Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ljudi, citajte malo, mogu da se manju ikonice ali samo fabricke koje su ubacene u aplikaciju, ne mogu custom ikonice koje nama trebaju.

Nije tako Panišer :)
Novi LG softver od kada je izašao G3 telefon (sad je isti softver na G2 i G3 telefonu) i to može da radi, ali samo ikonicu po ikonicu ...
Ne može sve odjednom kao kod npr nova launcher-a ...

Nije tako Panišer :)
Novi LG softver od kada je izašao G3 telefon (sad je isti softver na G2 i G3 telefonu) i to može da radi, ali samo ikonicu po ikonicu ...
Ne može sve odjednom kao kod npr nova launcher-a ...

Pazi, ti si rekao ok, ali ovi drugi nisu.
Konretno sto je rekao za htc, ne mogu da se stavljaju custom ikonice.

Ne znam za HTC, ali stock LG launcher to radi odavno - lično sam tako menjao ikonice :)

Sumnjam da ti fabricki launcher mogu da imaju isti nacin dodavanja ikonica kao na ovim drugim.

pa sad, ako može preko Unicon Xposed modula (baš sad sam ga probao :d ), na ARHD za M7, kompletan custom icon pack, onda bi mogli i ovi da to naprave. Jednino što vjerovatno i HTC želi dio kolača :D

Evo ove ikone koje je za primer dao geteks, imaju podršku za LG Home lančer.
Ima i rade, upravo sam probao, instaliraju se kao tema na LG.
Ako neko nadje jos neke sa podrškom sa LG Home zamolio bih ga da ostavi ovde link jer sam ja trazio i osim ovih nisam nasao ni jedne vise na PS.

Kojom aplikacijom mogu da izvadim apk fajl iz skinute aplikacije? Treba mi da ga posaljem preko bluetootha na drugi uredjaj, ni jedan nije rootovan...

@edvinn. Dobra stvar, zavrsilo mi posao. Hvala.

@despot77 Ne mogu da skinem, trebala mi je starija verzija, a nisam je nasao nigde.

Nema te koja mi treba, a i imao sam dobru verziju na tabletu, samo mi je trebalo da prebacim na telefon. Hvala u svakom slucaju...

To imaš u es file exploreru... Ideš u library, apk i onda štikliraš koju ćeš apk i klikni na backup. Aplikaciju možeš naći u backup folderu.

Takodje i Total commander ima istu opciju. Vrlo jednostavan postupak..

Na pocetnom ekranu dole imas Installed apps, tu udjes. Zatim oznacis koje te aplikacije interesuju i iskopiras gde zelis.

To znam. Ali meni treba sa jednog uredjaja na drugi, a ne vidim send nigde, da posaljem recimo preko bluetootha.

Iskopiras apk gde zelis i onda duzim dodirom na taj fajl dobijas meni i u njemu opciju Send to i izaberes Bluetooth ili Wifi Direct..

Poslednja izmena:
treba mi predlog za app koja xe da zameni auto remote (koji je prestao da radi jer developer ne prati update chroma)
naime, potrebno mi je da na chromu na pc desnim klikom imam u meniju "sent to mob" i obratno

Sad gledam kod kuma na g2 kada dolazi poziv a ja nešto radim izbaci gore kao heads up notifikaciju, neće da te prekine, da li je to moguće na Sense da se namesti?

Trebalo bi to da ima po defaultu, pošto je to LP feature. Ja to imam na Samsungu 4.4.4.

Vidi u podešavanjima dialera

Ima i na gnexu, juče sam jedva isključio tu opciju. :D
Mora biti u opcijama dailera, glupo bi bilo da samo sense nema...

Vrh Dno