Ako vredi M9 750e koliko kosta u mnogim zemljama, onda vredi i S6 32GB 700e. Tesko da moze da se uzme bolji Android uredjaj za te pare, tj. ne moze. Jeftinijih alternativa ima, ali ako pricamo o ovogodisnjim flagship modelima, nema potrebe razmisljati o nekom drugom modelu. G4 tesko da ce da donese nesto bolje, bice malo jeftiniji kao i svaki LG zato ce biti popularan u Srbiji i okolnim zemljama, Sony nece ni biti zastupljen u nekim velikim kolicinama, jer je potraznja jako slaba.
Ljudi uglavnom zameraju cenu zato sto su kinezi malo jeftiniji pa se cini da treba i svi ostali da budu, kazem ako se jedan iPhone prodaje za 700-800e ne vidim zasto ne bi HTC ili Samsung? Naravno da sam protiv toga ali kazem zasto da ne ako im se moze?
Inace S6 i S6 Edge su najskuplji telefoni koje je Samsung napravio, pa treba i to uzeti u obzir, ok velika vecina komponenti je njihova ali eto da znaju ljudi da neki zaradjuju jos vise po modelu, mada mozda i ne jer Apple samo kupi komponente i sve se sastavi u Kini, ne postoji komponenta koju sami proizvode.
Mozda ima smisla za crni model, zbog otisaka a i mozda bi bila boja lepsa sa tim, ali mat folija mi na belo definitivno ne ide.Slazem se tozo. Nisam mislio na tebe u postu,a ni ja nikada nisam nista lepio na mobove niti stavljao kejsove na iste.
Ali kada bih uzeo s6,def bi pala ova nalepnica nazad.
Isto bih uradio i sa z2,z3 itd
Ne znam kakve otiske na srebrnom modelu pominjete,otisci se normalno vide,nista strasno pozadi,napred ih i nema.
Vredi bar 600 eura S6 klasican,kako je vredeo ip6 kada je izasao 750 eura a S6 je miljama ispred njega???
Meni realno ne treba bolje od Note 4 ali S6 I S6 Edge su predobri telefoni.
Lik sa PocketNow tvrdi da nije mogao da izvuče više od 3h SOT u svakodnevnoj upotrebi na više uređaja.
A opet ovi testovi sa Ananda su najsveobuhvatniji i uzimaju najviše parametara u obzir za poređenje autonomije sa drugim uređajima ...
Ja sam tu imao 2gb u Telenoru, mislim da sam za 2 godine samo 1 potrosio sve.Tebi 22gb malo a mi se krpimo ovde sa 1500mb![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari