Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko pogledao prvu epizodu Wayward Pines, i kako vam se čini?

Управо скидам. Откуд се већ појавила. Зар није требало тек 14. премијера?

Pre nedelju dana je izašla, zanimljivo je da nema mnogo veliki izbor barem što se tiče torenta, samo jedna verzija u 720p. Pogledaću je večeras pa pišem utiske.

Zar nije bila vec neka slicna serija (ili epizoda neke serije), film, u tom fazonu? 'Zarobljen' u nekom gradicu, ne moz d'izidje.

Pre nedelju dana je izašla, zanimljivo je da nema mnogo veliki izbor barem što se tiče torenta, samo jedna verzija u 720p. Pogledaću je večeras pa pišem utiske.
Verovatno jer je to procurelo ili je dato nekome da bi napisao review i slicno.
Premijera je 14og maja.
Edit: zavisi gde gledas. Ima svih verzija sem 1080p

Poslednja izmena:
Borise, Haven mislis?

Mene zabrinjava sto trenutno nemam izbor komedija uopste :( Sem Undateable sve koje iole vrede su otkazane ili zavrsene.
(TBBT je jos ostao)

Ostala je finalna epizoda The last man on earth, ne znam da li si to pratio. Mada, definitvno je manjak kvalitetnih komedija tipa Curb your enthusiasm i sličnih.

Wayward Pines, pogledah prvu epizodu upravo. Moze ovo da bude jako zanimljivo ako je razviju u dobru mindfuck seriju. Pratimo. Hvala clanovima na pominjanju iste.

Poslednja izmena:
Zar nisu ostale jos 2 ep last man on earth ?

Borise, Haven mislis?

Ne, mislio sam bas davno, tipa 90-ih sam sigurno gledao nesto slicne tematike, barem po onoj reklami na FOX-u vidim da je to taj fazon, neki kao 'zacarani' gradic, cudne stvari se desavaju, pokusas da odes a ne mozes.. ima sigurno neki stariji film sa istom tematikom ili serija.

Ne, mislio sam bas davno, tipa 90-ih sam sigurno gledao nesto slicne tematike, barem po onoj reklami na FOX-u vidim da je to taj fazon, neki kao 'zacarani' gradic, cudne stvari se desavaju, pokusas da odes a ne mozes.. ima sigurno neki stariji film sa istom tematikom ili serija.
Jeste mislim da ima film, gledao sam ga ali se ne secam. Doziveo sam deja vu kad sam video trailer za seriju [emoji16]

Jedna od knjiga stivena kinga je slican fazon, al da me ubijes jer sam ga citao sa 16 godina. verovatno je i snimljen neki polu-B produkcija film posto su dosta stvari njegovih ekranizovane.

elem, sto se mindfuck zanra tice, ja ne znam kako holivud kaska u odnosu na 90te i takve filmove, sto bi voleo da nekom plasiram ideju, covece, samo kad bih znao da ce da me saslusa, ili iko procita scenario

Jedna od knjiga stivena kinga je slican fazon, al da me ubijes jer sam ga citao sa 16 godina. verovatno je i snimljen neki polu-B produkcija film posto su dosta stvari njegovih ekranizovane.

elem, sto se mindfuck zanra tice, ja ne znam kako holivud kaska u odnosu na 90te i takve filmove, sto bi voleo da nekom plasiram ideju, covece, samo kad bih znao da ce da me saslusa, ili iko procita scenario
Slicna serija je Twin Peaks.
Inace obe serije su radjene po knjigama

Mozda Under The Dome?

Jeste krs ali se uklapa u ono sto je pominjao. Zarobljeni u gradu i snimljena je po delu Stivena Kinga.

Za ubijanje vremena nije losa, pogotovo prva sezona.:)

Uklapa se osim onog što je Boris rekao da je tu seriju gledao devedesetih...

Poslednja izmena:
Verovatno Twin Peaks da, nema koja druga tako kvalitetna bolestija i da ostane urezana u secanje :) Al skoro kad sam poceo ponovo da ga gledam, u prvih par epizoda nije bilo takve tematike, jel to posle ili?

Wtf, шта сам ја ово гледао!? Какво је ово лудило!? Ко ће сад дочекати следећу епизоду.
Осећам да ће крај да у.еру начисто (као и све до сада)

Wtf, шта сам ја ово гледао!? Какво је ово лудило!? Ко ће сад дочекати следећу епизоду.
Осећам да ће крај да у.еру начисто (као и све до сада)

O kojoj seriji pricas, izgubio sam se citajuci ?

Jel' to UK ili americka serija? Deluje mi toliko sumorno, kao da je engleska?

Inace, dajte predlog za neke komedije koje se sada emituju, samo gledam nesto staro, TBBT i Undateable :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno