Šta je novo?

LG G2

Hm jesi mozda imao stariju verziju?
Skini paket sto je netko postao pa stavi u taj bcm folder pa onda mozes restore

Ne, išao sam CSE flash a kad sam napravio backup fajlova obrisao sam nepotrebno. Nemoguće da je nešto ostalo sa 4.4 verzije. Ma bootao mi je sistem i sve se boota samo to sa recovery me zezalo ali flashovao sam ga opet.

Hm jel ti sad stock? Da probas? To se ne dogadja osim ako nisi imao neka usporavanja tipa ccleaner i ostalo

Ja nisam "advanced user", ne brini se ništa slučajno sam ušao u app i išao restore, kad sam flashovao neki mod video sam crveni android i onda sam skontao to. :d Vratio sam sad recovery.

bender_007 kako da pristupim tvom revoveryju? Probao sam sinoc kad je tel ugasen razne kombinacije i nece...inace uz pomoc quick boot programa radi...

Peobao sam to...dobijem onaj erasee
all data ekran i imam yes i no...jel ima neka caka?

Nije mi problem da udjem u recovery kad mi je telefon u sistemu vec kad je neka situacija da ne moze u sistem da se udje...

Nema razlike nikakve u jezicima, mađar je 30A a španac 30D tako da je moguće da španac ima napredniji softver tj. da su valjda nešto više popravili za španca.
Svi open su 30A, a ovi za mreze su 30D, zato pitam koja je realno razlika? Ako je nema, sto kada se prvi open pojavio nisu za sve zemlje objavili, nego se ceka?

Kratka zapazanja lp: kamera brze slika u mraku ali su slike losije, po normalnoj svetlosti i sa blicem slike za nijansu bolje od kk verzije h (poslednje), zvuk je bolji na slusalicama na lp nego na kk, unistili su button order, ali navici cemo se, baterija ista, vise RAM zauzima lp nego kk...

Poslednja izmena:
Opet mi blenda zelena led lampica, a nemam propuštene pozive niti poruke. Ne mogu restartom stalno da rešavam ovaj problem.

Cini mi se da sam gledao na nekom klipu kako neko na LP ima multitasking, tipa dve aplikacije istovremena na ekranu, jedna u gornjoj polovini, druga u donjoj. Je li to moguce, sad kad vise nema Slide Aside sa kitketa?
p.s. Ne mislim na Qslide, ne vidim korist istog.

Poslednja izmena:
Jel imaš u recents na dnu dual window?

imam mali problem sa proximity senzorom na lollipopu-nece uvek da ugasi displej kad zovem ili kad me neko zove pa se desi da prekinem vezu ili da popalim nekoliko aplikacija u toku razgovora ?čist je nije prljavo oko njega-jel ima neko rešenje?

Poslednja izmena:
meni je jedino kdz pomogao, bilo je ili će to pomoći ili je svirnuo senzor

Vrh Dno