nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Reviewed
Verified
Merged
[emoji108]
[emoji23] [emoji33]Pazi da se vas dvoje ne smuvate. Još ako izvadi neko od vas dvoje ajfon biće belaja.
Ne ostavljam upaljen wi fi tako da ne znam.[emoji23] [emoji33]
Tozo. Citao sam negde da se i wi fi sam od sebe prekida ako je mob dugo u deep sleep-u.
Zamisli pored gubljenja 4g strefi te i to sa wi fi...
S6 ima problema sa tim. Eno xda forum pun verizon S6 gubi 4g signal tema.Moze telefon imati 111 antena , na verizonu (koji je CDMA) ne moze voice & data u isto vreme, sa pojavom LTE to je sada moguce
tako da ne krivi telefon za to.... to si lako mogao I sam naci na internetu, mojne da si kao ameri ovi sto ne znaju nista....
A to sto ti gubi 4g signal....ako ti S5 nije gubio, dakle ako nije do mrezne pokrivenosti tu gde se nalazis, probaj da zamenis SIM karticu I probaj jedan dan jel se popravilo nesto, ako nije do toga menjaj telefon (napominjem, ako se to nije desavalo sa S5, ako jeste onda je do mreze ***. )
Ja ti kazem i kad je VoLTE ugasen, Voice i data rade ako telefon ima dual antenu(S5)VoLTE = Voice over LTE
kazem ti od pojave LTE mreze moguce je koristiti voice I data
sve ispod LTE mreze je CDMA I tu Verizon nije omogucio to
tacno sam znao da ce nesto usrati sa tim telefonom, sad kad lici na nesto - ne radi kako treba.....
Da al nema dual antenu.^^ Koliko sam isparatio verizon model i koristi Qualcomm resenja za antene.
Videh da je neko zakacio sliku verizon s6 a sa strane mu zalepljeno Qualcomm
Pa bas dodir stakla cini tel ekstremno ne klizavim. Kad na prstima drzim tel, najmanje je klizav ako su na ekranu, sad sam probao bas mogu pod skoro 80°< da ga drzim i ne padaDobiješ manje klizav telefon
Nisam probao, ali u pitanju je port stare igre sa Xboxa: https://www.youtube.com/watch?v=UfSutlCDeaUInace valja li igrica nesto ?
Probao sam je juče na S5. Teško je upravljati. Mozda i meni ne ide i treba se navici ali je preosetljiv, kamera se stalno vrti pa da bi išao pravo čas treba prst gore cas desno, levo. Pipnes ga malo i očas posla sletis sa litice itd. Previše pipavo za moj ukus. Smorilo me.Nisam probao, ali u pitanju je port stare igre sa Xboxa: https://www.youtube.com/watch?v=UfSutlCDeaU
Pitanje je jedino koliko će touch kontrole da je ugrobare...
A jeste stavio sam ga u frizider da ga napunim@toza.
A joj ovo su predobri rezultati.. Nije mi jasno kako su uspeli da izoluju bateriju od toplote koja se oslobadja pri qi punjenju.. Svaka cast.
Sto se mene tice ja bih ga samo tako punio
Edit: da ga ti nisi punio negde na terasi ili u sobi gde je max 10c ?nerealno da je tako hladna baterija. Pa meni je u deep sleepu oko 28,29c.
Ili je Samsung nekim cudom uradio sjajan posao sa Baterijom i Exynosom..Nisi odgovorio da li ti radi grejanje u sobi i da li u istoj blejis u jakni[emoji4]
Edit,zanimljivo. Sada mislim da je nekako program s#ebanaj javi rez za brzo punjanje pa cemo presecemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari