Šta je novo?

LG G2

uploadfromtaptalk1430330794839.pnguploadfromtaptalk1430330817880.png
Evo kakvo je stanje sa baterijom danas. Na wifi je bio 4-5h, ostalo 3g. Zao mi da prelazim na KK jer mi ovaj LP mnogo lepsi, ali me baterija bas smara... Inace, prezadovoljan sam sa LP, jedino ova baterija i kamera u nocnim uslovima su losi, po meni...

Ljudi, nema sanse da se rootuje, ja sam sve alate pokusao ali nema vajde...

Imam ponudu da menjam moj LG G2 star 6 meseci, u pisanoj garanciji još 18 meseci, za Galaxy S4 9505 16gb. Koliko da tražim realnu doplatu za moj telefon, i da li je ta verzija S4 ok pošto sam ču da postoje neke oslabljene varijante?

Nema tu neke doplate, koji dinar gore dole... Zašto bi uopšte menjao?

I9505 je standardna verzija za naše tržište sa Snapdragon 600 SoC. Ne vidim razlog zašto bi menjao svoj G2, pogotovu jer imaš pisanu garanciju na 24m (uvoznika?). Prelaskom na S4 dobijaš manji displej, slabiji procesor i grafički čip i slabiju bateriju. Jedini razlog za takvu zamenu je neka finansijska korist.

Samo da prijavim da za sada nemam sličnih problema sa kamerom, sada imam v30b, ranije sam imao v30a Baltic, i imao sam jako mračne fotografije, sa ogromnom senkom, zavisi kako ubode, sada toga nema. Baš sam sinoć poredio sa drugovim Z2, u proseku bolje fotke u noćnim uslovima, bez blica, pravi G2. Baterija, juče, 90%, možda i više na 2g/3g, zavisi gde ga je bilo, i slušanje muzike preko uListen, jer sam putovao, oko pet sati, osvetljenje, od 70% sam spuštao, na 50%, 40% zavisi kako mi je odgovaralo, i kada sam stigao kući, imao sam još oko 15% bateriju, a SOT je bio 4h30m, tako da sam prezadovoljan za v30b, na nivou prethodnog je, samo bez problema sa kamerom.

Na Baltic 30a sam i planiram na 30b da flešnem
Od kad sam na LP, jedini problem je led notifikacija. Imam utisak da je od My mail koji koristim. Kad stigne pošta oglasi se led. Ja pročitam poruku, u tasku obrišem, medjutim led i dalje radi. Kao da opcija isključivanja ne radi. Istu aplikaciju sam koristio i na KK, ali nije bilo problema.

Pozdrav svima,
da li mozete da mi preporucite neki servis da zamenim ekran na G2? Zvao sam 10-tak servisa i cene idu od 70 do ovlascenog servisa gde je 160e, i svi kazu da je original, a ja ne verujem nikome naravno, pa mi dajte vi neki savet :)

Ovde su neki narucivali displej iz kine za oko 40e pa sami menjali. Imas na yt kako.

Pozdrav svima,
da li mozete da mi preporucite neki servis da zamenim ekran na G2? Zvao sam 10-tak servisa i cene idu od 70 do ovlascenog servisa gde je 160e, i svi kazu da je original, a ja ne verujem nikome naravno, pa mi dajte vi neki savet :)
MESC u Beogradu ti je jedini validan servis u Srbiji za LG

zna li mozda neko za neki dobar plejer preko kog mogu da slusam muziku sa you tuba u pozadini ili dok mi je ekran ugasen?

imao sam pvstar.. odlican je ali u zadnje vreme nije hteo da mi ucitava pesme pa sam ga obrisao... sad sam naleteo na firetube plejer i nije los isto moze sto i pvstar

LG G2 sam uzeo u avgustu 2014. godine preko VIP-a. Juce sam probao da upgrade na lolipop preko LG PC Suite i preko Support Tool, medjutim nije bilo uspesno ni preko jednog ni preko drugog. U cemu je problem i da li od vas ima neko resenje?

Nazad
Vrh Dno