Pre 3 dana i još uvek imam problem sa "Add-on container" i Verimatrix add-on za D3Go, stalno crkava.
Pre 3 dana i još uvek imam problem sa "Add-on container" i Verimatrix add-on za D3Go, stalno crkava.
Da, "plug-in container", dok sam se setio da sam pogrešno napisao već nisam mogao da editujem. Ovo je Verimatrix ViewRight 3.6.0.0 plugin za D3Go i radi samo na IE i FF pa moram da ga zadržim. Pre jedno godinu dana sam pokušavao na irc. da vidim za neke druge plugin ali nisam nikada dobio dobar odgovor. Probaću sada ovo sa brisanjem .exe fajla, tj, samo ću da preimenujem extension da mogu lakše da vratim ako treba. Hvala na odgovoru.
Edit:
Ne može taj plugin da radi bez container-a. Moraću verovatno da čekam da izađu sa nekom boljom verzijom iz Verimatrix-a, ovo je jedini plugin koji mi pravi probleme sa FF a ponekad i BSOD.
Jesam, radio sam to, uninstall (Revo), clean, reinstall, (i FF i plugin) ista stvar, sa starim pluginom nije ništa crkavalo.
Ja sam prešao na 38 beta, jer nisu izbacili zvaničnu 64 bitnu verziju 37mice -- 4k video na YouTube radi bez seckanja.
HTML5 jos nije potpuno spreman za FF, bolje sto su vratili flash (ne volim ga ni malo, ali ne pravi problem kao HTML5), bar za sada.Firefox opet vratio flash player kao default umesto HTML5 , haha da ne poveruje covek!
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager
C:\Users\[tvoje korisnicko ime]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
media.autoplay.enabled
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari