Šta je novo?

LG G2

Ako želite da menjate ikonice, idite u Display/Home screen/Theme,pokrenite download LG Smart World, napravite registraciju i skidajte teme, ima zanimljivih.

@Danilo Pantic

Ajs objasni,mene ovo interesuje vec neko vreme?:)moze i na pm;)

Skines free paket ikonica. Promenis ekstenziju .apk u .zip. Desni klik extract, u folderu res ima drawable ili je xhdpi ili nodpi, tu su ti sve ikonice, koje posle prebacis na fon i postavis preko tog lg launchera

Poslednja izmena:
Si probao drugi USB port? Meni je na kraju na nekom od portova proradilo...

Si probao drugi USB port? Meni je na kraju na nekom od portova proradilo...

Sad sam instalirao drajver sa sajta zadnji, doslo je do 59% i ponovo vratilo na 0... Menjao usb port nista, vadio usb retry, i opet nista.

Probaj onda neku stariju verziju, meni je prvo proradilo sa KK pa sam onda prešao na LP. Pre sam bio na cloudy

Probaj onda neku stariju verziju, meni je prvo proradilo sa KK pa sam onda prešao na LP. Pre sam bio na cloudy

Ja pokusavam da flesujem kdz koji mi je lik rekao da skinem, sta da radim ako mi nestane baterije a ne moze da izadje iz download moda?
Jel mozda moguce da je do kabla ? Ne koristim njegov original kabl?

Skines free paket ikonica. Promenis ekstenziju .apk u .zip. Desni klik extract, u folderu res ima drawable ili je xhdpi ili nodpi, tu su ti sve ikonice, koje posle prebacis na fon i postavis preko tog lg launchera
*** pa to ista gimnastika kao sto je bilo i sa miui temama pre..ne verujem da bi mi palo na pamet to da odradim sada :) Hvala telep!

^Imas li kutiju od tog G2?
Ne verujem da je do kabla, mada cesto napominju da je originalni pozeljan.

Poslednja izmena:
Ima kod kuma. Ali jel mozes da znas po ovome? D80220c-TWN-XX

Koliko sam citao,sa open verzijama svaka verzija radi. E sad, samo nek kum pogleda sta pise na kutiji i onoj nalepnici, odakle je g2. Ako je Madjar, pisace na kutiji ispod SN 6HU,ali izgleda da ti je tajvanska verzija. skini tajvanski kdz. Ko li je to dovukao cak do ovde majko mila :D ako ni to ne radi, vrati stock KK

Poslednja izmena:
Koliko sam citao,sa open verzijama svaka verzija radi. E sad, samo nek kum pogleda sta pise na kutiji i onoj nalepnici, odakle je g2. Ako je Madjar, pisace na kutiji ispod SN 6HU,ali izgleda da ti je tajvanska verzija. skini tajvanski kdz. Ko li je to dovukao cak do ovde majko mila :D ako ni to ne radi, vrati stock KK

Kako sad da znam koji da skidam au ?

Ma nije do toga, pre ce biti do drajvera koje nisi odmah instalirao kako treba. Flesovali su ovde i arapske i tajvanske sa tim madjarskim kdz-om,ali nije zgoreg probati i tajvanski kdz. Vidi na xda

edit: skini tajvanski kdz, vrati na kitkat koji si do sad imao. taj je na ovoj listi

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

pod rednim brojem 542-545. Ali ne verujem da je to do kdz-a

Poslednja izmena:
Super je lizalica tecno radi [emoji1]

Jel moze neko da mi kaze da li mu dolazeci poziv izgleda ovako? Ili je to do mene? Mislim na krug oko answer..po defaultu je tako..bode mi malo oci jer trepti non stop haha...
91940ac31539fbaebc5d32b385e1f8e0.jpg

Original kabal i sve identicno ide... Samo svaki put malo duze stigne na telefonu procenat. Probao i ovaj tvoj flash tool, nista. Vrv je do drajvera, al kako da ga sredim sad?

da li si probao da stavis stariju verziju roma recimo D80220G_00.kdz? Pa uradis retry? Ja mislim da je tako kod mene na kraju proradilo, a LP je posle prosao bez problema.

Nisam, jednu istu pokusavam non stop. Nemam nijednu drugu skinutu.

sta si imao pre? cloudy? probaj da skines ovu stariju pa sa njom.

http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D802
Skini ove drivere. Brisi stare i instaliraj ove. .kdz fajl koji si skinuo ubaci u lg tool folder. Kada povezes telefon i udjes i download mode sacekaj da sam instalira neke drivere. Kod mene na win8.1 stalno izlazi neki prozor koji instalira drivere i dok on ne zavrsi ja ne pocinjem nikakvu radnju, bar kada je u pitanju neki flash...

http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D802
Skini ove drivere. Brisi stare i instaliraj ove. .kdz fajl koji si skinuo ubaci u lg tool folder. Kada povezes telefon i udjes i download mode sacekaj da sam instalira neke drivere. Kod mene na win8.1 stalno izlazi neki prozor koji instalira drivere i dok on ne zavrsi ja ne pocinjem nikakvu radnju, bar kada je u pitanju neki flash...

Jesam brate, al problem je sto nece win da istalira te drajvere kada je u download modu i ukljucim usb.

Vrh Dno