Šta je novo?

Sta posle LG G2?

filipo96

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2012
Poena
154
Drugari,prodao sam svoj LG G2 i sad gledam sta drugo da uzmem.Budzet je oko ~300 eura.Koji (polovan) telefon mi preporucujete?(samo android dolazi u obzir)

hajde bre šta vam je sa g2. to je najgore parče plastike koje sam imao. ekran lom. kamera katastrofa za 13mp... sve je bolje od lg. telefon tu negde sa cenom pa moze svako da ga ima pa im sve ostalo smeta. ako ti ne smeta veliki ekran uzmi ti note3. ako ti smeta uzmi z1 compact ili z3 compact. galaxy s4. s5 preskoči nije vredan

LOL, G2 od najgore plasike a S4 nije. Zanimljivo.
Ni Note 3 nije od ultra-cheap penastog djubreta sto se nekima oguli posle par meseci.
Z1 compact nije u istoj klasi, manji ekran+manja rezolucija.
Takodje, ekran G2 je odlican-medju najboljima u klasi, a materijal bolji od Note 1-4 i Galaxy 1-5. Kamera je manjkava u odredjenim situacijama, dok u drugim pravi odlicne slike. Resivo FIX-om da bude odlicna.

Uzmi M8 ili ako nadjes Z2 za malo vise od 300.

Poslednja izmena:
S4 i s5 su dva najlosija (fizicki) telefona koje sam ikada video. Pricam samo o telefonima najvise klase. Obicni nekvalitetni plastikaneri koji se gule od vazduha. Dok su mi g2 i g3 daleko bolji sto se tice izrade.
Ne pricam ovo zato sto ih imam,imam i s4... vec tako mislim od kada su izasli. A imam ih tek od skoro.

hah g2 kameri ni sto fixova ne pomaže. katastrofa sa nemogućnošću fokusiranja u osvetljenom a u zatamljenom okruženju da ne govorim. kameru zaboravi na g2 jer kamere nema. S4 i S5 su baš loša izrada. note3 ti je zakon. ne moraš da ga trljaš po fasadi ne bi li video da li mu se skida farba sa plastike. meni se nije. g3 ništa posebno ni revolucionarno. pih... kad pogledaš ništa novo nema posle htc desire telefona sa miui romom ;-)

LOL, G2 od najgore plasike a S4 nije. Zanimljivo.
Ni Note 3 nije od ultra-cheap penastog djubreta sto se nekima oguli posle par meseci.
Z1 compact nije u istoj klasi, manji ekran+manja rezolucija.
Takodje, ekran G2 je odlican-medju najboljima u klasi, a materijal bolji od Note 1-4 i Galaxy 1-5. Kamera je manjkava u odredjenim situacijama, dok u drugim pravi odlicne slike. Resivo FIX-om da bude odlicna.

Uzmi M8 ili ako nadjes Z2 za malo vise od 300.
Materijali na G2 bolji od Note serije? Nece bas biti...

Da se i ja posluzim istom kolicinom argumenata:

hah g2 kameri ni sto fixova ne pomaže. katastrofa sa nemogućnošću fokusiranja u osvetljenom a u zatamljenom okruženju da ne govorim. kameru zaboravi na g2 jer kamere nema. S4 i S5 su baš loša izrada. note3 ti je zakon. ne moraš da ga trljaš po fasadi ne bi li video da li mu se skida farba sa plastike. meni se nije. g3 ništa posebno ni revolucionarno. pih... kad pogledaš ništa novo nema posle htc desire telefona sa miui romom ;-)

Pomaze jedan,za sto ne znam. Nisam pominjao skidanje farbe, vec pucanje tapacirunga 😀

Materijali na G2 bolji od Note serije? Nece bas biti...

Bilo, Jeste, i Bice. Ta pur pena je jos i gora.

Poslednja izmena:
g2 kad ugleda note3 zabije se u dzep i cak joj signala nestane. note3 je jaci po bilo cemu. molim vas kukate na plastiku a sad kada imate galaxy s6 kukate kako je skup kao i iphone6... a samsung popi*ao konkurenciju celu sa s6, ne postoji kvalitetnije odradjen telefon, da ne pominjem edge !!!

g2 kad ugleda note3 zabije se u dzep i cak joj signala nestane. note3 je jaci po bilo cemu. molim vas kukate na plastiku a sad kada imate galaxy s6 kukate kako je skup kao i iphone6... a samsung popi*ao konkurenciju celu sa s6, ne postoji kvalitetnije odradjen telefon, da ne pominjem edge !!!

😀

inace,duhovit post...ako imas do 12 godina. Ako imas vise,vrlo zabrinjavajuc.

E ako je nekome G2 merilo kvaliteta onda hebiga bas. Telefon poznat po krckanju ledja.

Imao 2, ne krcka ni jedan. Ali zato svaki Samsung do S5 krcka. LG G2 je solidnog kvaliteta izrade, nije vrh,ali svako potcenjivanje istog vise govori o neznanju kriticara nego o kvalitetu telefona. Od poznatih brendova, Samsung ima najnizi kvalitet izrade premium modela.

Poslednja izmena:
Nisam mogao da se javim zbog obaveza.Jos uvek nista nisam odlucio,ali citajuci vase komentare i review-ove na netu,najblizi sam uzimanju Galaxy Note-a.Imam tab Note 8.0 pa sam se navikao da sve radim olovkom.E od njega me odbija to sto ne mogu da nadjem neki ocuvan,vec su svi ili sa izlizanom lajsnom ili sa napuknutim ekranom.A jel ima negde u Srbiji da se nadje Xiaomi Mi Note ili Meizu m1 Note?

Ima preko KP sajta verovatno, ne znam za prodavnice. Ja bih od ta dva izabrao xiaomi, ako nista onda bar zbog flash tool-a preko kojeg moze da se odradi reflash firmwarea ako zatreba, za meizu m1 note, mislim da je sve zakljucano kao na mx4 pa ako nesto zeznes nema drugog nacina da se nesto odradi osim servisa.

Poslednja izmena:
S6 je preskup. Ne vidim svrhu toliko plaćati telefon osim prestiža. Svaki se izliže, naprsne i ulubi ako padne i zameni posle max 2 godine.

Za vrhunski tablet mi je nekako logičnije dati tolike pare ali za telefon jok.... (osim u nekim retkim slučajevima profesionalne upotrebe). Ali uzimati takve telefone na rate u 2015. pored toliko odličnih i puno jeftinijih alternativa, ne razumem...

ponela me svetla velikoga grada... tako sam ja mislio o g2 dok ga nisam kupio a kad sam ga kupio - E JOJ!!! kamera, kamera i kamera 13mp... bolju sam cam imao na nokia 3650 i 7650 sa rezolucijom 640*480 !!! 🙂
sad kao g2 merilo kvaliteta. prica se vrti oko samsunga i apple ... sve ostalo je bacanje para !!!

ponela me svetla velikoga grada... tako sam ja mislio o g2 dok ga nisam kupio a kad sam ga kupio - E JOJ!!! kamera, kamera i kamera 13mp... bolju sam cam imao na nokia 3650 i 7650 sa rezolucijom 640*480 !!! 🙂
sad kao g2 merilo kvaliteta. prica se vrti oko samsunga i apple ... sve ostalo je bacanje para !!!
A zašto ti je kamera toliko bitna?
Spuc'o si sve pare na telefon pa nemaš para da kupiš pristojan fotoaparat?

heh kako gadjam u žicu. sve pare ne. lg g2 bacio pare da. furiti fotoaparat gde god da kreneš ne. note3 kamera bomba da. lg gey2 ne može ni da mu prismrdi. ali to je opet neko moje mišljenje. svi mi imamo pravo na misli dakle postojimo. šalu na stranu. lg je bacanje para. kada čovek kupi šljajmsung ili krušku ima veću šansu da proda skuplje ili da izvadi više novca nego sa nekim drugim proizvođačima...

Donekle je istina to za preprodaju,mada htc drzi bolje cenu u zadnje vreme od samsunga.
Ali npr g3 ima kameru koja je u top 3 u android svetu trenutno.

Poslednja izmena:
pa da. ipak određeni uređaji su na ceni. to treba čovek da uzme u obzir pri kupovini istog. samo široko poznate modele telefona da bi mogao da ih proda a da ne izgubi dosta pri odluci prodaje ili zamene. ja se razmišljam xiaomi mi3 pa posle kako da ga prodam da ne izgubim 50% ili više vrednosti. htc desire me je toliko nasladio da je to bilo neverovatno. ybg jer ja sam flashoholik prve klase. htc one promašaji bar po meni(opet kamera)...

Kupuješ valjda uređaj koji ti u tom momentu ispunjava prohteve a ne koji će moći bolje kasnije da se proda.
Da tako svi razmišljaju imali bi samo dva proizvođača telefona 🙂

Ono sto sam ja citao o lg g2 posle roota i ubacenog fixa za kameru,kamera je vise nego odlicna(gledao i slike ima ih po forumima)
Inace imao sam lg g2 tada toga nije bilo i ne znam zasto neki ovde pisu da je losa izrada
Licno mislim da ni jedan premium model nema losu izradu ,neki je malo bolje odradjen ,neki malo losije
To sto se to nesto nekome ne svidja je subjektivna stvar,nagledao sam se unistenih M8 , iphonova ,premium osecaj izrada,bla bla truc
Ma,ako ne idu u neku zastitu postanu jako brzo ruine od modela,sa preskupim maskama za menjanje
Ako ga stavis u nesto da ga zastitis,gubis taj premium osecaj
Tako da,sto je za nekoga dobro za drugoga nije,totalno je sve subjektivna stvar i ne treba generalizovati
A recnik koji ovde neki koriste za.opisivanje nekih modela kakvi su i slicno,vise govore o njima nego o tim modelima
Sugestije takvih likova zaobilaziti u sirokom luku jer uglavnom veze sa vezom nemaju
Imas ovde druze sjajnih znalaca pa se koncentrisi na njihove postove

Poslednja izmena:
ijaoj a sta ti je bora spuzic kvaka... "Sugestije takvih likova zaobilaziti u sirokom luku jer uglavnom veze sa vezom nemaju " ... mislim sta reci, koju poruku poslat, kome, cemu ... saljem poruku onima koji vide a ne cuju a ne mirisu a ne glume... mislim ovo morate u montazi... ha ha hah !!! generalizujem sledece LG NJESRA !!!! . (tacka)
sve ostalo je bolje cak i nokia 3210 sa snake igrom. Samsung S6 i Iphone 6 su tate. ne moze svako da ih priusti i tacka. ja licno koristim Galaxy s3 trenutno. bolji od g2 kako god da okrenes, elegantniji, bolja kamera, tanji... ekran nije los kao na g2, ne gubim 10% ekrana na navigacioni meni... itd... sve bolje, subjektivno i GENERALIZOVANO ... od lika za forumase 🙂

Ma sta ga shvatate ozbiljno,vidite da je neka karikatura,tako i pise.Ne obracajte paznju.
Jos jednom u sklopu teme:ja licno bih jurio m8 ili Z2. Eventualno OPO. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno