Šta je novo?

HTC One M8

ja mislim da je XDA zajednica dovoljno reprezentativna, moze se napraviti anketa tamo, ti tvrdis da je odnos alu vs gunmetal 1:10, ja kazem ako bude i 1:5, imas od mene nov M9. Ali ako bude manje od 1:5, ti meni m9. BTW, kod nas u Tmobile sam gledao dosta crvenih m7 izlozenih prosle godine (sa nakacenim Beats slusalicama), dok su uopste drzali m7... Svakako ih nije bilo puno, ali jeste vise od 1000 komada. Posluzi se malo logikom - ako je cijena za crvene i plave bila ista kao i za ostale, mislis da im se isplati da naprave proizvodni proces za 1000 komada?? Ti si kralj pretjerivanja, sve bazirano na uzorku iz svog kvarta :p

Ja sam kod nas video samo taj gunmetal. Odvratno izgleda ta boja

Jeste xda je reprezentativan ( geekovi koji 5 puta mere a jednom seku,ti ludaci bi presli 1000km samo da nabave boju koja im se svidja) kao sto je srbija razvijena evropska drzava.. Nemoj da se zezamo. A to 1000 komada nisam mislio bukvalno.. Ti si stvarno hit [emoji5]

Poslednja izmena:
pretpostavljam da ti ni odgovor od Dandy-a il direkt od HTC-a ne bi bio dovoljno reprezentativan, jer bi pomenuo globalnu zavjeru i zataskavanje, tako da dizem ruke :S: U pravu si: HTC je takva firma da uvijek radi telefone u onoj boji koja se NE trazi, a onu koju bi mogli da prodaju u milionima nece da proizvode z'inat :d

Većini potrošača u Srbiji ne znači puno distribucija u drugim zemljama već zavisimo isključivo od onoga što se uveze ovde. A stanje je (bilo) takvo da se srebrni model veoma teško nalazio.

^^ ko kaze da se gun metal nije trazio ? To je bilo nesto sto jos nije vidjeno u mobilnoj industriji i ocito su procenili da ce bolje ici prodaja ako samo stancuju tu poganu boju.

Ali ajde,cekam @Dandy -ja da se javi i iznese svoje misljenje u vezi boja pa neka se na tome zavrsi :)

P.s. Bilo kako bilo pre cu da verujem dandiju ili kako ti kazes htc-u nego tebi i tvojim xda strucnjacima..

Poslednja izmena:
To je tablet galaxy tab s mislim da je to jos uvek najtanji tablet, cisto kao detalj na slici za komparaciju, u prvom planu je m8 :D
Ima jos slika na Flickr ko hoce moze da pogleda nisam hteo da spamujem ovde :)

Poslednja izmena:
Ni od Z3 tab. compacta :d ebala ih sve ta ''stanjavanja'' uredjaja, aj razumem da ne treba da budu debljine knjige ali stvarno su preterali a baterije ispastaju.

zato se na 138 strana ljudi žale (XDA) kako im se tablet iskrivio............................:smash:

Koja rasprava... A ja se još kao smorio kad su mi dali sivi, pošto mi se na prvi pogled svideo gunmetal. Međutim, posle sam ukapirao da je lepše ovako.

Treba mi xposed modul za tinted status bar(Fb,viber itd) i za providnost ove crne trake kod on screen buttons, ja nikako da nadjem, naravno za LP

E hvala :)
Inace malo upozorenje za onaj SkyDragon sense 7 rom, znaci rom je raspad, tri dana mi je radio kako treba onda su pocela lagovanja, camera app po 15 sekundi ceka za sliku a poslije toga dok se ne zakljuca ne moze da se ugasi, dnevno se rucno mora restartovati po 3 puta minimalno jer ponekad nece ni da upali ekran a osjecaju se vibracije. Samo malo upozorenje svima koji su mislili da ga flesnu.

A kakav je postupak ako je s-on? Malopre sam proverio meni je s-on a sva upustva koja sam nasao zahtevaju root da bi mogao da iskljucin na s-off. Pa mi nije jasno :/

Otkljucao sam bootloader, rootovao, flashovao ARHD 41 sve isto kao stock samo je sense 7 i primetio sam da mi izbacuje force close za HTC beckup i nmg stikliram dve opcije u sound and notification, i danas mi u par navrata SwiftKey zatrokirao u fb messageru, ostalo za sad radi :) btw imao sam srece da imam najnoviji firmware inace bi imao problema zato sto sam s-on.
Inace officialni sense 7 stize u avgustu.

Jel instalirao neko ovaj novi update za kameru? Sta se promenilo? Vidim na GooglePlay-u da se neki zale da su neke opcije izbacene ili tako nesto..

Ja sam instalirao, ok je sve, malo dizajn promenjen ostalo je koliko vidim isto.

Dizajn, i malo je interfejs promenjen, plus, sad postoji poseban app photo editor... Na stranu to, trenutno me iritira to što su ladno precrtali tv sense aplikaciju i nude kao zamenu neku krščinu od aplikacije koja nema ni cisco receiver u ponudi...

Dizajn, i malo je interfejs promenjen, plus, sad postoji poseban app photo editor... Na stranu to, trenutno me iritira to što su ladno precrtali tv sense aplikaciju i nude kao zamenu neku krščinu od aplikacije koja nema ni cisco receiver u ponudi...

Komentari sa GooglePlay-a nisu relevantni izgleda :) E,da,video sam..ne znam koji im je to trebalo,ona aplikacije je bila skroz ok,ova nije ni za sta.

meni ova i ne radi, ne mogu da upalim TV (panasonic)... Koja je sad preporucena aplikacija za IR kontrolu TV-a?

Krš samo može Samsung da upali, ni meni Panasonic neće... I naravno, nemaš opciju da pokupiš komande metodom IR na IR... Trenutno se mučim da nađem neku koja radi, ali, ili su očaj, ili imaju brdo reklama.

Meni ne smeta recimo jer koristim od LG smart app koja ima bolje opcije, mada ovu sam nekad koristio kad odem negde pa hocu da prebacujem :D

Misliš na stari tv sense ili ovu žutu zamenu? Da, žena mi ima g3, vidiš ta LG aplikacija mi nije pala na pamet kao alternativa.

Ma ne ova je samo za WebOS tj smart LG televizore, mozes je instalirati na svaki mob radi preko wifi-ja...

Ja sam treći sa Panasonic televizorom kome ne radi on/off opcija na ovoj preporučenoj (!?!) aplikaciji. Koju ste zemlju stavili u settingsima, pošto naravno da nema Srbije?
Inače sam probao razno đubre sa g-playa - uzaludno trošenje vremena. Ni jedan IR remote ne radi.

Anymote odlicno radi. Malo je cudno dizajniran, i treba puno vremena za pocetno podesavanje, ali kada se sve podesi, odlicno radi. Moze se i snimiti IR kôd sa drugih upravljaca, tako da bukvalno sve moze da se kontrolise.

Nazad
Vrh Dno