Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne znam, ja kad god pogledam email obaveštenje koje dobijem kada neko ostavi novi komentar večito je nešto o GOTu... Smorih se, zato i ne dolazim više na ovu temu redovno.

Kakva je situacija sa BAtes motelom? Ispratio neko, vredi li gledati ?
hvala.

Znate cega ima najvise u temi, vas koji se zalite na te stvari.
Znaci radije cu da procitam 40 strana vezane za neku seriju nego 40 strana vas koji se zalite na to a radite istu stvar u drugim temama pogotovu u temi sa filmovima. Tema su serije, epizode izlaze svake nedelje i komentarisacu epizodu svake nedelje ako treba jer za 3 nedelje se necu secati vise te epizode. Nije serija film od 80min pa da je jednokratko iskomentarisem i da zaboravim na nju posle.
Ali vas koji idete po temama i pravite nepotreban spam koji nema veze s temom uopste ne razumem.
Necijih 40 postova Flash Pokidao su manji spam nego vas jedan "Dosta price o GoTu i slicno".

On topic:
Daredevil - stigao do 7e epizode, i bas se mucim nesto. Postaje li bolje?
Ja sam odgledao prve 2 sezone Bates Motela, istripivana serija, gledljiva i zanimljiva, dobra gluma. Uskoro cu da krenem trecu da gledam.

Poslednja izmena:
@ Sirius9

I stvarno nisi primetio koliko se piše o ove dve serije ali si primetio za GoT, o kojoj se od završetka četvrte sezone tokom juna prošle godine realno nije nešto ni pisalo do pre manje od mesec dana osim ponekog posta? OK...

Poslednja izmena:
GoT je globalni mainstream, mislim da gresis za godine

On topic:
Daredevil - stigao do 7e epizode, i bas se mucim nesto. Postaje li bolje?

Ja sam odgledao malopre 11 epizodu i bas mi se svidjaju manje-vise sve epizode koje sam pogledao. Serija deluje dosta realisticnije u odnosu na ove druge serije i filmove radjene po stripu, sto je za mene prijatno osvezenje.
Posle toga kada sam pustio Arrow delovalo mi ko da gledam neku ubrzanu sapunicu :D (nadam se da se fanovi Strele nece uvrediti).

Realno Daredevil je prešišao Arrow, nema tu šta ko da se ljuti :)

Haha, sad smo i deca, super :D

ZAOBIĐITE POST O SERIJI KOJU NE GLEDATE I ĆAO. Svaki put trujete temu bezveze, jedan se nađe pametan da kritikuje 10 postova o Arrowu, Flashu i Daredevilu i napali masu. I svaki put isto. I za GOT nije drugačije ništa, pa se ne vređamo i ne zovemo decom. Svako komentariše i gleda ono što želi.

Poslednja izmena:
GoT je globalni mainstream, mislim da gresis za godine

Serija je postala mainstream ali to ne znaci da klinci mogu da je komentarisu.Vkozomar gresi za godine ali to i nije bitno. Vecina gledalaca ne zna pola likova u seriji tako da imamo vecinu ljudi koja ce da kaze da je serija super ali ne mozes da vodis polemiku sa njima o necemu... Problem u ovoj temi nisu ljudi koji polemisu o gotu vec oni koji dodju da napisu kako o tome ne sme da se pise jer oni ne gledaju. Vise se diskutuje o tome kako got ne sme da se diskutuje nego sto se diskutuje got. (kakva recenica :wall:)

Poslednja izmena:
cu postao GoT mejnstrim...HBO-ova ekranizacija knjige koja je medju jacim svetskim bestselerima zadnjih ihaha godina "postala mejnstrim"?dajte ljudi...

Poslednja izmena:
Realno GOT je serija oko koje se moze diskutovati, Flash I Arrow su beletristika koje ce primaju kao i ceca i happy tv. Oko GOT se moze moralno diskutovati a oko F i Arr bogami i nema potrebe. price za malu decu. osim dal je pokidalo ili nije.

prvo -

gresis u konceptu jer si napravio analogiju izmedju stvari koristeci jako uski referentni sistem, a to je ozbiljnost serije i moral. dakle dva faktora od preko 60

zanimljivost
tok
vizuelni efekti
kvalitet glume (reci da neko nije dobr glumac zato sto glumi u Arrow je kao da kazes da Edi Marfi nikad nije nista napravio u karijeri)
kvalitet rezije
muzicki aranzman
motivacija
ideologija
metafora
itd ...

Reci da je GoT "dobar" zato sto je ozbiljan je u rangu izjave da jedine knjige koje valjaju da se citaju su ruski realizam, sve ostalo je glupost, nedo bog da uzmes da citas SF da te zabavi

drugo -

znas li koliko zivotnih lekcija i moralnih poruka kriju super-heroji .. ? znas li da je klinac iz rusije spasio sestru od sigurne smrti od medveda, jer je igrao WOW. znas li da je recimo, moj dobar drugar pobedio teze obolelu kicmu jer je gledao DragonBall Z i hteo da trenira kao Goku i Krillin, i sad je fitnes instruktor sa zavrsenim DIF-om a sve je krenulo od Pink-a gde su oni presmesni ljudi radili sinkro za Dragonball i kasnili smo u skolu gledajuci ko ce kog da pobedi na Budokai Tenkaichi-ju, znas li da postoje TAKO DOBRE price iz DC-a, Marvel-a, Bonelli comics-a, koje pobedjuju Martinovu mastu sa rezultatom 100:0 .. ?

izvuci head iz ass-a majke ti.

Alea iacta est ! ,) Isto se desilo kad je u temi o filmovima jedan rekao da su svi amerikanci glupi jer je on pricajuci sa njima na ulici dosao do tog zakljucka.

Arrow - ubili su seriju sa Smoricity. Flash postao daleko ozbiljnija serija od ove sapunice.

Arrow - ubili su seriju sa Smoricity. Flash postao daleko ozbiljnija serija od ove sapunice.

Felisiti i ta vestacka drama koja u svakoj epizodi mora da se ponavlja. Zato mi je derdevil mnogo bolja serija jer nema toga (njihova sekretarica nije ni blizu Felisiti Laurel i Tei po drami)

Poslednja izmena:
Šta napraviše od Person of Interest serije....užas...sve neke nepovezane epizode koje su van konteksta cele priče...epizode koje nemaju dodirnih tačaka sa glavnom pričom...nabacano nešto samo tako..

Ko da gledam neku drugu seriju u odnosu na prethodne sezone...

Jedino ova poslednja epizoda, ali to je moralo tako, pao rejting pa ubacili ultra popularnu glumicu... Inace ostatak sezone je u duhu prethodnih, glavna prica na kasicicu i side stories koje dominiraju... mora tako, tako je sa svim serijama, da se drze samo glavne price trajala bi jednu sezonu... ali bar ide u dobrom smeru...

Dovršio Daredevila, sviđa mi se što me serija demantovala do kraja u vezi Fiska. Postao je mnogo bolji u zadnje tri epizode.

Više mi se dopada onaj basic kostim btw. Inače, jel primetio još neko Stan Lee-ja u seriji?

Amerikanci su imali još jednu odličnu sezonu. Sviđa mi se sve u toj seriji. Glumci, radnja, muzika :) i maske, sve je na visokom nivou i dalje. Sad čekamo 10-ak meseci ...

Btw. Čitam ovih dana TWD strip. Mnogo, mnogo bolje od serije. Sve je manje-više slično, i sve je u seriji mnogo lošije izvedeno nego u stripu. Aleksandrija je jedini deo stripa koji je bukvalno word-for-word prenesen iz stripa u seriju. Nadam se da su krenuli tim putem i za 6-tu sezonu.

Negativci u poslednjoj "Elementary" epizodi :D

Vezano za Vikings, gledao sam pre par godina neki dokumentarac o vikinzima, i bas je ovaj dogadjaj iz poslednje epizode bio prikazan, doduse tada nisam znao nista o Ragnaru Lotbruku.
Inace, na kraju epizode pise "Next season coming soon....... 2016" :(

Better Call Saul zavrsena sezona? Ima samo 10 epizoda?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno