Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kingpin je u stripu bio da te bog sacuva od misica ali je i DD bio " leslie Eldridge " :) Nije njemu moglo ni 30 nista a kamoli 5 rusa al ajd, budzet je mali u seriji pa je ovo ok.

Kad DD dobije odelo, a Kingpinu ubiju ženu..... Bar je tako bilo u stripovima..... Ovo je samo početak...

Davno sam citao :-/ Kad sam ja bio mali :)

Nemozes ovde spoilovati nista, strip od pre 30 godina :-D mozda je i najbolje napisati pa koga zanima taj ce svakako pogledati.

Poslednja izmena:
Meni je zao sto nema " Silver Surfera " :) Mozda jos jedina stvar kojoj se mogu obradovati ekranizacijom :)

Preporucite neku dobru istorijsku seriju.Odgledao sam Vikinge,Band of broather,Black sails,Rome...

The Pacific (isto Band of brothers ekipa, Spilberg i Henks), Spartacus.

The f
Flash odlična epizoda,mnogo bolja nego prošle nedelje.Polako nameštaju scenu za konačni skukob.
Jedna veoma bitna stvar za Arrow
9107b5e8940647632986ff81b25994f9.jpg
[emoji2] kao u stripu svaka čast.

Daredevil je obnovljen za drugu sezonu ocekivano :)

Ustanovio sam da jedini ženski lik koji nije iritirajući u Flashu i Arrowu jeste Caitlin. :)

Ustanovio sam da jedini ženski lik koji nije iritirajući u Flashu i Arrowu jeste Caitlin. :)

Ja bas danas razmisljam, na konto kiss-a i cele scene - devojka je mnogo cudna :) prvo stajling upada u oci - kao da su je izvukli iz neke serije iz 90ih, sa onim spicastim stiklama i garderobom "out of time". A opet nekako se uklapa, i dosta je privlacna.

Cisco mi je odlican lik inace, slika je pobedila, izvalite mu facu :d a Laurel koliko god bila iritantna, potvrdjuje se moja teorija da je opasno dobra riba :d

ximl8LM.jpg

Poslednja izmena:
Agenti Štita - sledeće nedelje, citiram: "featuring exclusive scenes from Age of Ultron" :) dobra epizoda skroz, lepo su zakuvali priču.

@ Dzekson :

latest

:eyebrows:

Poslednja izmena:
Ova tema bi opušteno mogla da se i nazove Arrow vs Flash -love topic.Svaki drugi post je pisanje o Flash-u ili Arrow-u.

^ mora tako ,geek forum :)
Ja nisam odgledao ni jednu ep te dve serije pa mi opet ne smeta toliko pisanje o flashu i toj streli.

Mada opet,mogla bi da se otvori nova tema,tipa marvel superheroji itd itd.

Ne smeta ali je poenta da preteruju i ne postuju pravila teme. Zato na odgovarajucim forumima za svaku seriju postoji tema, tamo je pravo mesto da se registruju ako imaju potrebu da diskutuju o svakoj epizodi.

ali ovo nije forum za serije.ali se slazem da bi za ovoliko popularne rabote mogle da se naprave posebne teme tipa "ekranizacije dc/marvel-a" ili sl.,sta vec bude sto prikladnije pravilima.cisto da bi ova tema imala koliko toliko preglednosti.

Ne smeta ali je poenta da preteruju i ne postuju pravila teme. Zato na odgovarajucim forumima za svaku seriju postoji tema, tamo je pravo mesto da se registruju ako imaju potrebu da diskutuju o svakoj epizodi.

A ti druze kao da si se kandidovao za moderatora jedino sto pises je kako ljudi ne postuju pravila.

Edit: pomesao sam ga sa nekim drugim clanom

Poslednja izmena:
Ja za trovanje GOTom na 6 strana nisam reč rekao, druže deRadicci,gde si tada bio da spomeneš pravila? Barem stavljamo spoilere i svoje komentare ograničimo na post dva, što ne mogu reći za GOTovanje na 6 strana, gde je par članova imalo izlaganje u par postova po 3km. No, opet ponavljam da nikome ni A nisam rekao, samo sam preskočio jer me ne zanima, a niti mi smeta. Niti mi u ovom momentu smeta, samo navodim paralelu. I definitivno izgledaš kao kandidat za moderatora.

Edit: Ako sam kriv što sam objavio sliku mlade, lepe devojke, '87 godište, sudite mi, prihvatam kaznu :)

Poslednja izmena:
Ja za trovanje GOTom na 6 strana nisam reč rekao, druže deRadicci,gde si tada bio da spomeneš pravila? Barem stavljamo spoilere i svoje komentare ograničimo na post dva, što ne mogu reći za GOTovanje na 6 strana, gde je par članova imalo izlaganje u par postova po 3km. No, opet ponavljam da nikome ni A nisam rekao, samo sam preskočio jer me ne zanima, a niti mi smeta. Niti mi u ovom momentu smeta, samo navodim paralelu. I definitivno izgledaš kao kandidat za moderatora.

Edit: Ako sam kriv što sam objavio sliku mlade, lepe devojke, '87 godište, sudite mi, prihvatam kaznu :)

Komentarisao je i za got

GoT bi mogao u neku generalnu fentzi temu.ovde da bude spartanski - gledao to i to,ovo valja,ovo ne valja generalno,arrow pokid'o. :)

A ti druze kao da si se kandidovao za moderatora jedino sto pises je kako ljudi ne postuju pravila.

Nema ovde kandidovanja, ne primaju nove ljude. A ima toliko dobrih kandidata koji su 24/7 na forumu. Meni licno to ne treba.
A inace cemu funkcija moderatora, ako gotovo ne posecuju forum i/ili ne citaju teme?

Konkretno za ove, filmovi i serije:
Razumem da nemaju vremena da se pozabave temama, ionako je to smaranje pogotovo ako se ne prati tema, ali ne razumem zasto onda ne izmene pravila? Cemu ona sluze ako se ne postuju? Znaci samo izmeniti prvi post koji je napisao kUdtiHaEX. Jedno resenje npr.
Ili kao sto rekose iznad za temu o Marvel superheroji, posebno, GoT posebno...

To je ocigledno svrha njegovog bivstvovanja na ovom forumu :d
Covek se ne gasi!

Dobar pokusaj.

Poslednja izmena:
Komentarisao je i za got

***, kao što rekoh preskočio sam tu polemiku.

Ma kakvo razdvajanje, eventualno pravilo da se Arrow, Flash, Daredevil i GOT kao serije koje se najviše komentarišu trpaju u spoiler, sa napomenom koji je spoiler, pa ko hoće da čita, kliknuće, ko neće, neće i ćao.

Ustalom, sad će kraj sezone većine serija, pa će gorepomenuti moći na predah :)

Community najbolja serija za opustanje i kuliranje. Nema bolje siguran sam. Iako to nije kao prosle sezone, ni ova nije losa.

Realno GOT je serija oko koje se moze diskutovati, Flash I Arrow su beletristika koje ce primaju kao i ceca i happy tv. Oko GOT se moze moralno diskutovati a oko F i Arr bogami i nema potrebe. price za malu decu. osim dal je pokidalo ili nije.

Poslednja izmena:
Ljudi, nemojte mi zameriti ali SMORISTE sa GOTom... Zadnjih 30 strana konstantno priča o GOTu :/

P.S. Ako niste gledali CSI Cyber odlično, nemojte ni gledati, ubedljivo najveći šit koji sam pogleda u zadnjih 3-4 meseca...

Poslednja izmena:
Ili ne čitaš pažljivo ili namerno izvrćeš činjenice pošto je u tih 30 stranica bilo daleko više Arrow i Flash nego GoT. U suštini mi je smeta ništa od toga ali treba biti realan...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno