Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Mnogo lepo izgleda edge model, greota da se lepi nešto ili nosi neka futrola :)

Definitivno ovde dosta ljudi ne zna sta je mat folija..

[YOUTUBE]vtEocdiqZqs[/YOUTUBE]

ja ovde ne vidim nikakav kejs niti bamper. A jos teze vidim kako ce ovo da poruzni s6 edge sa zadnje strane. Ne pricam o lepljenju na displej.

Znaci ako se uzima s6 koji nije u beloj boji ovaka nalepnica resava problem otisaka i grebanja stakla

Poslednja izmena:
@fkloznica Nisam ja rekao da je mat folija kejs. Rekao sam generalno da nisam stavljao nikakve kejsove niti folije na telefon. Jednostavno vise volim kad je klot onakav kakav jeste. Folije mi pokvare utisak drzanja u ruci a kejsovi mi povecaju, poruzne, i pokvare utisak drzanja. A o stavljanju folije na fenomenalan amoled ekran necu ni da pricam.

Tek kad vidim one armor bukvalno blindirane kejsove koji imaju plastiku preko ekrana poludim.

Poslednja izmena:
Ako vredi M9 750e koliko kosta u mnogim zemljama, onda vredi i S6 32GB 700e. Tesko da moze da se uzme bolji Android uredjaj za te pare, tj. ne moze. Jeftinijih alternativa ima, ali ako pricamo o ovogodisnjim flagship modelima, nema potrebe razmisljati o nekom drugom modelu. G4 tesko da ce da donese nesto bolje, bice malo jeftiniji kao i svaki LG zato ce biti popularan u Srbiji i okolnim zemljama, Sony nece ni biti zastupljen u nekim velikim kolicinama, jer je potraznja jako slaba.

Ljudi uglavnom zameraju cenu zato sto su kinezi malo jeftiniji pa se cini da treba i svi ostali da budu, kazem ako se jedan iPhone prodaje za 700-800e ne vidim zasto ne bi HTC ili Samsung? Naravno da sam protiv toga ali kazem zasto da ne ako im se moze?
Inace S6 i S6 Edge su najskuplji telefoni koje je Samsung napravio, pa treba i to uzeti u obzir, ok velika vecina komponenti je njihova ali eto da znaju ljudi da neki zaradjuju jos vise po modelu, mada mozda i ne jer Apple samo kupi komponente i sve se sastavi u Kini, ne postoji komponenta koju sami proizvode.

Bas to,kome je skupo ima druge modele drugih proizvodjaca.
Ja otiske vidim pozadi ali jedva s evide,oci imam i nije tacno da je zadnja strana puna otisaka,licno sam se uverio,kao na svakom telefonu.A folije stavljati na ovakav telefon nema logice.Nisam stavljao ni na S3,ni na Note 4 jer mi je to glupost najveca.

Slazem se tozo. Nisam mislio na tebe u postu,a ni ja nikada nisam nista lepio na mobove niti stavljao kejsove na iste.

Ali kada bih uzeo s6,def bi pala ova nalepnica nazad.

Isto bih uradio i sa z2,z3 itd

Slazem se tozo. Nisam mislio na tebe u postu,a ni ja nikada nisam nista lepio na mobove niti stavljao kejsove na iste.

Ali kada bih uzeo s6,def bi pala ova nalepnica nazad.

Isto bih uradio i sa z2,z3 itd
Mozda ima smisla za crni model, zbog otisaka a i mozda bi bila boja lepsa sa tim, ali mat folija mi na belo definitivno ne ide.

Bio danas do telenora i čačkao oba modela... prvi utisci pffhmm... ništa od onog vaauu efekta!
Edge model je, zbog 'plitkog' metala sa strane, toliko nezgodan za držanje u ruci da ja ono nikada ne bih koristio. Na oko lepo ali u ruci jadac...
Klasičan S6 - može da prođe, ali mi ni on na oko nije nešto ekstra. Iskreno meni je moj I9506 black edition lepši telefon.:D

Sto ljudi sto ćudi. Sve u svemu preskupo za ono šta pružaju.

Ne znam kakve otiske na srebrnom modelu pominjete,otisci se normalno vide,nista strasno pozadi,napred ih i nema.
Vredi bar 600 eura S6 klasican,kako je vredeo ip6 kada je izasao 750 eura a S6 je miljama ispred njega???
Meni realno ne treba bolje od Note 4 ali S6 I S6 Edge su predobri telefoni.

Druze, ne znam sta si gledao, ali veruj da `ladno raspoznajem linije otiska, u smislu da bih mogao golim okom lako da prepoznam ciji su izmedju 100 kandidata, poredjenjem. Kao u MUPu kad smo davali uzorke za prvu LK se vidi.

Poslednja izmena:
Koliko fast punjenja realno moze ovanbaterija da podbese pre nego sto krene da gubi kapacitet?
Planiram da koristim telefon godinu dana ali sam stalno na putu pa bi provodio dosta vremena na punjacu u vozilu. Kupio sam fast charger za kola al se mislim da mozda uzmem i obican

Imas dosta clanaka na netu o tome.
Rekao bih da dugorocno nije dobro za bateriju.. Ali posto se mobovi menjaju na max 2god ne znam da li ce ti to toliko praviti problema

Dal sam ja jedini koji je uzivo procackao s6/edge i nisam se odusevio. Verovatno mi se najmanje svidja dijagonala, a ne svidja mi se ni taj prelaz metal pa staklo iza, kamera strci... To mi je neki prvi utisak, sta znam, note 4 mi je lepsi dosta.
Lepo je sto su konacno krenuli da koriste kvalitetnije materijale, ali obzirom da su i kinezi metalni, vreme je i bilo. Nadam se samo da note 5 nece da dobije ovo staklo pozadi.

Za sve imaju reklamu :) posto sam ljubitelj macaka ostavicu je ovde.. ;)

[YOUTUBE]j_usuzGtfgg[/YOUTUBE]

A ti sto siris neistine i svesno obmanjujes ljude to je OK?

Detetu niko da stane na kraj vise. Pravo je cudo da mu je dozvoljeno da pise u temi jos.
Nemojte ni da se trudite da gubite vreme odgovarajuci mu. Vidite po pravopisu da ima 15 "ipo" godina sto je i za te godine tuzno jer se vec uveliko zavrsilo sa ucenjem gramatike. Fellowship of the Apple po 70 put u Galaxy temi.

Verizonu je stigao telefon koji sam im poslao nazad, tako da u ponedeljak bi trebao da odem po novi :)
Procitao sam negde da ima opcija da se ugasi fast charging. Barem je na N4 tako.

Poslednja izmena:
Nesto ih ubija dok su na wi fi i u deep sleep-u. Kazu da sim free evropski modeli mnogo bolje drze.

Lik sa PocketNow tvrdi da nije mogao da izvuče više od 3h SOT u svakodnevnoj upotrebi na više uređaja.
A opet ovi testovi sa Ananda su najsveobuhvatniji i uzimaju najviše parametara u obzir za poređenje autonomije sa drugim uređajima ...

anand ima dosta kontradiktorne rezultate. po browsing testu i pcmarku baterija je vrhunska, dok je po ovih ostalih par sintetičkih testova daleko iza konkurencije. na kraju ostaje iskustvno iz prve ili neke krštene druge ruke za neki general usage i kako se tu ponaša u odnosu na ostale telefone, meni je to nekako najmerodavnije.

Može sigurno više od 3h SoT-a, e sada koliko značajno više pitanje je ...

Mislim da je 4 i po sata max za nekih 16-18h uptime-a. Čekamo Tozu ili Leona da okače rezultate posle par dana kada se ustali upotreba, smire cackanja i koristi telefon normalno.

Javljam za bateriju cim budem koristio telefon par dana.
Na prvi utisak deluje skroz ok. Krace od S5 ali skroz ok.
Btw kad se ima 4G signal, internet curi kao voda. Pustis klip i hoces da pogledas 30sek, a on ucita ceo klip od 30min u roku od odma, umesto kao na 3G da ucitava sporo kako gledas.

3b33d2ebf37f09a4d28ae3adabefc4e9.jpg

Poslednja izmena:
Tebi 22gb malo a mi se krpimo ovde sa 1500mb :)

Tebi 22gb malo a mi se krpimo ovde sa 1500mb :)
Ja sam tu imao 2gb u Telenoru, mislim da sam za 2 godine samo 1 potrosio sve.
Veruj mi da imam 3G upola bi potrosio.
Verizon ima los 3G signal, kad bi ugasio 4G, ne bi ni imao internet bukvalno.
*** 20gb je skupo ali nazalost potrebno mi je.
20gb(140$), osiguranje (10$), pozivi i poruke, neograniceno(15$), porez i neke dodatne opcije(25$).
190$ mesecni racun. Uzasno je skupo ali nuzno zlo. Sto je najgore moracu na veci paket da predjem izgleda.

AT&T je jos skuplji.
Sprint i T-mobile su jeftiniji dosta ali nemaju signal van gradova.

Tako da veruj mi nasi operateri su med i mleko. Ali nasi operateri vracaju pare na cene telefona. Dok su ovde telefona kod operatera jeftiniji nego u prodavnicama.

Poslednja izmena:
Vrh Dno