Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Прођох поред пословнице теленора и рек'о ајд' да опипам тај својеврсни грал потрошачког друштва и обавезан мејнстрим додатак тренд-оријентисаних чланова друштва.
Први утисак , телефон изузетно лаган, дакле минус.
Други утисак израда и екран, велики плус за оба с тим што делује као да је испод 5'' али добро одличан је заиста.
Глаткоћа коришћења и општи утисак перформанси је такође велики плус.
Отисци прстију су ту али не смета толико док мало циганске боје су дефинитивно минус. Еџ је стварно лепши мада ми се генерално не допада тај екпериментални дизајн екрана.
Вероватно најпотпунији галакси још од с2 и корак напред Самсунг ослушкује жеље купаца њихових телефона за разлику од осталих. Честитке на томе тренутно немају премца у андроид свету. Да ли бих га купио или користио ? Не. Волим сведеније моделе без шљаштења, одсјаја и препознавања од стране знатижељне и мање знатижељне околине.

Po meni je edge lepši,ali i dosta lakši od obične šestice,ivice su mu pretanke,u ruci je osećaj kao da držim igračku,imam utisak da kada bi ga ispustio raspao bi se u milion delića,ali opet to je moje mišljenje,inače oba izgledaju brutalno. 🙂

Po meni je edge lepši,ali i dosta lakši od obične šestice,ivice su mu pretanke,u ruci je osećaj kao da držim igračku,imam utisak da kada bi ga ispustio raspao bi se u milion delića,ali opet to je moje mišljenje,inače oba izgledaju brutalno. 🙂
Dosta laksi 6 grama, sta si ti vaga za merenje brasna pa si osetio razliku od 6 grama?

Mozda je obican imao neki tezi punjac zakljucan na sebe pa ti je tako delovalo.

Galaxy S6 Edge: Initial Review: https://youtu.be/PiZx1gxeS0I

Erica ,malo kraca varijanta 20min 🙂

Valjano ga "napljuva" sto je skroz ok.

Samo jos da ne reklamira neku hranu u sred klipa i to 5min 🙂

Poslednja izmena:
I ja ih danas malo čačkao, stvarno dosta lepše edge deluje uživo ali po meni pomalo nepotreban model, ne vidim poentu tih zakrivljenih ivica. Svakako vrlo potpuni modeli, ne mogu reći da im nešto fali. Ekran je odličan, uopšte nisu napucane boje. Vrlo su laki telefoni i kao što neko reče deluju kao da imaju manje od 5 inča. Mada možda sam ja stekao takav utisak jer koristim gromadu od fona :-D

Dobra su stvar ove teme. Samo ne znam da li ce se ustekati ili ih omoguciti i za s5,note 4

Poslednja izmena:
Dobra su stvar ove teme. Samo ne znam da li ce se ustekati ili ih omoguciti i za s5,note 4
Samo se nadam da nece da zaglupe dodatno TW.

Sto se tice Verizon verzije, jednom liku je stigao i napisa:
That McAfee anti virus included on the international version of the S6 didn't make to the Verizon version. Neither are the Microsoft apps they were talking about. There was an amazon folder and a Google folder I think..

I jos neki Verizon bloat koji bi svakako instalirao jer je koristan.
ocekujem ga u petak 🙂

Poslednja izmena:
Pa dobro, dobro se drzi Note do zadnje 2-3 aplikacije 🙂 ja zadovoljan... 🙂

[YOUTUBE]vODBnozmfVo[/YOUTUBE]

U ***.. Ako je ustina.

Ne znam u koju temu pa cu ovde 🙂

http://blog.gsmarena.com/scientists-make-breakthrough-aluminum-batteries/

The team behind the new type of battery says their biggest challenge, as to all others before them, was to find a material, which will be capable of providing enough voltage over many cycles of charging/discharging. And they’ve found one by accident – graphite – the battery’s anode is aluminum, while its cathode is graphite.

Finally, the Stanford battery can go up to 7,500 cycles before it starts loosing capacity, which is 7.5x better than the current Li-Ion units with 1,000 cycles lifetime. And the best part is the battery can be recharged lightning fast – the Stanford prototype charges in just a minute!

Is it cheap? Very. All materials used to make such aluminum ion battery cost just few dollars for a kilo.

The first prototype of the Al-Ion battery, as we said charges in a minute, and its maximum output is about 2V. This makes it twice less powerful than Li-Ion batteries in our smartphones, but hopefully they will be able to improve this in time.

Taman ce sve to da neutralise prelazak na 4k pa onda i 8k displeje u narednim godinama 🙂 :d

Dotle ce da prave ekrane i sisteme koji ce da srcu corbu k'o grand ciroki...i bice sve isto kao danas.[emoji20]

Video sam S6 i S6 Edge u Uscu, mts. Hteo sam da ih procackam al se red napravio,a neki ljudi cackaju ga poduze kao da su ga vec kupili i ja se okrenem i odem.

U poslednje vreme Samsung mi je bio antipatican, ovo mi se vec svidja. Kapiram da ce uskoro da i samsung i lg isfura te krive ekrane i dozovu se razuma.

To brzo punjenje mi je super stvar, jeste da bi bilo jos bolje da ima 3000mah ali ajde sta je tu je. Imam g2, i vise nikad Android bez sd-a, volim da imam svakojakve gluposti na fonu a izostanak sda me sprecava u tome. Da sam dovoljno lud da dam 600e za telefon, kupio bih iphone.

Radije bih kupio dobar usisivac sa dobrim filterom za tih 600e (iako ovaj tel i vise kosta), nego da se davim sa prasinarima svaki dan. [emoji3] [emoji108] [emoji51]
Gledam danas o zdravlju slabo ko razmislja, Sunce ti kalajisano, valjda sto se ne vidi...[emoji13] 1200e sam dao za 2 fixne proteze za zube, bolje da sam kupio S6 i iP6 aaa, a ne nositi neki tel od 150e, lol?[emoji3]

Poslednja izmena:
Radije bih kupio dobar usisivac sa dobrim filterom za tih 600e (iako ovaj tel i vise kosta), nego da se davim sa prasinarima svaki dan. [emoji3] [emoji108] [emoji51]
Gledam danas o zdravlju slabo ko razmislja, Sunce ti kalajisano, valjda sto se ne vidi...[emoji13] 1200e sam dao za 2 fixne proteze za zube, bolje da sam kupio S6 i iP6 aaa, a ne nositi neki tel od 150e, lol?[emoji3]

Bolje da si pocupao zube i jeo puding, bar ne bi morao da bacas pare na meso 🙂

Nazad
Vrh Dno