Stavi neki open dns i radiće ti.Ljudi pomagajte,meni isto izbacuje errore kod download-a,i to od pre par dana.
Nije kinga kujawska daleko od starlete al ajde...
Sad vidim koliko preload znači. Taman 4 dana ima da skidam The Old Blood. A preload je i krenuo neka 4 dana pre izlaska 😀. Onaj prolog me je strašno navukao
?
Old blood izasao, ako mislis na Wolfa.....
Pa šta će da mu rade 10 sati? Mada dobro je ponedeljak jednom su to radili vikendom kada najviše ljudi realno i igraju,pa su ih ljudi pljuvali zbog toga.
Network maintenance tonight, bringing deeper PayPal integration and more payment options onto the PlayStation Store http://bit.ly/1bANuRb
Mozda najzad dodaju PS+ verziju DriveClub-a, svezi info o njoj je izasao danas [cela indija, 15 automobila]. 😀 😀 😀
Koliko vidim, ovo mu dođe neka opšta tema, pa da ja pitam par pitanja. Sad, uzeo bih PS4 i zanima me gde vi kupujete igre? Nešto ne bih rekao da uvek kupite fizičku kopiju, nego da postoje i digitalne vezije koje su nešto jeftinije u određenim prodavnicama. Kao npr Nuuvem za PC. I kako se kreću cene, da li i gde mogu da se prate akcije, da li imate nekoga ko stalno tako prodaje polovne kod nas, itd. itd.? I drugo, šta se dešava kada se kupi polovna igra u slučaju multiplejera? Je l ima nekakav kod ili se može igrati na više accounta "od početka"? Tipa, neko je uzeo Driveclub (ne znam da li ima MP, ali navodim kao primer), igrao MP, napravio oređeni progres i prodao mi i kada ja ubacim u svoju konzolu, da li igram od početka ili uopšte ne mogu da igram jer je taj disk vezan za taj drugi akaunt ili nešto? Nadam se da ste skontali.
Fala. 🙂
Što se MP-a tiče, to se vezuje za tvoj nalog, ako ja odigram 100 sati nečega i prodam tebi, ti krećeš od 0 na svom nalogu.
Pa da, kupis nalog, odigras, ne igra ti se vise ti prodas taj nalog i kupis neku drugu igru, ili zamenis naloge sa nekim.Ne koristim sharing, ljudi stvarno preprodavaju te naloge?
Ne, mislim na to da neko kupi preko share-a, odigra pa proda nekom drugom...mada po ovome izgleda da se i to radi uveliko. I ja sam mu linkovao razmenu igara tako da znam da to postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari