Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Imo :)
10917329_10155020840685268_7074926212049874301_n.jpg

Moze li se kod nas kupiti rasna ragdoll macka ?

moze,ja sam vidjao oglase za macice po kp.

Tayson....ne interesuje ga tehnika nimalo[emoji23]
232612ef230bf73e1e0263b70e250a70.jpg

moze,ja sam vidjao oglase za macice po kp.
Nema odgajivacnice kod nas tako da su te po oglasima sumnjivog roda (polumesanci) mora se bas paziti. Ako vidis da ti uvaljuju macku za 250evra a odgaivacnica registrovana u Poljskoj, Slovackoj... a ovde je kao doneo vlasnik zaebi te price.

Drugar :)

Gazda a što ti je ovo kućište prazno :)

Prilozi

• WP_20150107_23_37_11_Pro.jpg
    WP_20150107_23_37_11_Pro.jpg
    1,017.1 KB · Pregleda: 276
dosla da ocisti prasinu :)

mani je, kako vidi kućište eto nje u njemu :) jednom sam izašao na brzinu iz stana i ostavio neki komp na krevetu otvoren, ja se vratio a ona u ustima drži sata kabl koji je ne znam ni ja kako izvukla iz ploče :)

Novajlija, sam se pojavio, baš kad je bio njapotrebniji, prilagodio se bukvalno preko noći,
voli sve u kući od ljudi preko pasa do ribica.
Pogledajte prilog 155959

Za ribice ne sumnjam, zver je to! Pogledaj mu pogled!

OT 1:
Mačke su dobre za kuću, jer sve bube beže od njih, provereno, topla preporuka!
Ne mora biti ni kućna, dovoljna je da ona, "obeleži" vašu kuću kao svoju, i bube sve beže glavom bez obzira, pogotovo one velike štetočine. Samo da je hranite povremeno.

OT 2:
Urbana legenda, a možda i istinita priča, ja sam čuo kao istinitu, sledeća:
Kupila devojka u BGDu, kao, pitona, ili šta već, i jedno 15-20 dana se piton samoizgladnjivao i ležao pored nje, onako izdužen, sav se osušio.
Otišla ona kod veterinara, kao šta je ovom mom pitonu, mislim zmiji, tek njoj čika doca:
"pa g-djice, nije mu ništa, samo se sprema da vas pojede, meri vas, izdužuje se, jer je još mlad i čisti creva da vas primi...".

mani je, kako vidi kućište eto nje u njemu :) jednom sam izašao na brzinu iz stana i ostavio neki komp na krevetu otvoren, ja se vratio a ona u ustima drži sata kabl koji je ne znam ni ja kako izvukla iz ploče :)

Video li si ovo?
https://www.youtube.com/results?search_query=cat+circles

Poslednja izmena:
Najjaci su, imam i ja jednu, tu je negde u temi. Nevidjeni manipulanti, bezobrazni, prgavi, lukavi, ali ne mozes da ih ne obozavas.
Nista nebih dodao:)
A imam ih tri u stanu pa možeš da zamislis,a ne pada mi na pamet da se bavim nekom prodajom i štancovanjem kučića,čisto iz ljubavi:)
b5603d01259e333e280d2a5342e47249.jpg

Poslednja izmena:
A imam ih tri u stanu pa možeš da zamislis,a ne pada mi na pamet da se bavim nekom prodajom i štancovanjem kučića,čisto iz ljubavi:)
b5603d01259e333e280d2a5342e47249.jpg

Auuu, 3 đavola. Ova moja bukvalno živi na meni, kad stojim i hodam na stopalu je, kad sedim u krilu je, kad ležim, naravno leži na meni. Mada, njih troje se valjda međusobno zabavljaju pa je lakše?

Prelepi su đavoli :-devil-:

Malo smo porasli :D
To neka demonska rasa :d

Za ribice ne sumnjam, zver je to! Pogledaj mu pogled!

Iskreno i ne deluje tako strašno, mnogo je umiljat, iako je on uhvatio miša kao najmladji od svih mačaka koje sam do sada imao.

FTohFgA.png
z7QgYeo.png

Probao sam ne vredi, da li je tupav ili suviše pametan, ne mogu da ocenim, ali jedina mačka koji i dalje hvata ribice iako je prošlo 4 meseca od kad je prvi put probao da ih 'fata, ostale odustanu posle par dana, i ne penje se po stolu, iako ima hrane na njemu, ima da crkne od gladi, ali neće na sto....sumnjivo je to meni :d

Evo jedna riba, iz manjeg akvarijuma

Poslednja izmena:
Rastemo. Shiwa 10 meseci :

JzcgQkH.jpg

Rastemo Casey skoro 9 meseci

b5087375c1a23d5ae68a338e9e94054d.jpg

78ca074bdc4c859377f3f4b0e82f82d9.jpg

210a14a764de4ce967ced57e7284e6fa.jpg

Poslednja izmena:
Najava petog APBT Show-a

poster.jpg

Peta manifestacija "Apbt show Serbia", - Košutnjak, Maj 2015 ce se odrzati u nedelju 24. maja sa pocetkom u 10casova.

Merenje pasa za sve ucesnike poceti u 9 časova, pa bi smo Vas zamolili da dodjete na ranije. Kada počne takmičenje vanrednog merenja nakon 10 časova nece biti.

Psi ce se takmiciti u:
- skoku u vis,
- penjanju uz zid i
- skoku u dalj

tako će manifestacija trajati krace nego prethodne. Po nasoj proceni do 16 - 17casova.

Neophodno je da svi psi budu cipovani i da imaju zastitne maske/korpe, u suprotnom nece moci da prisustvuju takmicenju.

ZENKE U TERANJU NE DOVODITI.

Molim Vas da ne ostavljate đubre za sobom, na tribinama, već da svako cisti za sobom kako bi prostor ostavili u najboljem mogucem redu.

Zahvaljujemo se sponzorima i donatorima koji ce i ovog puta biti uz nas i njihove nazive cemo objaviti naknadno.

PS
Ukoliko dodje do loseg vremena u tom periodu manifestacija ce biti pomerena za vikend kasnije ili vikend pre, sto cemo tacno znati tek u maju.

PPS
Veci info oko lokacije i ostalih detalja bice objavljeni uskoro kada kreiramo "event", pa cete tamo moci da postavite dodatna pitanja koja vas interesuju ili u inbox.

Vidimo se 24. maja.

"Apbt klub Srbije"

prijave i više informacija na :
https://www.facebook.com/groups/497867446969617/790533761036316/?notif_t=group_activity

dupli post

Poslednja izmena:
Atletski miting za pitove :d...komedija totalna

Pojasni malo, pliz?
Mozes i na PM da ne smaramo one koje ne interesuje problematika.

PS
Manifestacija jeste atletska, ali dominiraju pitovi.
Ovde samo delimo pse u tezinskim kategorijama, nema drugih diskriminacija niti rasizma bilo koje vrste.

PPS
Jedni koji mogu do sada da pariraju su malinoi. Drugih ozbiljnih takmaca nije bilo za sada.

Poslednja izmena:
Deo bivse kolekcije
Picture 002.jpg
Picture 024.jpg
!IMG_1295.jpg

Vrh Dno