propusta po pitanju grafike...osim frejmova. :)

[YOUTUBE]9Cn-ekHLqEY[/YOUTUBE]

Lepo kaze covek sve ono sto i sami znamo, nije bio gameplay na vgx-u vec trailer, kao i za filmove, uhvaceni dobri kadrovi (uglovi) i jos malo picnuto (prosputeno kroz po koji postproces).

A ja bas ocekivao da ce lepo i otvoreno da prizna da su downgradeovali :d

A ja bas ocekivao da ce lepo i otvoreno da prizna da su downgradeovali :d
Pa naravno da niko nece, al opet pamti se i watch dogs gde su prikazali gameplay, a i posle su nadjene u kodu opcije koje su pogasili pa su i sami priznali.

Ali si sve jedno propustio poentu posta, lepo covek kaze sve ono sto i sami znamo, a sa cim se nemirimo u smslu nije uvek sve ko u izlogu. Da li je downgrade, samo lepo picnut trailer ili nesto trece stvar je vise licne percepcije posto je istina negde izmedju realno.

4K video.

[YOUTUBE]NASfzt1C7aY[/YOUTUBE]

Edit:

I los prevod sa Njemackog o performansama.

The Witcher 3 on the PC makes an excellent figure. The optics are against all downgrade discussions very presentable, the foresight is high, the many details and the living, dynamic world and the chic lighting and the beautiful, partly hyper realistic looking day-night cycle create a great overall picture. Fortunately, the performance is very good, both Radeon GPUs and GeForce graphics cards provide very good frame rates. Also pleasing: For Ultra-Details and Full HD it takes is a fleet middle-class graphics card as a GTX 770 or R9 280X. Impressive: Despite very pleasing graphics and, in most cases considerable and varied texturing draw up The Witcher 3 in Full HD with 2 GiByte graphics memory satisfied. As we had already suspected before we could allude The Witcher 3, CD a lot of effort has obviously put in the project to optimize the PC version, to the Red Engine 3 designed primarily to efficiency and streaming. CD project in-house engine uses for The Witcher 3 Direct X 11 and a Forward + renderer, texture blending and LoD system by Umbra 3 middleware save power and memory. The landscape was tessellated cautiously, additional polygons come but only put to use where an advantage. Despite apparently extensive optimization and excellent utilization of resources The Witcher 3 is but by no means boring. The varied and highly dynamic fantasy landscape shows off very many details. Looking at the chic look, the eye is also talk again, here at the toll-drawn by a nice animation along the way, there by the dense undergrowth scurrying wildlife or a very credible designed Flock evening sky. Those who still wants more details, taking a look at the configuration file. There are many additional settings, for example, for longer range, higher resolution or a larger shadow texture budget. Once we can deal with the finished version closer, we plan with a high quality PCGH preset for graphics enthusiasts with high-end GPUs.

*01:53
The Witcher 3 - first impressions on the performance of the PC version
Embed code

The support of multi-core processors is excellent. On our computer, a i7-4790K, the load is distributed very evenly across all threads, even the logical cores are utilized properly - very nice. This exemplary use of resources allows us even to disable hyperthreading and to overclock the processor to 2GHz and still achieve exceptionally smooth frame rates with ultra details. The utilization of the remaining and additional gehandicapten calculators rockets in this scenario, to 100%. Assuming you have a reasonably current quad-core at around 3 GHz and a good middle-class GPU with 2 GiByte memory, you can look forward not only to the best looking version of The Witcher 3, but also to the most liquid after our previous findings so. Kudos, CD Projekt.

Poslednja izmena:
Pa naravno da niko nece, al opet pamti se i watch dogs gde su prikazali gameplay, a i posle su nadjene u kodu opcije koje su pogasili pa su i sami priznali.

Ali si sve jedno propustio poentu posta, lepo covek kaze sve ono sto i sami znamo, a sa cim se nemirimo u smslu nije uvek sve ko u izlogu. Da li je downgrade, samo lepo picnut trailer ili nesto trece stvar je vise licne percepcije posto je istina negde izmedju realno.

Ama nije samo downgrade, CDPR je sam pricao da ce igra da izgleda mnogo lepse na svim platformama nego sto je na onom 35-minutnom gameplay-u i SS-ovima

http://gamingbolt.com/the-witcher-3...nal-version-looks-good-no-matter-the-platform

Nije da je su dokoni gejmeri zamislili nesto pa im sad krivo, nego je nesto prikazano i obecano a nije ispunjeno i nema to veze sa percepcijom nego da li covek ima svoje ja ili nema.
Mene vise vredja sto kazu da nema downgrade-a nego sam downgrade.
Inace downgrade je i kad neko nesto namerno iskljuci u opcijama da bi igra izgledala isto/priblizno isto na svim platformama ali je isto i downgrade kad se sve to desava zbog "optimizacije".

Fortunately, the performance is very good, both Radeon GPUs and GeForce graphics cards provide very good frame rates. Also pleasing: For Ultra-Details and Full HD it takes is a fleet middle-class graphics card as a GTX 770 or R9 280X. Impressive: Despite very pleasing graphics and, in most cases considerable and varied texturing draw up The Witcher 3 in Full HD with 2 GiByte graphics memory satisfied.

Svaka cast ako je ovako ali sta je bio problem da CDPR kaze do sad nesto o optimizaciji za AMD karte?
A nije da ih niko nije pitao, meni licno su 2 thread-a zatvorena na CDPR forumu na ovu temu bez ikakvog odgovora a mani drugima.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ama nije samo downgrade, CDPR je sam pricao da ce igra da izgleda mnogo lepse na svim platformama nego sto je na onom 35-minutnom gameplay-u i SS-ovima

http://gamingbolt.com/the-witcher-3...nal-version-looks-good-no-matter-the-platform

Nije da je su dokoni gejmeri zamislili nesto pa im sad krivo, nego je nesto prikazano i obecano a nije ispunjeno i nema to veze sa percepcijom nego da li covek ima svoje ja ili nema.
Mene vise vredja sto kazu da nema downgrade-a nego sam downgrade.
Inace downgrade je i kad neko nesto namerno iskljuci u opcijama da bi igra izgledala isto/priblizno isto na svim platformama ali je isto i downgrade kad se sve to desava zbog "optimizacije".

Svaka cast ako je ovako ali sta je bio problem da CDPR kaze do sad nesto o optimizaciji za AMD karte?
A nije da ih niko nije pitao, meni licno su 2 thread-a zatvorena na CDPR forumu na ovu temu bez ikakvog odgovora a mani drugima.

Problem je sto su moderatori na tom forumu najveci primitivci.

Ko se bude igrao na PS4/Xbone, nista narocito ne propusta po pitanju grafike...osim frejmova. :)

[YOUTUBE]9Cn-ekHLqEY[/YOUTUBE]

Pa ako se igra na youtube-u, onda si verovatno u pravu... ;)

"The Witcher 3: Wild Hunt’s May 18th release is tantalizingly close. On PC, the experience will be enhanced with higher-resolution textures, higher-quality effects, higher levels of detail, uncapped framerates, and many other enhancements. And like the latest and greatest PC games, The Witcher 3: Wild Hunt is further enhanced with NVIDIA technologies and GameWorks effects that increase immersion and image quality throughout the 100-hour action RPG."

http://www.geforce.com/whats-new/articles/the-witcher-3-wild-hunt-is-your-system-ready

Rayko je kačio ovo na prethodnoj strani, ali izgleda nema ko da čita.

Čak se i na youtubetu vidi da su malo lošije teksture na PS4, što se najviše vidi u onoj sceni u krčmi ili gde već.

Naravno, razlike će tek da se vide kad se budu kačili comparison klipovi nakon izlaska same igre. A i kad bi npr. gamersyde pustio ovaj klip u punom kvalitetu, verujem da bi se tek tu primetile razlike.

Kada je sama grafika u vanilla varijanti na PC-ju u pitanju, to verovatno nisu baš sad toliko značajne razlike da svi moraju odmah da batale konzole, prodaju kola i kupe zverine od PC-jeva kako bi se igrali u potpunom "fullu". :d

Ko se igra na konzoli i nema zver od kompa, uživaće svakako.

Ali nisu samo dodatne grafičke opcije u pitanju glavna prednost PC verzija, već i mogućnost modovanja, što ovakve igre (Elder Scrolls serijal, GTA serijal itd.) čini potpuno drugačijim zverima u odnosu na konzolne varijante (ne samo po pitanju grafike, već i gameplay-ja, interfejsa itd.), tako da će PC verzija vremenom samo da povećava prednost u odnosu na kaskajuće kolege s konzola, a trka zvanično još nije ni počela. :D

Ja svakako čekam Enhanced edition, kad se lepo popegla sve do kraja. Tada će biti i pregršt modova na nexusu, a onda počinje kompletno iskustvo.

A dotle može da se pika dvojka... i to sa svim mogućim prilozima. :D

Poslednja izmena:
Problem je sto su moderatori na tom forumu najveci primitivci.

Kakvi god da su, tema slicnih mojoj je bilo pregrst,i to je neko iz CDPR morao da vidi i da nesto kaze.

Ali nisu samo dodatne grafičke opcije u pitanju glavna prednost PC verzija, već i mogućnost modovanja

E vi's CDPR isto nesto cuti na ovu temu.
Na onom klipu sto traje 2-3 sata, pred kraj su pitali za mod support i ovi rekose da tek treba da se odluci i da zvanicna izjava na tu temu.
No comment za sad. :)

Pa jeste kacio Rayko, ali nemamo svi NVIDIA karte i njihove SF efekte...

Ko vam kriv :d

Vrh Dno