Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Cek bre.. Uz toliki paket da li si makar s6 dobio za dz ? :)

Godisnje im ostavis preko 2000$

Cek bre.. Uz toliki paket da li si makar s6 dobio za dz ? :)

Godisnje im ostavis preko 2000$
To je ono sto sam pricao. Placao paket 50$ ili 200$ cena telefona je ista.

Mozes to osiguranje da iskoristis "izgubis 2 puta telefon" u godinu dana, slucajno ih posaljes za Srbiju :)

Poslednja izmena:
Sakali.. Nije ni cudno sto se u toj industriji okrece najveca lova.

Zivo me interesuje sta ce google uraditi sa ovom nekom novom jeftinom mrezom

Edit: to je dobra stvar,ali verovatno te stave na crnu listu ako previse puta "gubis" mob :)

Poslednja izmena:
Sakali.. Nije ni cudno sto se u toj industriji okrece najveca lova.

Zivo me interesuje sta ce google uraditi sa ovom nekom novom jeftinom mrezom

Edit: to je dobra stvar,ali verovatno te stave na crnu listu ako previse puta "gubis" mob :)
U ugovoru stoji da mozes 2 puta u godinu dana ili 3 puta u 2 godine da ga iskoristis. Platis 150$ za nov telefon. (Ne daju ti nov, nego "like new", to je ono kad neko kupi telefon i odluci da ga vrati posle 10 dana bez ostecenja.
Tako da nema crne liste za to. Nije kao za ostale stvari da ti skace premija. Nisam jos to radio jer cuvam za sebe to jer je S6 staklen i lako moze da se desi da ce mi trebati zamena. Ali neki ljudi rade vec godinama to bez problema.

A mozes i od samsunga direktno da uzmes osiguranje, nesto slicno kao Apple Care. Njima je 75$ za like new telefon.
I imas third party osiguranja.

Poslednja izmena:
Ti ameri se samo uslugama bave. :) Osiguranja ,banke ,telekomunikacije itd itd.
Ali moze im se,drugi proizvode za njih. Kolonije 21og veka

Edit:
[YOUTUBE]SR_6y3NfK9M[/YOUTUBE]

2h i 45min. Nije toliko strasno.

Poslednja izmena:
I mnogo su dobri u tome, naterajute da pomislis da si odlicno prosao i budes potpuno zadovoljan uslugom, a tvoj novcanik ostao kod njih :)

Kakvi su utisci za onaj Clean View cover, deluje kul, ali koliko je funkcionalan?

OFF
sta mislis kad otvorim neciji family plan sa 5-7 linija I kad im kazem da mogu mesecno $5 da im ustedim ako malo nesto izmenjam
samo sto me u dupe ne ljube od srece
skupo skupo.....Comcast (tv, internet, fixni = byndle) $150 , fon cca $100 ..... oba ne koristis sveukupno sat vremena dnevno posto radis po ceo dan
zato je gorivo dzaba I treba do leta da padne jos cena (ja od novembra do danas na jednom autu 25.000 km na drugom 11.000 km) uzas

Elem , tozo za sada ja nisam imao ni jedan return s6 ili s6edge, steta za maler, nadam se da ce sad biti sve ok

Tebi 22gb malo a mi se krpimo ovde sa 1500mb :)

Ima fora u Telenoru za 500kinti vise na paket dobijas garantovanih 7.5GB na 50% tvog paketa. Ja uzeo i extra je. Preksinoc potrosio samo na YouTube-u oko 1.3 GB za oko 2 sata koriscenja na poslu. 3G i Full HD klipovi.

Tozo reci mi sto se tice zvucnika kada u landscape modu gledas video ili igras nesto da li ti se slucajno desi da zaklonis sam zvucnik rukom ili je tako psotavljen da je to nemoguce prirodnim i normalnim drzanjem ? Bas me interesuje.

20gb(140$), osiguranje (10$), pozivi i poruke, neograniceno(15$), porez i neke dodatne opcije(25$).
190$ mesecni racun. Uzasno je skupo ali nuzno zlo. Sto je najgore moracu na veci paket da predjem izgleda.
Ja lepo pricam ljudima da ne dozvole da dodjem na taj nivo cena godinama, ali me ne slusaju :D

Daj boze da dodjemo.. To ce znaciti da je prosecna plata u srbiji 3000$

Ovde u SRB mnogi vicu ua operateri derete kozu sa ledja za telefone, skup ajfon bla bla.. Pa cek bre ne moze ajfon za 1din, a Mts ARPU 3-4eur ;)

Ima fora u Telenoru za 500kinti vise na paket dobijas garantovanih 7.5GB na 50% tvog paketa. Ja uzeo i extra je. Preksinoc potrosio samo na YouTube-u oko 1.3 GB za oko 2 sata koriscenja na poslu. 3G i Full HD klipovi.

Tozo reci mi sto se tice zvucnika kada u landscape modu gledas video ili igras nesto da li ti se slucajno desi da zaklonis sam zvucnik rukom ili je tako psotavljen da je to nemoguce prirodnim i normalnim drzanjem ? Bas me interesuje.
Desilo se par puta, jos se i zbunim, nije mi jasno sta se desilo sa zvukom i setim se da je zvucnik sad tu [emoji16]
generalno kad shvatis da je zvucnik dole, neces ga prekrivati ali u pocetku dok se ne navikes hoces.

U telekomu prodali svega 20tak Galaxy S6 modela u prvih nekoliko dana :) Info od prijatelja iz telekoma.

Pa nije to ip6,ocekivano skroz..

Pisao sam i ranije,suludo je ovde ocekivati da neko da za android i samsung 700e. Svi fudbaleri i stanije su namirene za ovu godinu sa ip6.

Nije direktno vezano za S6 ali:

Qualcomm may get Samsung’s help making the Snapdragon 820
The Snapdragon 810 may be the system-on-a-chip powering the hot new smartphones of the moment – devices like the just-launched Sony Xperia Z4 – but the next big thing is already around the corner, and early last month Qualcomm announced the Snapdragon 820. The big news for that chip sounded like it would be Qualcomm’s move away from off-the-shelf Cortex A-series cores and to Qualcomm’s custom Kyro microarchitecture, but we didn’t have a ton of technical details at the time. As more information comes to light, there’s a new report out that Qualcomm could be turning to a sometimes-competitor for help bringing the 820 to market, enlisting Samsung to fabricate the SoC.

Hmm zanimljivo i neocekivano.

Juce sam se igrao sa S6,stvarno vrhunski odradjen telefon,odlicno lezi u ruci.
Brz je kao metak,sve obavlja trenutno,kamera fokusira brzinom svetlosti.

Nisam ljubitelj Samsunga od S3 modela jos,ali ovaj S6 je stvarno prava stvar.

Juce uzeo S6. Problem sa 4G mrezom. U stanu, s drugim mobilnim i drugim brojem 50Mbit/s. Sa S6, novom SIM karticom, novim ugovorom (podrzana max brzina) ne mogu da se povezem na 4G nigde u gradu. Probao sa 5 novih SIM kartica i ne radi. Primecuje se i cesto pucanje net-a. Pitanje je, da li su samo prvim 4G korisnicima, koji su odmah zamenili kartice, omogucili 4G ili imam problem sa paketom. Zanimljivo, sa SIM karticom s drugog broja (isti paket), S6 se konektuje odmah na 4G, ali nisam mogao duze da testiram. Da li jos neko ima ovakva iskustva? Mozda je potreban nekakav update ili je losa serija USIM kartica. Uglavnom napravljena je reklamacija, pa cemo videti. Da, u pitanju je Telenor. Pozdrav svima.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]kVUP__A2PBg[/YOUTUBE]

evo ako nekoga interesuje. Sve zahtevnije igrice sa sve fps meracem :) dobro se drzi s6..

Zna li neko koja je igrica u pitanju na 12min ? Baci s6 na 12 fps

Ladno postoji igrica za smartfon koja kilavi na S6 :) Pa kako li radi na starijim telefonima, 0.5 fps u proseku. Mislim meni je to skroz nebitno, 2x nedeljno upalim neku igricu od 50-ak Mb al ne cudi da su toliko prebudzili grafiku ili lose optimizovali pa da radi lose na S6.

Poslednja izmena:
Možda ima neka automatska podešavanja u zavisnosti od toga kakav hw detektuje?

Koliko sam primetio gta san andreas ne mirise mali gpu uopste,pocinju neke teksture da se gube i stvaraju. I na ovom klipu je isto.

A ova igrica sto ga je ubila je zanimljiva. Bas da vidim sta bi na max odradila s800 :)

Ima jos jedna sto ga sece ,neki tower defense ,baca ga na 16fps. Defenders se zove ima na kraju klipa prosecan fps u svim igrama :)

Edit: cikica se zove stranger :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddworld.Stranger

Steta sto je 5$

Poslednja izmena:
S800 nije jos za bacanje :)

Inace valja li igrica nesto ?

Edit : mislio ti kacio klip jer ima malo pregleda,lol

Poslednja izmena:
Te Android igre su generalno djubre sto se optimizacije tice i toliko su neoptimizovane da je tragicno uopste raspravljati o tome a ne testirati igru sa FPS meracem. Posebno igre koju su optimizovane za stariju generaciju CPU/GPU i koje realno NE MOGU da iskoriste ni 50% snage koju ti novi telefoni imaju. Na bilo kom telefonu zna FPS da padne i na jednocifreni broj kad mnogih igara pa i kod 2D naslova. E zato je tu iPhone tata, sve se razvija samo za jedan hardver i za 2 rezolucije, e zato svaka igra skoro da klizi i radi bez problema.

Tako da, nema smisla raspravljati o igricama na Androidu kad se te iste igre vuku i stucaju na hardveru koji realno moze da pokrene i PC igre u nekom pristojnom frame rate-u samo kad bi ljudi znali i hteli.

Poslednja izmena:
Drugar danas uzeo S6 u Telenoru. Na prvi pogled telefon je ubica! Nisam Samsung fan, ja sam ga nagovarao da ide na iP6 ali dečko prosto voli Samsung da je to neverovatno.
Što se tiče dizajna, ja sam oduševljen telefonom. Sa zadnje strane je staklo koje daje zaista lep efekat. Jedino što se ruke brzo znoje dok je telefon u ruci. Nisam ga nešto mnogo čačkao, nešto malo probali kameru i video (20sekundi videa je skoro 150mb). Sutra/prekosutra kad ga malo detaljnije provučem kroz ruke biće opisa. Ako imate nešto što vas zanima, rado ću proveriti. Evo dve random slike
uploadfromtaptalk1429652408009.JPGuploadfromtaptalk1429652427085.jpeg

Vrh Dno