Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ja sam uvek imao sve aplikacije na sd jos od starog gingerbreada i sve mi je ferceralo savrseno tako da nemam pojma o čemu pricate.
Pa oduvek si imao, ali poslednjih dve tri godine interne memorije ubijaju sa brzinom, mnogo se dobija na tome. Da ne pričam npr što je sad u S6 predstavljena brzina trenutno najbrže imaju.

Zbog toga je uvek bio problem zašto se neki proizvođači odlučili da izbace sd iz telefona (Nexus, Apple, sada i Samsung) sa jedne strane dobar potez zbog brzine i svega, nema npr gubljenja podataka, usporavanje, gašenje telefona i gubljenje shortcutova kao npr što imamo ovde slučaj i onda se krivi Android, a ono ustvari je sd kartica. Opet sa druge strane je loše jer se debelo plaća storage.

Ako ste rootovani dovoljno je samo flešovati neki od novih 5.0.2 romova sa rootom i custom recoveryjem. Ostaje sve drugo.

Aj baci link ako znas za Root,ja nisam nasao.

*** sam kevu,pogledajte ovo 3 dana 21 sat :) doduse jeate pola vremena od toga bio na 2G mrezi al opet.Lollipo razbija

eb7e476531f718398058327a4202d018.jpg
fc0e6479ff37f9f3fabd906c3b864ea4.jpg
e1da3d865ae55616846abc11bb0202ff.jpg
52756b11fa8ba3e0bc1f2d507b0ccb51.jpg

Poslednja izmena:
Respect... moraću i ja da ga malo testiram, ovako kod mene ne izgleda nista spektakularno trajanje baterije, isto kao i do sada pre lizalice.

Добро делује батерија. Мада све је то релативно. Нема још апдејта ПрекоВаздуха.

@ultra.rs ti koliko znam imas Z2.Ja saam probao LL na Z2 i cini mi se da baterija za razliku od Z3 traje krace.Sto ne probas neki custom rom,ovaj ja sto koristim je perfektan.

Не бих да рутујем нешто ме то не пали више :) Јер и немам неке потребе за тим уколико је у лизалици враћено право уписа на сд картицу, али ајд можда некад. Јеси ли користио Towelroot или који метод ? Видећемо како ради ЛЛ без рута.

Jeste,to je procedura za root,ali moras da vratis prvo na 4.4.2 pa onda Towelroot za Root i Recovery.

Rootovan i Z3 i ubacen Moonwalker HD 4.4.4 Custom Rom.

Jel se sa tim towelrootom ne gube drm kljucevi ili? I da li je jednostavnija za odraditi od one metode sa xda foruma u 47 koraka?

Ja sam na Z3C @blue moon. Bilo je dovoljno samo flešovati već spremljen zip fajl i to je bilo to.

Da probam jos jednom da pitam za isto,posto kad guglam towelroot za sony nalazim samo za neki matori z model

E pazi nije toweroot za Z3.Moras da vratis firmver na verziju sto se zavrsava na 93.Onda skines ovo sa ovog linka http://www.mediafire.com/download/q8kos217cpxzfgt/giefroot_v3.zip
raspakujes i pokrenes,ali pre toga ukljuci usb debuging i allow mock locations.To ti je root.
A recovery ovde http://www.mediafire.com/download/kqvq188gc8hicuf/Z3-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.installer.zip isto samo pokrenes install fajl i pratis uputsva.
E sad to ti je procedura da imas ako hoces da ubacis neki cfw,ja sam to gledao i to znam,a ako hoces da samo da Rootujes LL ili zadnju verziju 4.4.4 verovaatno da ima na XDA uputstvo.

Ma ja hocu samo root na sto jednostavniji nacin i da ne moram da izgubim pola dana radeci 50koraka kojekakvih i 5 preinstaliravanja sistema.

Do sad si izgubio 5 dana u cekanju odgovora i covek ti napise sve i tebi ne odgovara opet :)

Naravno,i izgubicu jos koji mesec verovatno,jel niti imam vremena da se bakcem toliko sa time niti mi se prelazi na lp.

Nije jos kao ota krenulo? Meni na Z2 dobro sljaka i 4.4.4, uopste nemam u planu lp :)

Upravo to,sano da ga rutujem zbog adaway i jos par stvari i ja sretan. Nema jos ota!

Ne treba ti fastboot za root.Uradis downgrade preko flashtoola (prosto je ko pasulj) na verziju 4.4.2 i onda samo skines Z2 dual recovery zip fajl koji raspakujes na kompu,kliknes na install i gotovo_Ovo ti govorim za Z2. ;)

jel ima tako nesto jednostavno i za z3(c),a da se ne gube kljucevi?!

Ima za verziju softvera sto se zavrsava na 93.
Downgrade to the firmware 23.0.A.2.93 and root it (with giefroot)
Ako imas tu verziju ne treba ti downgrade.
Samo sa sa ovog linka skines giefroot https://www.mediafire.com/#ht9l9898ah7fv raspakujes na desk,povezes fon i komp i cekiras usb debugging i allow mock locations i kliknes na install i sve je brzo gotovo.
To ti je samo Root,posto neces da instaliras romove ne treba ti Recovery.

Хвала што си им објаснио.

Dobio OTA na 5.0.2. Mnogo fluidnije radi, mnogo brze.

^Takodje, bas lepo radi. Nisam neki preterani fan novog po svaku cenu ali posle procitanih utisaka po netu odlucih da odmotam lizalicu i nema greske!

Lizalica postavljena..i stvarno radi mnogo tecnije.

Nazad
Vrh Dno