Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vezano za celu priču oko Samsung Pay-a, pročitah jedan dobar komentar "Pretty soon the phones will be so thin you can swipe it through the credit card reader".

Ja sam izgleda loše razumeo, mislio sam da će S Pay raditi od lansiranja, međutim nije tako nego tek od "leta".

Ajmo hajp, hajp - stižu mi danas za test S6 i S6 Edge 🙂 Smišljajte polako šta biste sve hteli da istestiram i pišite predloge u vezi onoga što vas interesuje, potrudiću se da ispoštujem svaki zahtev ako je izvodljiv.

Manje-vise se sve vec zna, jedino sto je nepoznato je autonomija @ 250 nitsa 🙂 I mozda jos neki komentari o kameri/stabilizaciji kamkordera, zvucniku.. i upotrebljivosti ivica Edge-a.

- Odradi test baterije na 100 nits, na 250 i na Max. Sa wifi i sa 3G.

- Rad uredjaja sa dosta aplikacija koji rade u pozadini fb, messenger, whatsapp, Viber + ostatak po želji

- Grejanje uredjaja

Ostatak će biti u testu da ne nabrajam sad.

Samsung
Galaxy S6 32GB

720 € (NEMA U PRODAJI)

star 1 dan, komplet pakovanje sa 2 god garancije, sim free, bele boje, kupljen u eu u ovlascenjoj radnji.

Nije samo tebi stigao 🙂

Samo test baterije.. Mozda i savijanja ? 🙂
E da proveri i zvuk iz onog malog zvucnika sa donje strane. 🙂

Ukoliko budem obezbedio USIM nano kartice proveriću i kakva je potrošnja sa 4G konekcijom, moram da vidim da li ću uopšte hvatati LTE signal na Banovom brdu ili u Skojevskom naselju, javljam u svakom slučaju 🙂

Gde si Gizmo Dragoljube, hvala na pomoći oko kladionice dok sam bio u divljini 🙂

Mislim da nas sve najviše zanima Real Life upotrebljivost baterije. To makismalno obradi. Sve je uglavnom ok oko s6 jedino je taj skepticizam oko baterije

A mislim da nije bio ni jedan drop test do sada, razmisli i o tome

Ajmo hajp, hajp - stižu mi danas za test S6 i S6 Edge 🙂 Smišljajte polako šta biste sve hteli da istestiram i pišite predloge u vezi onoga što vas interesuje, potrudiću se da ispoštujem svaki zahtev ako je izvodljiv.
Probaj radi li ručno podešavanje ekspozicije i može li da čuva raw. Javi ako ti trebaju aplikacije za to.

I poređenje baterije sa nexusom, bilo u redovnoj upotrebi bilo u testu 🙂

Poslednja izmena:
Proveri da li stvarno mogu da se deinstaliraju stock aplikacije ili je to moguće samo sa korejskom verzijom.

Bilo bi dobro kada bi odabrao 10-15 aplikacija koje se često koriste, merio vreme za prvo pokretanje i pokretanje iz ram memorije, pa da to kasnije radiš sa budućim modelima koji će ti stizati na test, da bi stekli pravu sliku koliko je neki model brži od drugog u realnom radu. Sada bi mogao kao referentni model da ti posluži tvoj Nexus koji je jedan od najbržih telefona

Zapisujem sve 🙂 Stigli pre pola sata, S6 Edge mi je mnogo lepši kao što i rekoh kad sam bio u Barseloni. Uradio početni setup, malo se poigrao i sad se pune. Odmah sam primetio da su onako malo više vrući na dodir, šta znam... Fingerprint čitač fercera ko blesav, miljama ispred onog starog sa prevlačenjem. Javljam još utiske kad stignem, sad gledam kako da zamenim kartice za NanoSim i da poteram 4G 🙂

Prilozi

• s6 i s6 edge.webp
    s6 i s6 edge.webp
    374.7 KB · Pregleda: 340
To sto su vise vruci na dodir ne znaci da generalno imaju problem sa pregrevanjem vec vrlo verovatno novi materijali kucista drugacije provode unitrasnju toplotu za razliku od plastike/lazne koze koju je samsung koristio do sada.
Naravno to vazi i u slucaju alu kucista ali i drugih sa alu/staklo kombinacijama.

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas. Posto sajtovi javljaju da throtluje pri malo jacem koriscenju.

Ali ako se greje u normalnom koriscenju npr vise od nexus 5( koji inace zna da se zagreje ) onda su dzabe krecili.. Mada to ce nam gizmo javiti 🙂

Poslednja izmena:
Zanima me na edge modelu ono probijanje boja na ivicama da li kad ga primetis bas upada u oci?

Ovaj "test" sto je Emix postavio je smehotresan.
Zesce iritantan lik, deluje mi bas kao pravi Samsung fanboy, a i kao da je do sad koristio Galaxy S1 pa mu je ovaj toliko wow brz. Nismo ni sumnjali da je brz, ali bukvalno je samo to rekao. Ko malom burazeru da sam dao telefon.

Zesce iritantan lik, deluje mi bas kao pravi Samsung fanboy, a i kao da je do sad koristio Galaxy S1 pa mu je ovaj toliko wow brz. Nismo ni sumnjali da je brz, ali bukvalno je samo to rekao. Ko malom burazeru da sam dao telefon.
Jos kaze nema laga uopste, najbrzi telefon. Ako ovo bude brze od Nexusa ja cu da ga pojedem.
A tek igre sto testira (Temple Run, Subway Surfers), rade i na S2 kako treba.

Testiraj ti koliko brzo moze da se pokupi telefon ili fb od neke ribe dok se sedi u kaficu sa S6 na stolu. Za tehnikalije koga briga, svima je jasno da je ovo najbolji telefon ikad.

I ti sada.. "Devojke" se kupe na iphone a ne note 4,galaxy itd itd 🙂

I ti sada.. "Devojke" se kupe na iphone a ne note 4,galaxy itd itd 🙂
Bogami moze S serija da prodje kao sredstvo do cilja [emoji16] Naravno iP ima veci procenat uspeha ali i S ne zaostaje.
Ako si Dark M. onda i 3310 ima vece sanse nego iP i S zajedno na stolu [emoji23]

Takodje me brzina TWa zanima, da li je osetno bolji nego na recimo note 4

Kriju cenu u usa kao da je top secret

Poslednja izmena:
Pa Gizmo je na Note 4 je to ''pravo maksimalno osvetljenje'' aktivirao sa nekom bat. lampom ili slicnim, ako se dobro secam 🙂

Poslednja izmena:
Pa Gizmo je na Note 4 je to ''pravo maksimalno osvetljenje'' aktivirao sa nekom bat. lampom ili slicnim, ako se dobro secam 🙂
Stvarno? Mora da mi je to promaklo. Gledao sam samo odredjene delove testa, pa verovatno zbog toga 🙂

Nazad
Vrh Dno