hostile_bg
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.05.2011
- Poena
- 169
Ja sam mislio da krenem sa witch doctor-om, malo da odmorim wizarda 
Necu ni ja,dosta mi je bila jedna!Igracu sa monkom,Doktorom i eventualno mozda probam IK set sa barbarianom,deluje mi zanimljivo!ja je necu ni igrati
sta nam ucini blizzardNecu imati previse vremena za ovu sezonu pa je preskacem, ali verovatno izlevelujem neki char do 70 samo za transmog.
Da li neko ima neki link na kojem bih mogao da procitam o sim novitetima od momenta nestanka prodavnice ajtema do danas jer imam jako mnogo pitanja (sta su paragoni, kakve su to kozmeticke fore na likovima, Crusader!?!?, sta su sezone i sezonski likovi, sta se promenilo kod sakupljanja ajtema, dropova i sl.)? Toliko dugo nisam igrao Diablo 3, a zeleo bih da ponovo pocnem sa igranjem.
Najvece problem kao sto svi znamo u GR-u su reflect i lightning elite,od njih je jako tesko preziveti,ali i za njih ima resenje!Jedino resenje kod reflect elita je to da se ne napaduje onih par sekundi kada su "rage modu" posto onda ne primate skoro nikakav dmg od njih(jeste da usporava napredak u GR-u,ali barem necete ginuti puno)!Od Lightning elite prosto se ne moze pobeci,ali zato je tu Xephirian amulet i bez njega ne treba ni raditi GR-ove od 47,48 pa nadalje!Starim igracima i ne vredi pisati posto to vec verovatno znaju,ali ima i onih koji nisu dugo u igri!
Evo sad sam bas odigrao 47 GR i mislim da je najgori do sada!Bile su samo elite o kojima sam pisao i kombinacija i jednih i drugih,ali nisam nijednom zaginuo+ mobovi iz Act 5-WD klasa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari