Nema odgajivacnice kod nas tako da su te po oglasima sumnjivog roda (polumesanci) mora se bas paziti. Ako vidis da ti uvaljuju macku za 250evra a odgaivacnica registrovana u Poljskoj, Slovackoj... a ovde je kao doneo vlasnik zaebi te price.moze,ja sam vidjao oglase za macice po kp.
dosla da ocisti prasinuGazda a što ti je ovo kućište prazno![]()
Najjaci su, imam i ja jednu, tu je negde u temi. Nevidjeni manipulanti, bezobrazni, prgavi, lukavi, ali ne mozes da ih ne obozavas.Moj mali zmaj...
dosla da ocisti prasinu![]()
Novajlija, sam se pojavio, baš kad je bio njapotrebniji, prilagodio se bukvalno preko noći,
voli sve u kući od ljudi preko pasa do ribica.
Pogledajte prilog 155959
mani je, kako vidi kućište eto nje u njemujednom sam izašao na brzinu iz stana i ostavio neki komp na krevetu otvoren, ja se vratio a ona u ustima drži sata kabl koji je ne znam ni ja kako izvukla iz ploče
![]()
Nista nebih dodaoNajjaci su, imam i ja jednu, tu je negde u temi. Nevidjeni manipulanti, bezobrazni, prgavi, lukavi, ali ne mozes da ih ne obozavas.
Nista nebih dodao
A imam ih tri u stanu pa možeš da zamislis,a ne pada mi na pamet da se bavim nekom prodajom i štancovanjem kučića,čisto iz ljubavi
![]()
Prelepi su đavoli :-devil-:Nista nebih dodao
A imam ih tri u stanu pa možeš da zamislis,a ne pada mi na pamet da se bavim nekom prodajom i štancovanjem kučića,čisto iz ljubavi![]()
To neka demonska rasa :dMalo smo porasli![]()
Za ribice ne sumnjam, zver je to! Pogledaj mu pogled!
Peta manifestacija "Apbt show Serbia", - Košutnjak, Maj 2015 ce se odrzati u nedelju 24. maja sa pocetkom u 10casova.
Psi ce se takmiciti u:
- skoku u vis,
- penjanju uz zid i
- skoku u dalj
Atletski miting za pitove :d...komedija totalna
Pojasni malo, pliz?
Mozes i na PM da ne smaramo one koje ne interesuje problematika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari