To je ono sto sam pricao. Placao paket 50$ ili 200$ cena telefona je ista.Cek bre.. Uz toliki paket da li si makar s6 dobio za dz ?
Godisnje im ostavis preko 2000$
U ugovoru stoji da mozes 2 puta u godinu dana ili 3 puta u 2 godine da ga iskoristis. Platis 150$ za nov telefon. (Ne daju ti nov, nego "like new", to je ono kad neko kupi telefon i odluci da ga vrati posle 10 dana bez ostecenja.Sakali.. Nije ni cudno sto se u toj industriji okrece najveca lova.
Zivo me interesuje sta ce google uraditi sa ovom nekom novom jeftinom mrezom
Edit: to je dobra stvar,ali verovatno te stave na crnu listu ako previse puta "gubis" mob![]()
Čoveče nečija mesečna plata u Srbiji samo na pretplatu...20gb(140$), osiguranje (10$), pozivi i poruke, neograniceno(15$), porez i neke dodatne opcije(25$).
190$ mesecni racun. Uzasno je skupo ali nuzno zlo.
Tebi 22gb malo a mi se krpimo ovde sa 1500mb![]()
Ja lepo pricam ljudima da ne dozvole da dodjem na taj nivo cena godinama, ali me ne slusaju20gb(140$), osiguranje (10$), pozivi i poruke, neograniceno(15$), porez i neke dodatne opcije(25$).
190$ mesecni racun. Uzasno je skupo ali nuzno zlo. Sto je najgore moracu na veci paket da predjem izgleda.
Desilo se par puta, jos se i zbunim, nije mi jasno sta se desilo sa zvukom i setim se da je zvucnik sad tu [emoji16]Ima fora u Telenoru za 500kinti vise na paket dobijas garantovanih 7.5GB na 50% tvog paketa. Ja uzeo i extra je. Preksinoc potrosio samo na YouTube-u oko 1.3 GB za oko 2 sata koriscenja na poslu. 3G i Full HD klipovi.
Tozo reci mi sto se tice zvucnika kada u landscape modu gledas video ili igras nesto da li ti se slucajno desi da zaklonis sam zvucnik rukom ili je tako psotavljen da je to nemoguce prirodnim i normalnim drzanjem ? Bas me interesuje.
The Snapdragon 810 may be the system-on-a-chip powering the hot new smartphones of the moment – devices like the just-launched Sony Xperia Z4 – but the next big thing is already around the corner, and early last month Qualcomm announced the Snapdragon 820. The big news for that chip sounded like it would be Qualcomm’s move away from off-the-shelf Cortex A-series cores and to Qualcomm’s custom Kyro microarchitecture, but we didn’t have a ton of technical details at the time. As more information comes to light, there’s a new report out that Qualcomm could be turning to a sometimes-competitor for help bringing the 820 to market, enlisting Samsung to fabricate the SoC.
U telekomu prodali svega 20tak Galaxy S6 modela u prvih nekoliko danaInfo od prijatelja iz telekoma.
Evo gledajA ova igrica sto ga je ubila je zanimljiva. Bas da vidim sta bi na max odradila s800![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari