Šta je novo?

LG G2

Kad sam izgubio originalne slusalice,nove su mi zujale i kcale pa sam problem na KK resio instalacijom Dorimanx karnela...
Mogu li da instaliram Dorimanx karnel na 5.0,da li je kompatabilan?

Procitaj u njegovoj temi. Najčešće ces dvoumice rješiti ako procitas naslov. Jos nemamo lollipop custom kernel(stock). Dorimanx jos ne planira izbaciti novi, ovaj mu je dobar

Zaleteo sam se da ovde pitam,bez da proverim u njegovoj temi...velikim slovima pise "NO LOLLIPOP 5.x.x SUPPORT!!!" :)
Moracu da sacekam... Hvala na odgovoru.

Drugari jedno pitanje samo da potvrdim: Telefon je iz VIP-a, 16 GB verzija, rutovan je, TWRP neki stari 2.7.x.x i Cloudy G3 1.2 stari takodje. Da li mogu da flesnem Lizalizu 30a preko Flash toola bez problema ili moram jos nesto pre toga da odradim?

Za bozicbata.Ako ti komp.vidi mobilni kada ih povezes onda je sve u redu i samo pici.Uzmi 30a baltik.

Božić bata, probaj da se konektuješ sa telefonom u download modu pre nego što bilo šta radiš i da vidiš da li ti sve lepo prepoznaje

Jel postoji 'fora' da iz lockscreen-a klikom na poruku, odmah otvori tu poruku ili poziv u slucaju da imam propusten? Sad kad kliknem na tu poruku, moram da idem swipe to unlock da bih je otvorio.
Na stock lpu sam

i mene to nervira-mislim da mora swipe

Poslednja izmena:
Xposed? Jel neko ubacivao na LP? Ja sam pokusavao jos kad je objavljen bio i to na nekom portovanom romu sa g pro 2 i mnogo je bagovao..

Stavljao sam xposed 4 puta na kitkatu, uvek mi je baterija bila losija, ne tripujem, proverio sam, tako da ga izbegavam a plus nije dovrsen za loli.

Ja ga trenutno koristim.
Potrebno je zamrznuti lg weather, weather platform i smart cover. Ne rade neke funkcije, ali većina radi.

Nego, radi fluidno ovaj zvanični 5.02 ali mi je na koreancu baterija bar 30% bolja. Ovo skida procente kao ludo :)

Slim 1.2
Samo sam vratio bekap na cloudy g3. Pa ga posle pregazio kdz metodom.

Inače ubacio sam madjara kdz. 30a

Poslednja izmena:
Mene zanina koja je razlika izmedju OPEN verzija? Sta moze da bude drugacija u Madjarskoj i Španskoj verziji, na primer?

Verovatno nista. Nego u različitim datumima izlaze apdejti za različita tržišta. Moj telefon je majdar (iz Telenora) pa sam mu ubacio mađarski, mada sam mogao i španski. Verovatno su jezici samo razlika.
Pričam za ovaj naš D802 model.

Poslednja izmena:
Nema razlike nikakve u jezicima, mađar je 30A a španac 30D tako da je moguće da španac ima napredniji softver tj. da su valjda nešto više popravili za španca.

Jeste ali mislim da ti imas bag sa aplikacijom, kad ides restore brise ti skroz recovery nista se ne vraca nema se vise ni ono factory reset. Sad sam slucajno provalio.

Moram to disablati. Znas kakvih upita dobijem: upomoc, ne radi mi gornji button, donji radi. Onako staaaaa diras donji uopce :), ne kazem tebi nego karikiram. Valjda ne znaju za cega je donji.

U bck folderu nemam ništa ali u atemp folderu imaju .img fajlovi neki (aboot, recovery, laf...)

Nazad
Vrh Dno