Šta je novo?

LG G2

A koji skidam kdz za ovaj fon(kumov)? Napisao sam sta pise za verziju al ne znam koji je to fw? Koji od ovih skidam? http://prntscr.com/6pzh1n

Pa lepo sam ti napisao+ti tu pise (na tvom SSu), hungary open 30a 16gb

Nema frke. Naravno, ako ima 32gb verziju, onda mora da nadje 32gb kdz verziju. Jel sa neke nase mreze telefon?

Trebalo bi editovati prvi post da bi svi mogli da vide kako ide procedura za flash kdz-a

Najlakše ti je da skineš LG suite I samo uradiš apdejt. Da se ne patim sa kdz ako nisi vican. Trebalo bi da ponudi u programu.

Meni jos uvek ne nudi PC Suite nista. Koji kdz preporucujete za 32GB? UAE mi je fon.

Nema frke. Naravno, ako ima 32gb verziju, onda mora da nadje 32gb kdz verziju. Jel sa neke nase mreze telefon?

Trebalo bi editovati prvi post da bi svi mogli da vide kako ide procedura za flash kdz-a
16gb je. Kupio od lika sa kp.

Ne nudi update preko lg pc suite.
Čekam ovo da skine pa ćemo videti, ne bi trebalo da ima problema.

Sa moja dva HTC-a sam dosta eksperimentisao, tako da mi nije baš prvi put. Al ovo je lg.

Htc je komplikovaniji u globalu,kad se samo setim roota Sensationa,sa junoptubear (tako nesto),skidanja maske i spajanje nekim zicicama...ludilo. Ovo je opustencija

Kaze mi server connection failed kada krenem da flesujem kdz???

Ne skidaj ga,samo pusti da zavrsi.

@bender

Da, ViperS 5 sam ubacivao ali je isto bilo za svaki rom. Root je bio dug i *******, ovo je bio samo jedan korak (da se uporedi sa procedurom za LG :D - te zicice su morale da se drze tacno 1.5 sec, u suprotnom nije radilo i morao je iz pocetka taj korak. Ja sam imao srece, uspeo sam iz 5-6 puta):

https://www.youtube.com/watch?v=qcNqxsW3P-E

Poslednja izmena:
Ne skidaj ga,samo pusti da zavrsi.

@bender

Da, ali je isto bilo za svaki rom. Root je bio dug i *******, ovo je bio samo jedan korak (da se uporedi sa procedurom za LG :D - te zicice su morale da se drze tacno 1.5 sec, u suprotnom nije radilo i morao je iz pocetka taj korak. Ja sam imao srece, uspeo sam iz 5-6 puta):

https://www.youtube.com/watch?v=qcNqxsW3P-E

Znaci ne diram ovo ok sto iskoci? Bas nista ne pipam? Samo dodje do odredjeno posto i vrati se na nula.

Baš ništa, to je LG, to je "normalno" :D na kraju će i da ti pukne taj program, to je znak uspešnog fleša :D

Prelistaj par strana ranije, nekim se isto to desavalo. Meni je proslo sve iz prve.

Dodje do 20% i pise dole ASSERT crveno i vrati na 0. Nista ne diram, sta sad?

Kada javi grešku i u programu, probaj da ga raskačiš sa USB pa retry, tako je meni proradilo
Ako to ne pomogne, probaj da obratiš pažnju da li su ti sva tri drajvera instalirana, ja sam probao više USB dok mi na kraju na jednom nije proradilo

Poslednja izmena:
Baš ništa, to je LG, to je "normalno" :D na kraju će i da ti pukne taj program, to je znak uspešnog fleša :D

Hehe :D prvi put kad sam pokrenuo LG Flash tool i na drugom koraku kliknuo da mi generise phone info (onako iz zezancije) castila me aplikacija plavim ekranom :D

Kada javi grešku i u programu, probaj da ga raskačiš sa USB pa retry, tako je meni proradilo
Ako to ne pomogne, probaj da obratiš pažnju da li su ti sva tri drajvera instalirana, ja sam probao više USB dok mi na kraju na jednom nije proradilo

Koja 3? Ja sam skinuo jedan sto su mi dali i to je to.

Kada ukačiš tel instaliraju se drajveri za telefon. E sad, meni se dešavalo da se na nekom portu instaliraju dva komada umesto tri, dok metodom slučajnih pokušaja nisam našao port gde se sve instaliralo

Je li još nekom na LP V30a aplikacije u recents ostaju upamćene i posle rebutovanja? Zar to nisu aplikacije privremeno učitane u RAM?

Kada ukačiš tel instaliraju se drajveri za telefon. E sad, meni se dešavalo da se na nekom portu instaliraju dva komada umesto tri, dok metodom slučajnih pokušaja nisam našao port gde se sve instaliralo

Kada menjam port, pise dole kao da instalira ali pise odmah da nije istalirano ( crveni x), ali oni drajveri sa exe fajla su normalno instalirani.

Šta ti se instalirana od drajvera od telefona? Treba da ga pustiš do kraja da se instalira

Nazad
Vrh Dno