Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Na apk koje ne farbaju status bar on bi trebao da bude crn. Na sony sistemskim apk verovatno menja boju u zavisnosti od apk. Ovo sto si okacio prvi put vidim :)

Jeste *** tek sad primetih da ne menja boju na svim aplikacijama, na nekima je ta glupava plava... bolja je bila crna po defoltu.

Poslednja izmena:
Probaj da promenis temu

Probao sam, koju god da stavim nista mi se ne uklapa, a nema crne teme bar da stavim kako je ranije bilo

Edit: jos jedno pitanje, sada kad sam fleshovao software da li ce sistem sam da mi radi update na dalje ili moram da skidam ftf sledeci i ubacujem sam? Interesuje me posto sam ubacio sad lp za drugu verziju mog fona, ako bi vratio stari 4.4.4 preko flashtoola da li bi mi sam posle updateovao na lp njegov fabrički

Poslednja izmena:
Isti ti je djavo,nema razlike u verzijama istog softvera.

Jos nesto, posto sam prebacio aplikacije na sd karticu kad restartujem telefon obrise mi pola shortcutova sa desktopa pa moram da vadim opet, uzas

Ne znam što aplikacije prebacuješ na memorijsku. Prebaci tamo slike i dokumenta

Ja isto prebacio sve app2sd i oslobodio vise od 2gb interne. Nisam imao problem sa skraćenicama na desktopu.

Po mom misljenju je bolje aplikacije na memoriju telefona, ipak je malo brza :)

Na sd eventualno prebacite velike igre koje su oko 1 gb i vise,a ostale aplikacije po meni bolje na internu,jer je malo brza sto ti kazes.

Ja sam uvek imao sve aplikacije na sd jos od starog gingerbreada i sve mi je ferceralo savrseno tako da nemam pojma o čemu pricate.

Meni niko da odgovori da li sa lp sada moze normalno da se pise i brise po sd kartici kao sa ranijim androidima ili se to odnosi samo na neko interno prebacivanje aplikacija i podataka?!

Sad sam izvalio da mi briše sve shortcutove aplikacija koje su na sd card, sta bi to moglo biti

@ proday Ja sam sinoc sa kompa prebacivao neke klipove na sd card direktno i radi ako te to interesuje

Ne,interesuje me da li mozes sa es file explorerom da odradis cut sa sdcard (interna mem) i paste na sdcard1 (mem kartica) i obrnuto.

Upravo sam to uradio, moze

Nemogu da editujem poruku, imam pitanje da li vi drzite aktivirano ovo my xperia locate if you lose it? Iskace mi popup svremena na vreme da me podseca a iskljuceno mi je, nazalost nemoze ni disable ni da iskljucim notifikaciju, interesuje me da li ce da trosi vise bateriju ako ukljucim ovu opciju?

Ja ne korostim. Imao sam neko pracenje uz onaj avastov softver,ali sam to obrisao posle dva dana.

Kod mene je stalno ukljuceno od kada sam kupio fon ali mislim da je uslov za to da ti bude aktivirana mobil data u slucaju da to nije problem zbog pretplate.

Ni meni to nije aktivno.Kako bi mi to funkcionisalo uopste ukoliko neko ne daj boze izgubi fon?Mobile data ukljucen i?

Odes na sonyjev sajt i vidis tacne koordinate telefona ;-)

Alo hoćeš lokaciju da vidiš mora ti biti uključena lokacija na fonu, a ako je na mobile data /WiFi onda možeš da ga zaključas, obrišes sve ili uključis zvučni signal...

Autonomija i dalje odlicna i na lp, mozda za koji procenat i bolja, na z3 compact

Cini mi se da je autonomija stvarno bolja sa peticom dok je na Z2 izgleda slabija.

Pisite malo utiske jos o bateriji, ko je stavio LP, ako nije problem.

Ako ste rootovani dovoljno je samo flešovati neki od novih 5.0.2 romova sa rootom i custom recoveryjem. Ostaje sve drugo.

Nazad
Vrh Dno