hajde bre šta vam je sa g2. to je najgore parče plastike koje sam imao. ekran lom. kamera katastrofa za 13mp... sve je bolje od lg. telefon tu negde sa cenom pa moze svako da ga ima pa im sve ostalo smeta. ako ti ne smeta veliki ekran uzmi ti note3. ako ti smeta uzmi z1 compact ili z3 compact. galaxy s4. s5 preskoči nije vredan
Materijali na G2 bolji od Note serije? Nece bas biti...LOL, G2 od najgore plasike a S4 nije. Zanimljivo.
Ni Note 3 nije od ultra-cheap penastog djubreta sto se nekima oguli posle par meseci.
Z1 compact nije u istoj klasi, manji ekran+manja rezolucija.
Takodje, ekran G2 je odlican-medju najboljima u klasi, a materijal bolji od Note 1-4 i Galaxy 1-5. Kamera je manjkava u odredjenim situacijama, dok u drugim pravi odlicne slike. Resivo FIX-om da bude odlicna.
Uzmi M8 ili ako nadjes Z2 za malo vise od 300.
hah g2 kameri ni sto fixova ne pomaže. katastrofa sa nemogućnošću fokusiranja u osvetljenom a u zatamljenom okruženju da ne govorim. kameru zaboravi na g2 jer kamere nema. S4 i S5 su baš loša izrada. note3 ti je zakon. ne moraš da ga trljaš po fasadi ne bi li video da li mu se skida farba sa plastike. meni se nije. g3 ništa posebno ni revolucionarno. pih... kad pogledaš ništa novo nema posle htc desire telefona sa miui romom ;-)
Materijali na G2 bolji od Note serije? Nece bas biti...
g2 kad ugleda note3 zabije se u dzep i cak joj signala nestane. note3 je jaci po bilo cemu. molim vas kukate na plastiku a sad kada imate galaxy s6 kukate kako je skup kao i iphone6... a samsung popi*ao konkurenciju celu sa s6, ne postoji kvalitetnije odradjen telefon, da ne pominjem edge !!!
E ako je nekome G2 merilo kvaliteta onda hebiga bas. Telefon poznat po krckanju ledja.
S6 je preskup. Ne vidim svrhu toliko plaćati telefon osim prestiža. Svaki se izliže, naprsne i ulubi ako padne i zameni posle max 2 godine.g2 kad ugleda note3 zabije se u dzep i cak joj signala nestane. note3 je jaci po bilo cemu. molim vas kukate na plastiku a sad kada imate galaxy s6 kukate kako je skup kao i iphone6... a samsung popi*ao konkurenciju celu sa s6, ne postoji kvalitetnije odradjen telefon, da ne pominjem edge !!!
A zašto ti je kamera toliko bitna?ponela me svetla velikoga grada... tako sam ja mislio o g2 dok ga nisam kupio a kad sam ga kupio - E JOJ!!! kamera, kamera i kamera 13mp... bolju sam cam imao na nokia 3650 i 7650 sa rezolucijom 640*480 !!! 🙂
sad kao g2 merilo kvaliteta. prica se vrti oko samsunga i apple ... sve ostalo je bacanje para !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari