Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dosadni ste sa baterijom vise,kao na svakom androidu trajace od jutra do uvece t.j 1 dan,kao sto traje i na Note 4,S5...
Poenta je da traje duze prilikom jaceg korscenja.
Ja evo kod mene sada 11:30 baterija 35% na S5. Izasao sam u 6 ujutru iz kuce sa 100%
Moram da stavim sad ultra power saving mode da bi izdrzala.
Na S6 sad bi verovatno bila na 15%

fd9030774ef881ccc73273f281df8403.jpg

Poslednja izmena:
100e ravno u radnjama po germaniji.
699e 32gb 799 64gb

Poslednja izmena:
I nije tako strasno, ja na nexus5 imam malo manje od 27GB raspolozivo, a ovaj ipak ima vecu rez

Edit: ustvari ne shvatam, on bas ima 32GB ili sta, ne razumem sta ta slika pokazuje

Poslednja izmena:
Nema.. Tih 32gb je u realnosti oko 29,30 valjda. Znaci sistem oko 6gb

Nista strasno

Znaci korisniku ostaje 23.48 jel tako? Ako je tako onda sam ipak dobro shvatio, nego samsung ni to ne zna ko svet da napise, jbn konfuzno

galaxy-s6-available-storage.jpg

Šta oni rade sa ovim softverom - pa ovo nema nigde 😀
Ljudi su se kao radovali što dolazi olakšan TW a ono mućak. Meni preinstalirane aplikacije ne prave problem - najmanji problem ih je uninstalirati. Problem je sam TW skin koji je težak preko 6GB. Pogledajte samo na šta liči nottification shade, na šta liči settings - ima milion beskorisnih opcija koji niko neće koristiti. Jeste smanjili su šareniš ali daleko je to od eye candy da možeš da kažeš da je lep OS.

Stvarno ne kontam to da imas jedno 300 opcija koje garantovano niko ne koristi, gledam kod druga na lg-u isto toliko beskorisnih opcija koje nikada nece ni probati.
Vidim da strani novinari ponavljaju mantru da je TW "laksi" pa me interesuje u cemu se to ogleda? Jel su izbacili sve one nepotrebne samsung aplikacije? Mislim da su trebali samo da stave samsung store pa ko hoce da skida samsung crapware neka skida.

On a more postive note: Bar nema više one odvratne tamno plave.

Poslednja izmena:
Sta je ovo kukavče. Meni Windows sa svim updateovima ne zauzima ovoliko. [emoji54]

Ako je ovako olaksan, kako li je kad ne bi bio.[emoji3]
Ove godine cilj flegsipova je koji ce vise da usere izgleda.[emoji2] [emoji2]

Koji bedak, imam "leak free" primerak Galaxy S6 Edge-a, tačnije ne može da se pokreću benchmarks, sad jurim sa Samsungom ako mogu da mi daju da flešujem oficijalni ROM... Pred spavanje hteo da pokrenem Peacekeeper za bateriju, na S6 hoće, na S6 Edge mi izbacuje Connection refused, neće da otvori stranicu. Čitam ja po netu šta bi moglo da bude i ništa ne nalazim zašto neće baš jednu stranicu da otvori a ostale hoće, i odustao, rekoh ajde da pokrenem Antutu battery tester da ga isprobam. Odem na PlayStore da ga instaliram, kad ono cvrc, Error 501 neki. Tu ja povežem stvari i skapiram da nijedan test ne radi, sve što je vezano za benchmarkovanje je zabranjeno, verovatno primerak koji je služio da ne procure informacije pre predstavljanja.

Imam preliminarne rezultate za S6, kačim posle, prvo na Max osvetljenju što je oko 400 cd/m2, posle ću na 250 cd/m2 i ostale načine korišćenja.

Camera comparison tool sa tog sajta tj studijsko poredjenje u auto mogu - http://www.lesnumeriques.com/appareil-photo-numerique/face-a-face/e3bd30374a0f50414a6022da7e24f456d6d8e833

Ubacio sam 12 androida iste klase, oba IP6, plus K zoom hibrid i 3 najjace kamera Nokie.

Ne zaboravite da je rec o auto modovima i specificnim uslovima + moguce bajate ili predprodukcijske verzije softvera pa rezultati variraju i ne znace da neki telefoni (posebno Nokie) ne mogu daleko bolje u manual ili nekom predefinisanom modu ili su u medjuvremenu apdejtovani.

Poslednja izmena:
599$ S6, 699$ S6 Edge, kod Verizona(bez ugovora). Ostali su skuplji. Pre order pocinje 1og, kod ostalih krenuo danas. Ja sam jos uvek skeptican oko cene, nesto mi je mnogo malo, ali ako bude tako, na konju sam, mozda razmislim onda i o Edge modelu ako mi se svidi, idem danas da ih pogledam 😀

Edit: cena je ipak tacna, stoji na njihovom sajtu
de218ba221e0287cc775bac9659a13b4.jpg

Poslednja izmena:
699$ uopste nije mnogo za Edge model bez ugovora.

Edit: Vidim da mnogi u US a i po Evropi neki daju besplatan wireless punjac za one koji odrade pre-order sto je super.

Poslednja izmena:
699$ uopste nije mnogo za Edge model bez ugovora.
To je cena bez poreza. To mnogo mrzim ovde sto su im za sve cene stavljene bez poreza.
porez na to bude izmedju 45 i 55$, zavisi gde si.
Tako u sustini dodaj 50$ na tu cenu.
S6 650$
Edge 750$

Imaju stejtovi bez poreza ali nazalost nisam u njima.
Ali opet osetno jeftinije nego u evropi, barem u Verizonu, ostali su malo skuplji.

128gb Edge je 899$(970$)

Poslednja izmena:
To je cena bez poreza. To mnogo mrzim ovde sto su im za sve cene stavljene bez poreza.
porez na to bude izmedju 45 i 55$, zavisi gde si.
Tako u sustini dodaj 50$ na tu cenu.
S6 650$
Edge 750$

Imaju stejtovi bez poreza ali nazalost nisam u njima.
Ali opet osetno jeftinije nego u evropi, barem u Verizonu, ostali su malo skuplji.

128gb Edge je 899$(970$)

t-mobile :

64GB Galaxy S6 $99.99 down + $27.50/mo x 24, Total $759.99 , meni ovo ne zvuci lose, plus sto t-mobile daje i godinu dana Netflix pretlatu ukljucenu u ovu cenu.

edge je oko $100 skuplji, pa je ponuda za 64gb edge sledeca : 64GB Galaxy S6 edge $99.99 down + $31.66/mo x 24, Total $859.83

Poslednja izmena:
Stejtovi.. ? Mislis drzave ? 🙂

Ajde gizmo baci jos koju info u vezi s6 🙂
Koristim rec stejt ovde, i ako ne postoji na srpskom 😀
Kad kazes drzava zvuci vise kao kompletna drzava, tipa SAD, Srbija, Italija itd. Lakse je, navika. Za neke stvari koristis engleske reci, da se lakse sporazumes s ljudima.
Tipa da me pitas u kojima sam sve drzava bio, krecu da ti nabrajam Francuska, Italija, Amerika... a ne Ilinois, Kalifornija itd.

@sa3ani
Da ali T mobile nema signal kad zakoracis izvan grada a o 4g signalu da ne pricam.
a bez ugovora, ne koristim netflix nit mogu verizon mrezu da koristim jer oni koriste cdma, kao i sprint.

Poslednja izmena:
offtopic @ TozABG :

To je tacno ako zivis u ruralnim krajevima, pa imas ogranicene opcije. Ovde govorimo o cenama telefona, dakle o ceni za koju se telefon moze kupiti, a ne pokrivenosti signala mobilnih provajdera. Ako kupis telefon kod t-mobila ( a i bilo gde u USA ), mozes legalno da ga otkljucas istog trenutka kada ga otplatis. Verizon uredjaji su uglavnom limitirani CDMA-om, pa ljiudi radje kupuju otkljucane GSM uredjaje ( valjda se slazes oko ovoga )

/offtopic

Ajde da se upisem da mogu da pratim temu. Danas sam malo cackao s6. Edge je nesto najlepse od telefona sto sam drzao u rukama. Savrsenstvo. Uzivo je mnogo lepsi. Obicni s6 je nja. Nista posebno. Ali ovaj edge. Brrrr.

^

Obicni ti je "nja" zato sto si koristio Edge. 😛😉

Edit: I ja bih Edge isto ali skupo... :S:

Poslednja izmena:
^^ Gde si ih cackao ? Niko ovde u temi nije napisao da li su izlozeni negde..
Telenor u knezu ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno