Koristio ga svakodnevno jedan kraci period.Jesi imao ti g2,pa znaš?
Imao 2, ne krcka ni jedan. Ali zato svaki Samsung do S5 krcka. LG G2 je solidnog kvaliteta izrade, nije vrh,ali svako potcenjivanje istog vise govori o neznanju kriticara nego o kvalitetu telefona. Od poznatih brendova, Samsung ima najnizi kvalitet izrade premium modela.
Koristio ga svakodnevno jedan kraci period.
Blago tebi. 2 probao, oba krckaju malo ispod kamere. A ovi tvoji pokusaji omalovazavanja neistomisljenika su bas jadni.
Koristio si LG G2 kraci period i krckala su ti ledja. A ne krckaju ti ledja na Samsunzima, koji imaju zamenjiv zadnji poklopac.
Jadni su samo onima cije je misljenje jadno.
A ti si se bas zalepio za samsung, da si koristio neki drugi od tog S3 video bih da ima i boljih kao sto ima i boljih od G2. Npr nexus4, LG G2, samsung S3 i S4 su otprilike isti sto se tice specifikacija, A Xiaomi mi2 koji je izisao skoro godinu dana pre njih jede za dorucak kako po radu tako po izradi. A gde su tek Mi3 i Mi4 , miljama daleko ispred konkurencije iz LG i samsunga.Zato za mene Xiaomi uvek pre LG i Samsunga
Uzet u Vipu, kolega prvi otvorio kutiju. Cisto sumnjam da je bio otvaran telefon.Kako moze da krcka kad nema zamenjiv zadnji poklopac? To je retkost. Imao dva, jos sa jednim se igrao pola sata, i zategnuti su kao pracka. S3 krcka. S4 takodje. Ali i to je malo,takoreci beznacajno. Jedino ako su ti zapali neki losiji ili otvarani/razdrndani primerci. Idi na G2 temu pitaj da li nekom krcka. Ima ga pola foruma, lako ces da izvuces prosek.
Rece covek koji je ubio Meizu:
Kakve veze ima sa ovom temom to što je brickovao telefon?
Pritom, čovek je nesebično podelio svoje iskustvo sa svima nama da se to ne dogodi nekome drugom. Zbog toga mu treba biti zahvalan a ne potpuno besmisleno koristiti tu informaciju u potpuno nepovezanoj raspravi.
Deluješ kao ozbiljno loš čovek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari