Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni uvek tako pišu do.... Tako recimo za Note edge piše do 32GB.
Za 128GB model, nije ni preterana cena.
I na onom linku pise da u O2 kosta 100eur za pretplatu 60eur, ako sam nesto razumeo na Nemackom 🙂
Gledao sam u Austriji, 905eur košta bez ugovora.
Nije mala cena, ali realno nije preskupo 🙂

Poslednja izmena:
@ Gizmo

Da su stavili isocell (onaj iz S5) neke boje bi i dalje vristale 🙂 A moguce da i LL performanse ne bi bile na ovom nivou.

Stvarno odlicna kamera, posebno pri povoljnom svetlu, sve sto prosecnom korisniku treba ''u dzepu'', OIS pomaze za LL, prikaz boja deluje bolje od S5 a konacno je tu i odlicna stabilizacija kamkordera bez koje je 4k imao ogranicenu upotrebljivost a sada je sve to daleko bolje. Bravo za Samsung. Ipak najavljeni S6A ce se pop**ati po obe ove sestice ako bude imao 3,5k mAh a da ostatak hardvera ostane isti 🙂

Stabilizacija ne radi u qHD i 4K modovima. Radi samo na 1080p30.

^ tako je bilo na Note 4, na S6 valjda radi i u 4k.

Oni uvek tako pišu do.... Tako recimo za Note edge piše do 32GB.
Za 128GB model, nije ni preterana cena.
I na onom linku pise da u O2 kosta 100eur za pretplatu 60eur, ako sam nesto razumeo na Nemackom 🙂
Gledao sam u Austriji, 905eur košta bez ugovora.
Nije mala cena, ali realno nije preskupo 🙂

Nije sigurno 128GB, bilo bi previše jeftino. To je osnovni 32GB model. Npr iPhone 6 64GB je uz slične pakete oko 10000 din skuplji.

Poslednja izmena:
Postavio sam pitanje Telenoru u vezi količine memorije. Čekam odgovor pa javljam.

Mozda kada bi pokusao da izboksujes vise vremena za testiranje kada su bitniji proizvodi u pitanju ?
Imam par zamerki ali nema svrhe ih iznositi posto sam kazes da nemas dovoljno vremena za test

Ja bih rado, ali ne zavisi od mene, vendori ti daju rok i moraš da vratiš uređaj na vreme, ne možeš da tražiš da ostaje duže. Mora da ide drugim medijima, i ostali trebaju da testiraju. Čak iako nije detaljan test koliko bih ja voleo, mislim da se drugi u Srbiji ni blizu ne trude kao mi. Mislim kada Blic može da ovako nešto nazove testom, onda šta reći... http://www.blic.rs/IT/546466/BLIC-TEST-Samsung-Galaxy-S6-Jaca-baterija-i-lepse-kuciste

Da stvar bude i gora, uspeju da u tako malo teksta lupe neku glupost: "Samsung je odlučio da za ovaj model koristi isključivo svoj procesor, što je rezultiralo odustajanjem od opcije vađenja baterije". Kakve veze jedno ima sa drugim? :trust:

Dajte bre, ko uopste moze ozbiljno da shvata bilo koje nase (dnevne) novine? 🙂 pa bas taj blic je pre nekoliko dana za S6 kao zvanicnu fotografiju stavio neki cyber fan render a i odavno su poznati po raznim umotvorinama u svojim IT (a i ostalim) tekstovima :d

Sad sam gledao po YT, S6 ima stabilizaciju 4k kamkordera sto je odlicno.

Poslednja izmena:
Na 0639000 kazu da je u pitanju model sa 128GB. Pre neki sat je drugar zvao da pita (proveri).

Ja sam im poslao email posto mi je istekao ugovor pa da vidim kakve bi mi pogodnosti dali za novi ugovor za S6 klasican ili Edge model pa cekam da me zovu.I pitao sam da li bi mi dali i bezicni punjac kao poklon.

Na 0639000 kazu da je u pitanju model sa 128GB. Pre neki sat je drugar zvao da pita (proveri).

128GB i USB 2.0 su kombinacija snova. Doduše, biće likova koji će snimati filmove ovakvim spravama - već viđeno... Mislim da je i ono sokoćalo za bežično punjenje čis' marketinški trik, dao bih 5 istih za kvalitetan punjač i 2,5m kabla... Dobro, svako ima mišljenje...i, dupe.

Poslednja izmena od urednika:
Ma nema teorije da je 128gb po toj ceni. Pa to bi znacilo da telenor deli telefone maltene dzabe 🙂

@kliko Čemu toliko nezadovoljstvo? Ako je model sa 128GB, odlična stvar, mnogo bolje nego sa 32GB. A kako će ga ko koristiti i za šta, pa to je individualno. 🙂

Edit:
Veliki je Telenor, ako npr. kupe u "kompletu" za vise trzista, sigurno imaju jako dobru cenu. Ako moze npr. O2, jos lakse moze i Telenor.
Mada jeste malo nestvarno za nase uslove 🙂

Poslednja izmena:
128.000din Edge 32gb =1150$ naspram 750$(sa porezom, bez poreza je 700$) u usa.
sjajna ponuda. Kakav lopovluk uzas. 400$ razlika ejjj, o cemu mi pricamo.

Pise lepo ugradjena memorija do 32gb. To je model od 32.

Poslednja izmena:
Hahahhaa... demantovali su sami sebe 🙂 Ipak 32GB, ispravili. Bezveze ...
Usudio sam se da pomislim da postaju, eto, normalniji, nesto kao u EU

Poslednja izmena:
^^ Naravno da je 32.. Ovo je srbija.
Mada kod nas odavno ne vaze nikakvi "zakoni "ekonomije.
Realna prosecna plata 200e a cene za zivot vece nego u nekim jacim drzavama evrope

Poslednja izmena:
74k din u paketu od 2 crvene mesecno a Edge 87k din.. 🙂 U vipu ce sigurno biti bar 5% jeftiniji.

Ja G2 uzeo uz isti takav paket u VIPu uz doplatu od 30k dinara sto sam platio na rate. Brat G3 uz skoro identicne uslove. Oba telefona uzeta mesec, dva po zvanicnom predstavljanju. Posle se raznorazni forumski djilkoshi pitaju zasto ljudi uzimaju LG a ne Samsung.

Mada koliko vidim za dve godine su cene otisle duplo, ali je vec neka druga, sira tema zbog koje modovi dele banane 😉

Ovo vec komentarisem po ko zna koji put ali nije mi jasan ovaj skok. Oko 100e uz najskuplji paket, i onda uz duplo jeftiniji doplata oko 550e. Ne znam meni ovo nije logicno ali odavno je neisplativo uopste razmisljati o kupovini telefona na ovaj nacin.
Recimo koristim njihov postpaid od oko 30e, sto mi je previse iskreno. I platim telefon 500-550e, nije mi jasno ko ovo moze da uradi.

Sto se LG-a tice tacno je da su G2 i G3 bili jeftiniji ali s razlogom. Takodje njihovi telefoni jako brzo gube na vrednosti i vec nakon par meseci su skoro duplo jeftiniji.

Poslednja izmena:
Hahahhaa... demantovali su sami sebe 🙂 Ipak 32GB, ispravili. Bezveze ...
Usudio sam se da pomislim da postaju, eto, normalniji, nesto kao u EU

Da ne pričamo o Samsungovoj preporuci da osnovni model bude jeftiniji od Nouta 4. Ne pitajte me za izvor. Ne čuje baba, ne vidi, a Boga mi i ne seća se 😉 Imam platinum status u Telenoru, kao fizičko lice, mnooogo sam im novaca ostavio... Ne, neću promeniti provajdera, niti ću preći na pripejd - preći ću na komunikaciju dimnim signalima!

Poslednja izmena od urednika:
Moguce je da radi softverski onda, mada ne mogu da tvrdim. Gledao sam dosta primera stabilizacija je ista i kod FHD i kod 4K.
Znam da je 4K ogranicen na 5 min. da nema HDR valjda...

Da rešim dilemu - opcija stabilizacije je zasivljena kada se prebaci na 4K, što znači da pri toj rezoluciji nema dodatne pomoći od strane digitalne stabilizacije. Naravno, tu ostaje optička stabilizacija, koja sama po sebi lepo radi posao. Dakle, kod FullHD-a Samsung kombinuje digitalnu+optičku, a kod 4K je samo optička.

128.000din Edge 32gb =1150$ naspram 750$(sa porezom, bez poreza je 700$) u usa.
sjajna ponuda. Kakav lopovluk uzas. 400$ razlika ejjj, o cemu mi pricamo.

Pise lepo ugradjena memorija do 32gb. To je model od 32.

Meni nije i dalje jasno zasto bilo kupuje kod operatera telefone kad nas ovako deru ko maj*une?!
Covece ko da smo arapi koji leze na nafti.

Za njega se bar zna da nije potplacen, pa eto kako izgleda s6 edge nakon betona 🙂

Lik ladno u papučama i čarapama stavio video na internet :d

Sta te cudi kad je lud 😀 Samo pogledaj upload-e njegove i to je to :d
@Emix lik ga je normalno ispustio na beton, nije ga otresao tako da ja ovo smatram za merodavno 🙂 Bar merodavnije nego samsungov droptest na tartan

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno