Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na ovom klipu se odlično vidi taj sjaj o kome sam pričao. Izgleda su sve boje glossy, sudeći po ovom zelenom

Uglavnom pise Quick Charge 2.0 .... Odes lepo u Verizon prodavnicu i pitas i oni ti daju.... imas i Qmadix (ako imas blizu tebe BJ`s Wholesale club , imas Verizon kiosk tu oni imaju Qmadix)
Gledao sam na sajtu malo pre minut nakon sto sam stavio post, nasao sam jedan za 35$.
Hvala

Beli je izgleda jedini koji nema odsjaj

Ne *****jte jabučari edge model je prelep, boja kako kome i šta mu se više sviđa 🙂
Posle s3, s4 i s5 modela može se reći da se stvarno Samsung potrudio i promenio nešto što se tiče dizajna/kvaliteta ...

Samo baterija i cena prave problem...
Mada ima i dilema da li uzeti običan S6 a za razliku u ceni u odnosu na edge model povećati kapacitet ...
Ili videti šta donosi Note serija 🙂

Poslednja izmena:
to nesto na moj racun ....:wave: 😉
samsung se potrudio posle svih tih modela da konacno skroz iskopira IPhone izgled....

inace cisto da ne mislis da sam hejter i da podebavam, ja imam Note 4, od skoro prvog dana kad se pojavio, i zadovoljan sam prilicno ( Juce je i lollipop stigao mi manje vise isto sra...)

btw ta ***** s3 , s4 , s5 nikad nisu ni bili telefoni sve krs do krsa 😡 ....ovaj S6 mozda jos i ispadne na nesto ne deluje lose toliko na papiru...videcemo za koji mesec 🙂

Ja imam isti telefon kao ti i mogu ti reći da ajfon ne bih uzeo u razmatranje pored S6 edge ili note 4&5 telefona 🙂

Samsung sve i da napravi 1:1 kopiju IPhona nikad nece biti kod riba popularan kao pravi IPhone ... tako sto se tice riba zaboravi taj deo .... ,) :eyebrows: :banana: 😉
Samo neka Samsung bude skuplji bar 100eur od top iP pa ce i ribe da promene pricu 😉.

Jel za sendviče sa parizerom kao oni na blicu 😀

01c9ued.png

Edit: ipak potrosnja struje kao takva. Mislio sam da su odradili test kao na anandu samo potrosnju struje od strane ekrana 🙂

I ovo je koristan info 😉

Poslednja izmena:
Ne znam dal je bilo u temi, nisam video ako jeste.
Ovo je mnogo merodavnije od drop testova.
Ako padne na nesto ostro cao, od staklo. GG4 je savitljivo, ali i krto kao i svako drugo staklo.

Koliko drop testovi delovali glupo, ovo je jedno dvesta puta gluplje, apsolutno nikakvu poentu nema. Kako uopšte možeš da napišeš da je merodavnije, kako? Najobičnije uništavanje telefona za zabavu gledalaca, slova T ovde od testa nema. Niti je prvi ni poslednji takav video, ali zaista ne vidim svrhu klipa osim prikupljanja pregleda, u fazonu "vau jel si video što je onaj lik uništio s6 edge nožem i čekićem?".

Pa to...300k sabskrajbera, vec skoro 200k pregleda...ovo je najlaksa zarada, svi se prime da gledaju, a on moze opusteno svake nedelje ovakav jedan video da kaci.

Pa mozda tebi ne može da se desi da ti ispadne telefon na nesto ostro, ali mnogima može. Ne rade svi u kancelariji ceo dan. 😉
Poenta testa je da pokazuje sta ce se desiti kad telefon ne padne idealno kao u onim drop testovima.
Mada realno je sve to glupost, rade to zbog zarade da se ne lazemo.

Apsolutno nije isto kao kada ti telefon padne na nešto oštro i kada ga bockaš nožem i primenjuješ silu oštrim delom teškog čekića. Uopšte nisu isti uslovi. Da ga je lik bacao na oštro kamenje ili pak neke šiljke, pa ajde kao da kažem, ali opet to je scenario kojem se ishod već zna... Staklo je staklo, pući će pod udarom i to svi znaju, ne mora lik da zabija čekić u telefon da bi to neko skapirao.

Los link si zalepio.

Mozda se tripujem ali na par mesta sam procitao da na edge modelu ona zakrivljenost stakla moze da pravi problem pri citanju kada svetlost pada na njega.

Galaxy S6 and S6 Edge FULL Review!: https://youtu.be/uV9cvRYMgf4

Evo i ovaj lik to pominje na 14min i 40sek. Realno ovo nije mala stvar...

Edit2: iz nekog razloga ne radi iz tt tvoj link 🙂

Poslednja izmena:
Kako los? probao sam sad i radi..

Los link si zalepio.

Mozda se tripujem ali na par mesta sam procitao da na edge modelu ona zakrivljenost stakla moze da pravi problem pri citanju kada svetlost pada na njega.

Jep, to sam i ja primetio. Izgleda kao da probija svetlost tu gde krecu ivice ali je u stvari od odsjaja. Ne znam kako je na suncu ali ja sam to primetio u prodavnici

Los link si zalepio.

Realno te ivice su vec suzile ekran, tako da su prakticno u startu neupotrebljive, zasto se zamarati kako ce izgledati na suncu. Osim fensi izgleda ne vidim nikakvu prednost edgea u odnosu na s6.

Takodje. Uvek bih pre uzeo klasicni S6, koji svakako kolje na svim frontovima i apsolutno ima cime da se pohvali.

Još jedna mana, nema mogućnosti snimanja prednjom i zadnjom kamerom, što su prethodnici imali...

Kod nezvaničnih distributera je 32gb 700€. Relativno korektna cena.

Nazad
Vrh Dno