Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se Windows verzija, koju sam stavio na PC, mnogo rušila, moguće da radi dobro na telefonu.

Pitanje u smislu komentara ne bukvalno. Nisam bio precizan kako god mislio sam na moj neki opšti utisak u vezi tt na win telefonima. Očekivao sam da se još neko javi sa komentarom.

Pitanje u smislu komentara ne bukvalno. Nisam bio precizan kako god mislio sam na moj neki opšti utisak u vezi tt na win telefonima. Očekivao sam da se još neko javi sa komentarom.
Ja ga imam na Huawei W1 , ali, zbog realno slabijeg HWa, nisam stekao utisak da je bolji od android verzije, koju recimo koristim na HOXu pod CynogenMod-om...
Suštinski skrol secka i na jednom i na drugom, push notifikacije čas rade, čas ne...što kaže naš narod ".....samo drugo pakovanje"

Mnogo brže otvara poslednja verzija.

Poslednja izmena:
Opet nazad na 4.8.3, definitivno ne mogu da se izborim sa ovim novim pokusajima tapatalka!!

Meni radi dobro, navikao sam se. I ovakav kakav je radi stabilno, necu sad kukumakati kao sto sam to prije radio.

"New Topic" dugme uveli, malo mi smeta.

Koliko ja vidim nisu - samo broj komentara, vreme zadnje poruke i oni nebitni lajkovi :)

Poslednja izmena:
jel može negde da se isključi ovo new t. dugme?

Poslednja izmena:
Hahaha, isti slučaj. Mislim da bi to dugme bilo svrsishodnije kod pregleda topica za reply. Ali svakako mora da postoji i opcija za njegovo isključivanje.

Kontam situacija kao sa FB-om - kad već nema alternativu da se prijavim u beta program :)

dd914ca861e6681dc37c270913abde98.jpg

Kako se prijaviti - https://support.tapatalk.com/threads/ios-android-how-to-join-a-beta-program.28219/

Poslednja izmena:
Meni TT radi kao nikad do sada. Sve klizi kao po loju, mnogo brze sve, nisam primjetio neke bagove. Zadnja verzija vazda.

Veci font u novoj verziji?
Da l' je moguce da su nabili onoliko new topic dugme i da ne moze da se ukloni..

Fab dugme, kako ponavljaju na svom forumu fab dugme neće moći da se isključi i ostaće sastavni deo aplikacije i u narednim verzijama... Takođe uvode fab dugme za reply

Meni izbacuje sa 4 foruma koja posecujem. Samo na benchu mi radi normalno. Cistio sam kes ali ne pomaze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno