Za te pare ima nov LG G Pro 2 npr. ako nemas problem sa velicinom ili za 20-30e vise ima verovatno neki lepo ocuvan LG G3 da se nadje, mozda cak i nov. Pisi imas li neku ideju uopste sta bi mogao sa uzmes, sta ti se svidja.
A jesi mu preporučio. Traži čovek isključivo Android, a i da ne traži što bi išao sa konja na magarca 😛Iphone 5S
Za 300E su mu dosta bolji M8, S5, Note 3, One+, Mate 7, G Pro 2.kiksnuo si sto si ga prodao,a imas budzet 300e... to jest, za te pare ne postoji bolje 🙂
jedino ako je te toliko svrbelo da promenis,onda ili g3,ili s5 mozda...
Bolji da, dosta bolji -ne...Za 300E su mu dosta bolji M8, S5, Note 3, One+, Mate 7, G Pro 2.
Pa ni vidno... jesu na papiru,ali ja ne vidim nikakvu razliku,osim u kameri....Vidno bolji, moze tako? 🙂
Sta ocekujes od telefona, dobru bateriju, kvalitetnu kameru, veliki ekran ili nesto trece?Drugari,prodao sam svoj LG G2 i sad gledam sta drugo da uzmem.Budzet je oko ~300 eura.Koji (polovan) telefon mi preporucujete?(samo android dolazi u obzir)
Ne, pisao sam u odnosu na G2.Cekaj, ti si ovo pisao sta ovi telefoni imaju bolje od G3-ke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari