Mozes vratiti u bilo koju sbb poslovnicu ako ti je negde blizu.
Ja sam zadovoljan sa uslugom,odnosno nisam nasao bolji servis ni po pitanju kvaliteta slike ni po pitanju ponude kanala na domacem trzistu.
Lepo je imati pregledan meni sa epg-om koji ima reminder da te uvek podseti na zeljenu emisiju.Gledaj odlozeno je najveca prednost u odnosu na satelitsko kablovse sisteme kao i neogranicen broj servisa i kanala.
Jedino sto mi fali je snimanje koje dosta znaci za one kanale koji nemaju gledaj odlozeno.
Posto vidim da neko ima zamerke na kvalitet slike ,mozda je to zbog neta ,moj je 100 mega pa mozda bolji net vuce i bolji strim.Potpuno sam zadovoljan kvalitetom slike ,na prvom mestu sa Hd kanalima.
Neko je pominjao sky satelitske kanale ali nije pomenuo koliko kosta pretplata za godinu dana.Imam sky italija legalnu kartu pa znam koliko kostaju hd kanali i onda mogu da tvrdim da je d3i naspram svoje ponude i cene odlican.
Sky kartu sam uzeo samo zbog tenisa i sada kad imam sk hd sport klubove necu obnavljati pretplatu za sky italiju.Cenu mesecne pretplate nije potrebno da pominjem.